Zvolen – Orange 20 3:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 30.11.2017, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíci predsalen znižujú. Z ľavej strany vystrelil ERIK SMOLKA a puk na počudovanie končí v sieti. Hneď na to si mladíci berú aj oddychový čas.

    Asistencie: Patrik Marcinek.
     
    57:29
    Strela na Nieminena, následne jeho zákrok a trochu nepochopiteľné šťuchanie Kundríka do domáceho gólmana. Hneď je z toho mela a Chovan si to s ním vybavuje ručne stručne.
     
    52:41
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Matis – 2 min., držanie).
     
    51:38
    Fantastický hosťujúci gólman Roman Durný teraz zaznamenal zákrok zápasu keď doslova vygumoval Šišovského, ktorý už zakončoval do úplne prázdnej brány !!!
     
    50:52
    Prečíslenie hostí dva na jedna. Peter Bjalončík ale Nieminena neprekonáva.
     
    47:53
    Zvolen dal gól!
    Pekná akcia kanadského obrancu NICKA ROSSA, vošiel do pásma, zbavil sa obrancu hostí a strelou švihom prekonáva Durného po tretíkrát.

    Asistencia: Oscar Steén.
     
    47:24
    Prečíslenie Zvolen dvoch na jedného. Peter Šišovský volil strelu švihom, ale netrafil ideálne, lebo mierili iba do betónov Durného.
     
    46:40
    Domáci kolektív HKM Zvolen v obrovskej šanci. Tim Coffman dostal puk do jazdy, natlačil sa pred obrancu kľučkou, položil si Durného a zakončoval. Nedokázal však gólmana hostí v rýchlosti prehodiť.
     
    42:42
    Zvolen dal gól!
    Najprv Petr Obdržálek šancu nepremenil, ale hneď na to puk smeroval na modrú čiaru. Tam Nick Ross videl pred bránkou spoluhráča a vyslal na neho strieľanú prihrávku. PETER ŠIŠOVSKÝ do nej umne vložil hokejku a tečnutý puk končí v sieti.

    Asistencie: Nick Ross a Petr Obdržálek.
     
    42:10
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Jaško – 2 min., podrazenie).
     
    41:10
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Bokroš – 2 min., podrazenie).
     
    39:58
    Hosťujúce mužstvo HK Orange 20 v obrovskej šanci. Domácej obrane unikla dvojica a smerovala na samotného obrancu Zvolena. Alex Tamáši tentokrát neprihrával a volil strelu na vyrážačku. Tá sa však iba jemne obtrela o bočnú sieťku. Mierila teda len niekoľko centimetrov od brány.
     
    36:16
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Zeleňák – 2 min., podrazenie).
     
    35:34
    Zvolen dal gól!
    Presilovku domáci nevyužili, ale hneď v zápätí je vyrovnané. Milan Kytnár spoza brány prihral na pravú stranu T.J.COFFMANOVI a ten okamžite puk bez prípravy zavesil do ľavého horného rohu brány – 1:1.

    Asistencie: Milan Kytnár a Tomáš Bokroš.
     
    33:30
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Čacho – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    30:30
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kováčik – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    29:16
    HK Orange 20 dalo gól!
    Alex Tamáši smeroval tiesnený na bránu po pravej strane, vystrelil a Nieminen puk vyrazil za bránu, hneď na to smerovala prihrávka do ohňa pred bránu, kde prikorčuľoval najrýchlejšie VLADIMÍR VYBÍRAL a strieľa prvý gól zápasu – 0:1.

    Asistovali: Alex Tamáši a Vojtech Zeleňák.
     
    28:29
    Konečne HKM niečo vyšlo. Strieľanú prihrávku Jozefa Kováčika veľmi dobre prudko tečol Šišovský, no puk mieril tesne nad brvno Durného brány.
     
    22:05
    Obrovská šanca HK Orange 20, Niki Jaško dostal ideálny puk pred Nieminena, pred ktorým sa ocitol úplne sám. Nedokázal však prehodiť jeho betón. Azda najväčšia šanca zápasu doposiaľ. Fantastický zákrok Nieminena.
     
    17:29
    Nacvičená presilovková kombinácia Ross – Steén – Obdržálek, ale český útočník puk dobre netrafil a trafil iba Durného telo. Následne dorážka, ale ani tá nie je úspešná.
     
    17:01
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Václav – 2 min., podrazenie).
     
    15:02
    Ďalšie prečíslenie dva na jedna. Tentokrát Zvolen. Adam Drgoň nevymýšľal a rozhodol sa pre strelu príklepom, tú ale Durný ramenom vyráža.
     
    13:59
    Prečíslenie hostí dvoch na jedného. Kelemen síce z uhla prihral spoluhráčovi pekne ale nepresne. Ba navyše tú prihrávku už ani zrejme nečakal.
     
    12:12
    Ďalšie domáce prečíslenie v oslabení, Šišovský pekne prihral Coffmanovi, ale ten strieľal už z takmer nulového streleckého uhlu a v podstate ani nemohol byť úspešný.
     
    10:51
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ťavoda – 2 min., podrazenie).
     
    09:35
    Výborná strela Kyla Whartona od modrej, Durný puk neudržal a okamžite tam bol na dorážku myslím tomáš Török, ale bekhendom mieril mimo.
     
    06:08
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (L.Jurík – 2 min., sekanie).
     
    05:31
    Michal Chovan predviedol svoje rýchle ruky a kľučky. Pohral sa s dvoma protihráčmi, následne sa natlačil pred bránku. Zakončoval bekhendom, ale Durný si poradil. Zatiaľ asi najväčšia šancu duelu.
     
    04:30
    Pekný prienik Petra Kundríka a následne tlak mladíkov, nakoľko zvolenčanom chýbal na ľade zvýjajúci sa od bolesti Drgoň. Rozhodcovia dlho váhali s pískaním a najprv nechali hostí dohrať akciu, ale nakoniec sa predsa len pískalo prerušenie.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 36. Coffman (Kytnár, Bokroš), 43. Šišovský (Ross, Obdržálek), 48. Ross (Steén) – 30. Vybíral (Tamáši, Zeleňák), 60. Smolka (Marcinek)


    HKM Zvolen: Nieminen (Šimko) – Drgoň, Ross, T.Bokroš, Kováčik, Hraško, Wharton, Ťavoda, Andersons – Coffman, Steén, Obdržálek – Šišovský, Kytnár, Mich.Chovan – Török, L.Jurík, Matis – Síkela, V.Fekiač, Ďaloga (tréner P.Mikula)
    HK Orange 20: Durný (Kostelný) – Hedera, Matejovič, Fereta, Zeleňák, Hílek, Leško, Dlapka, Krempaský – Smolka, Kundrík, Kelemen – Vybíral, Tamáši, Čacho – Jaško, Šmída, Marcinek – Václav, Bjalončík, Vašaš (tréner E.Bokroš)

    Rozhodčí: Kalina, Kubuš – Stanzel, Kacej (video – Martinko)

    Diváci: 802
    bahis siteleri