Znojmo – Hokiklub Budapešť 5:6 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
5:6 (3:4, 1:1, 1:0 - 0:1)
Hokiklub Budapešť
Čtvrtek 30.11.2017, 19:30 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    63:56
    HokiKlub právě vstřelil branku! Z nenápadné situace je branka! ROBERT DOBRY ukořistil puk v útočném pásmu a svojí přesnou vystřelil bod navíc pro svůj tým. Bez asistence.
     
    40:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! LUKÁŠ ZMEŠKAL ukořistil v útočné třetině kotouč, prosmýkl se kolem obránce a pohotovou střelou poslal puk do brány. Bez asistence.
     
    30:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo snižuje! FILIP ROUBAL se dostal k odraženému kotouči a dokázal jej přehodit přes Bobakův beton. Asistence: Marek Stepanovsky.
     
    23:53
    HokiKlub právě vstřelil branku! Kdo jiný než ISTVAN GABOR SZUCS? Maďarský útočník z mezikruží propálil znojemského gólmana a navyšuje vedení svého mužstva. Asistence: Dominik Horvath.
     
    15:13
    HokiKlub právě vstřelil branku! ISTVAN GABOR SZUCS je dnes v ráži! Tentokrát vybojoval kotouč na útočné modré, obešel obránce a přesnou střelou mezi nohy dostal svůj tým do vedení. Bez asistence.
     
    14:53
    HokiKlub právě vstřelil branku! To šlo rychle! Szucs vyhrál vhazování a Halaszik nekompromisní dělovkou vyrovnal stav utkání!
     
    13:29
    HokiKlub právě vstřelil branku! Szucs vybojoval kotouč v rohu kluziště a pěknou přihrávkou našel volného ZOLTANA BOGA, který přesnou střelou pod horní tyč střílí kontaktní branku. Asistence: Istvan Gabor Szucs.
     
    12:06
    Orli právě vstřelili branku!
    JAKUB STROMKO výborně vystihl rozehrávku hostů a sám před brankářem neměl problém rozvlnit síť. Bez asistence.
     
    08:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení! Kosnar nahodil puk na bránu od modré a ZDENEK BRABEC jeho pokus výborně tečoval přímo mezi betony Bobaka. Asistence: Martin Kosnar.
     
    05:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! MARIO HLADIL si sjel před bránu pro odražený kotouč a bez váhání srovnává stav utkání. Asistence: Tomas Sigmund.
     
    03:14
    HokiKlub právě vstřelil branku! První gól zápasu! ISTVAN GABOR SZUCS číhal u vzdálenější tyče na odražený kotouč a s přehledem jej dostal za Velickova záda. Asistence: Dominik Horvath.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 6. Hladil (Sigmund), 9. Brabec (Kosnar), 13. Stromko, 31. Roubal (Stepanovsky), 41. Zmeškal – 4. Szucs (Horvath), 14. Bogo (Szucs), 15. Halaszik (Szucs), 16. Szucs, 24. Szucs (Horvath), 64. Dobry


    HC LERAM Orli Znojmo: Velicka (Patha) – Rudy, Brabec, Hladil, Stepanovsky, Hruby, Peri – Zmeskal, Ruzicka, Kosnar – Pis, Sigmund, Roubal – Bazala, Stromko, Svoboda – Ligocky
    Hokiklub Budapešť: Bobak – Szecsi, Bognar, Halaszik, Szopos, Glofak, Tury, Morocz – Horvath, Dobry, Szucs – Gebei, Bogo, Zavalniuk – Becze, Ozsvath, Marosi

    Diváci: 31
    bahis siteleri