Slavia – Kometa Brno 4:6 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | Liberec – Zlín 4:5 (po pr.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:3 (po pr.) | HC Litvínov – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 0:2 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 5:4 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
4:6 (0:1, 4:2, 0:3)
HC Kometa Brno
Pátek 01.12.2017, 15:00DHL Extraliga juniorů • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá další přesilovku a je to už o dvě branky! Po kombinaci celého útoku se prosadil nikým nehlídaný VOJTĚCH STŘONDALA! Asistence: Jan Süss a Tomáš Mlynář.
     
    49:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mlynář se poměrně hladce dostal až před branku, kde ještě vylepšil pozici pro JANA SÜSSE, který neměl problém trefit odkrytou branku! Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    42:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je znovu srovnáno! Po střele Krejčího dorazil volný puk do sítě TOMÁŠ MLYNÁŘ! Asistence: Petr Krejčí I.
     
    39:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se před koncem třetiny vrací do vedení! Rychlý protiútok načal Klapka, který zadovkou posunul puk Patočkovi a ten ještě našel volného ALEŠE FURCHA. Slávistický útočník dojel až k brance a po rychlé kličce poslal kotouč pod víko! Asistence: Matouš Patočka a Adam Klapka.
     
    35:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Netrvalo to ani půl minuty a je zase srovnáno! Po chybě na útočné modré čáře se hosté dostali do přečíslení! Ferda pod padajícím obráncem nahrál PETRU KREJČÍMU II. a ten poslal kotouč za bezmocného Šorfa! Asistence: Radim Ferda a Jakub Čejka.
     
    35:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je to zase jen o gól! ADAM GAJARSKÝ dlouho váhal se zakončením, nakonec se trefil přesně pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    24:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vobořil přenesl hru po modré čáře na Meloviče, který vyslal takovou střílenou přihrávku před brankou. Tam číhal nikým nehlídaný DAVID JAŠA, který tečoval puk mimo dosah brankáře! Asistence: Petr Melovič a David Vobořil.
     
    24:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Stark vybojoval kotouč u mantinelu a přihrál ho Matějkovi, který si okamžitě všiml volného DAVIDA ŠTEINERA, který z první poslal kotouč do odkryté klece! Asistence: David Matějka a David Stark.
     
    21:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID JAŠA zůstal zapomenutý za obranou, čehož využil po přihrávce Šergla a bekhendovou střelou prostřelil Dostála mezi betony! Asistence: Jan Šergl.
     
    16:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přečíslení dvou proti jednomu vyřešil Frydrych přihrávkou na MATĚJE SVOBODU, který sice musel puk s problémy zpracovávat, přesto procedil se štěstím kotouč za Šorfova záda! Asistence: Roman Jeřábek a Lukáš Frydrych.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 22. Jaša (Šergl), 25. Šteiner (Matějka, Stark), 25. Jaša (Melovič, Vobořil), 40. Furch (Patočka, Klapka) – 17. Svoboda (Jeřábek, Frydrych), 36. Gajarský (Mlynář), 36. Krejčí II. (Ferda, Čejka), 43. Mlynář (Krejčí I.), 50. Süss (Mlynář), 54. Střondala (Süss, Mlynář)


    HC Slavia Praha: Šorf (54. Vecka) – Šmíd, Duda, Stark, Antoš, Melovič, Valík, Vobořil – Jaša, Kohút, Šergl – Matějka, Šteiner, Martínek – Furch, Patočka, Klapka – Šilhan, Nedorost, Netolický
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Slabý, Krejčí I., Kučeřík, Rafaj, Jeřábek, Kowalczyk – Novák, Süss, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Mlynář, Ferda, Frydrych, Krejčí II.
    bahis siteleri