Kometa Brno – Pardubice 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Havířov 2:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (3:1, 1:0, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 30.11.2017, 16:45 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    58:52
    Obrovská šance Komety! Kunc nahrával před odkrytou bránu Meluzínovi, ten však těsně minul skákající puk!
     
    50:28
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Šír – 2 min., sekání + 2 min., hrubost). Trest odpyká Jelínek.

    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Vašíček– 2 min., hrubost).
     
    50:00
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Meluzín – 2 min., podražení).
     
    44:45
    Minárik měl teď blízko k hattricku! Přihrával spoluhráči před odkrytou bránu, ovšem puk si směrem do ní srazil bránící hráč. Všechno vyřešil až Nečas.
     
    36:42
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček T. – 2 min., držení protihráče).
     
    34:11
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Holata – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:12
    Další skvělý zákrok Holaty! Hned tři soupeři a pouze jeden obránce, takový výhled se před chvílí naskytl brněnskému brankáři. Pardubičtí předvedli skvělou kombinaci a Ondřej Rohlík už zakončoval do odkryté brány, ovšem Holata do střely na poslední chvíli skočil a chytil ji do své lapačky!
     
    29:32
    Teď naopak musel obrovskou chybu obránce žehlit Holata! Forčekující Rohlík ukradl puk obránci Komety a dostal se až k zakončení. Martin Holata jeho pokus zlikvidoval, ani nevěděl jak.
     
    28:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    DANIEL KAVICKÝ se s pukem probojoval až do útočného pásma, narazil si s Erikem Meluzínem a svojí přesně mířenou střelou zvyšuje náskok Komety na třígólový!
    Asistence: Jan Sedláček, Erik Meluzín.
     
    25:51
    Holata vyjel za bránu, aby rozehrál, jeho pas ovšem skončil na holi pardubického hráče! Díky domácímu obránci, který včas zasáhl, Holatova chyba neskončila gólem.
     
    20:01
    Pardubický trenér nechá střídat brankáře. Na střídačku usedá Adam Růžička, naopak do brány se staví Vojtěch Nečas.
     
    19:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Půl minuty před koncem třetiny zvyšují domácí svůj náskok! Rychlou kombinaci v útočném pásmu zakončil svižnou střelou kapitán VOJTĚCH KADLIC. Asistence: Robin Caha.
     
    18:27
    Dominik Dubovčí měl teď na holi vyrovnávací gól! Dostal přihrávku do ideální pozice z mezikruží, jenže jeho zbrklá střela letěla mimo Holatovu klec.
     
    16:19
    Patrik Vašíček se snažil nahrát spoluhráči před odkrytou bránou, ovšem hostující obránce vložil do přihrávky svoji brusli. Puk se od ní odrazil a jen těsně minul Růžičkovu bránu!
     
    15:02
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rouha – 2 min., podražení).
     
    14:28
    Kometa právě promarnila zatím největší šanci utkání! Robin Caha zakončoval akci, když se spolu se dvěma spoluhráči dostal do přečíslení tří na jednoho, ovšem nedokázal puk zvednout nad beton ležícího Růžičky!
     
    13:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere své vedení zpět! Skvělou akci zakončoval střelou pod víko MAREK MINÁRIK a střílí tak svůj druhý gól v zápase. Asistence: Richard Zajíček.
     
    10:34
    Nejprve hostujícího brankáře ohrozil Adam Popelka, ale neuspěl. Ještě do větší šance se dostal domácí kapitán Vojtěch Kadlic, který v chumlu před bránou nejrychleji našel puk, ani on ovšem Růžičku nepřekonal.
     
    08:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Chybu bránícího hráče potrestal DOMINIK CHÁRA. Vyšťouchl puk brněnskému obránci a v samostatném úniku nedal Holatovi žádnou šanci. Asistence: Michal Trejbal, Ondřej Rohlík.
     
    01:52
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček T. – 2 min., sekání).
     
    01:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hned první střela na bránu Růžičky končí gólem! Skvělou individuální akcí otevírá skóre zápasu MAREK MINÁRIK. Ukořistil puk ve středním pásmu, vybruslil si s ním mezi kruhy a jeho střela přesně trefila pravý horní roh pardubické brány.
    Bez asistence.

    Adéla Hrabálková

    Branky a nahrávky: 2. Minárik, 14. Minárik (Zajíček), 20. Kadlic (Caha, Popelka), 29. Kavický (J. Sedláček, Meluzín) – 9. Chára (Trejbal, Rohlík)


    HC Kometa Brno: Holata (Kašpar) – Věžník, T. Sedláček, J. Sedláček, Vašíček, Gloz, Studený, Buchal – Popelka, Caha, Minárik, Meluzín, Zajíček, Rašovský, Kavický, Del Favero, Kunc, Kadlic (C).
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (21. Nečas) – Dubovči, Oliva, Leder, Pejzl, Hybeš, Secký, Jelínek, Blažej – Šír, Poul, Zeman, Rozlílek, Trejbal, Kostka, Chára, Rohlík, Tobiáš, Rouha.

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Roman Komínek, Martin Musil.
    bahis siteleri