Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 2:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Riga 2:1 (2:0 po s.n.)
Toljatti – N.Novgorod 0:2 (kon.) | Minsk – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | Jokerit – Novosibirsk 2:1 (kon.)
HC Slovan – Vladivostok 1:0 (kon.)
po s.n. (2:0)
Traktor Čeljabinsk
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
Dinamo Riga
Úterý 28.11.2017, 15:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Nick BAILEN - 2:1
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Traktor Čeljabinsk.
    Autorem vítězné branky je NICK BAILEN.
    64:57 Jespalovs v posledních vteřinách mohl rozhodnout, ale proti byl Francouzův beton.
     
    64:57
    Neskutečnou chybu nepotrestal Jespalovs! Nikitin nechal při předávce puku ležet touš před bránou a na hostujícího hráče čekal již jen Pavel Francouz. Ten však svým betonem zneškodnil poslední šanci zápasu před nájezdy.
     
    61:24
    Obrovský problém pro Dinamo. To bude totiž hrát další oslabení. Krisjanis Redhlihs dostává menší trest za hrubost.
     
    59:43
    Hostující McMillan se mohl stát hrdinou! Ve vlastním oslabení se natlačil až před Francouze, ale nakonec se mu nepodařilo trefit prostor mezi třemi tyčemi.
     
    57:45
    Velkou šanci tedy má Čeljabinsk. Menší trest za vysokou hůl již usedá Karl Stollery.
     
    50:29
    Richard Gynge opět v akci. Domácí útočník se již potřetí v této periodě dostal do slibné šance, ale ani nyní, kdy zakončoval v pádu před bránou, se z druhého gólů v síti Rigy neraduje.
     
    47:15
    Videll ještě udržel puk v rohu, poté jej předal na modrou Bailenovi. Jeho ránu Kalninš opět vyrazil a podobně jako v předchozím případě z na levém kruhu pohybující Gynge dostal do šance. Tentokrát se natlačil až před bránu a se poté chytrou kličkou snažil protlačit puk za čáru. To se mu však nakonec ke smůle domácím nepobedlo.
     
    44:09
    Od modré čáry pálil jeden z domácích, jehož ránu Kalninš vyrazil do strany. Z prostoru levého kruhu se k dorážce dostal Richard Gynge, jenž propasíroval puk za brankovou čáru pod levým betonem hostujícího brankáře. Celou situaci ještě zkoumal videorozhodčí kvůli postavení útočícího Szczechury v brankovišti. Toho video usvědčilo z nedovoleného postavení a branka tedy nemůže platit.
    35:26 Lauris DARZINŠ - 1:1
     
    35:26
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo však nakonec početní výhodu proměňuje a srovnává stav utkání na 1:1! Podél modré čáry poslal kotouč Krisjanis na LAURISE DARZINŠE, jenž se do puku bez přípravy opřel a ten následně zapadl až za záda Pavla Francouze. Asistence: Krisjanis Redlihs, Miks Indrašis.
     
    33:35
    Igor Polygalov navíc inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění proti pronikajícímu soupeři. Síly na ledě se tak na chvíli vyrovnají a poté bude následovat početní výhoda Dinama.
     
    31:48
    Tu si však nyní zahrají znovu. Tlak domácích pokračoval a situace vyústila v nedovolený zákrok Karla Stolleryho, jenž bude pykat dvě minuty za podražení.
     
    28:54
    Szczechurovi se nepovedlo z dorážky dostat kotouč za Kalninše a hodně si to vyčítá. Nicméně jeho celek bude mít k dispozici první přesilovou hru poté, co Edgars Kulda dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    23:40
    Richard Gynge se natlačil z levé strany až před Kalninše. Poté se pokusil forhendem zasunout puk za brankovou čáru, ale proti byl hostující brankář a jeho výborný zákrok.
    12:03 Ivan VIŠNĚVSKIJ - 1:0
     
    12:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí svou mírnou převahu dokázali přetavit v úvodní gól a ujímají se tedy vedení! Igor Polygalov přihrával na modrou čáru IVANU VIŠNĚVSKÉMU, jehož ránu z této pozice zastavila až síť v bráně Dinama. Výbornou práci odvedl před bránou clonící Černikov, který celou akci rozjel a následně Kalninšovi dokonale zakryl výhled na střelu. Asistence: Igor Polygalov, Alexandr Černikov.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 13. I. Višněvskij (Polygalov, Černikov), rozh. náj. Bailen – 36. Darzinš (K. Redlihs, Indrašis)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Rihards Bukarts (RIG)
    0:0   Alexandr Rybakov (CLJ)
    2. série:
    0:0   Nikita Jevpalovs (RIG)
    0:0   Richard Gynge (CLJ)
    3. série:
    0:0   Lauris Darzinš (RIG)
    1:0   Vitalij Kravcov (CLJ)
    4. série:
    1:0   Miks Indrašis (RIG)
    2:0   Nick Bailen (CLJ)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – I. Višněvskij, Nikitin, Bailen, Šinin (C), Mamajev, Borodkin, Isajev – Polygalov, Jakuceňa (A), Černikov (A) – Szczechura, Videll, Gynge – Peňkovskij, Rybakov, Gubarev – Kručinin, Kravcov, Šarov – Šipin.
    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – K. Redlihs, Pujacs (A), Stollery, Jerofejevs, Ališauskas, Zile, Svars – McMillan, Indrašis (C), Darzinš – Jevpalovs, Rihards Bukarts, M. Redlihs (A) – Bičevskis, Skvorcovs, Gegeris – E. Kulda, Batna, Razgals.

    Rozhodčí: Ibatulin, Fraňo – Antonov, Šadrin
    bahis siteleri