Poprad – Detva 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.)
Žilina – Nové Zámky 3:2 (2:1 po s.n.) | Trenčín – Košice 2:3 (po pr.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 01.12.2017, 17:30 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Zvolen dal gól!

    Banská Bystrica sa pri prázdnej bráne nevedela dostať do útočného pásma, pretože Zvolen skvele bránil. Nakoniec MICHAL CHOVAN dostal puk do prázdnej brány.
     
    59:21
    Hostia boli v útočnej tretine pri prázdnej bráne, Obdržálek trafil súpera pred sebou.
     
    59:04
    Bartánus spravil obrovskú chybu, lenže Steén od modrej čiary netrafil prázdnu bránu.
     
    58:48
    Teemu Lassila ide von z brány, domáci sú šiesti.
     
    57:09
    Steén dostal prihrávku pred odkrytú časť brány domácich, v poslednej chvíli hokejku švédskeho útočníka zablokoval Brejčák.
     
    56:23
    Poriadne zaujímavý moment. Matis išiel za pukom, mohol ísť do nájazdu, lenže ten pred ním vysoko z brány odpálil Lassila, len do rozhodcu, ktorý ho zastavil. Matis to teda skúsil, keďže Fín bol vysoko z brány, no strela útočníka hostí neprešla.
     
    54:53
    Patrik Lamper sa veľmi pekne prevliekol okolo protihráčov a zakončil k bližšej žrdi. V dobrej situácii si Nieminen svoje miesto zastal.
     
    51:25
    Obdržálek sa po prihrávke Coffmana ocitol sám pred brankárom Lassilom, ktorý nakoniec zasahovať nemusel, pretože jeho strela išla nad bránu.
     
    50:14
    Zvolen dal gól!

    MICHAL CHOVAN prebral puk v strednom pásme, kde sa otočil a unikal sám na brankára Lassilu, ktorého strelou švihom prestrelil. Perfektne ho vysunul Milan Kytnár.
     
    48:56
    Brejčák vyviezol puk spoza vlastnej brány, kde ho prenechal Asselinovi. Jeho strelu Nieminen vyrazil, alebo skôr neudržal, takže Mário Lunter aj so šťastím puk dostal do siete. Tréner hostí Mikula si vyžiadal "challenge" a po konzultácii s videorozhodcom gól neplatí!
     
    45:23
    Brejčák mal pred sebou veľa priestoru, takže mohol strieľať aj sám, lenže ešte prihral pred prázdnu časť brány na Brittaina. Nieminen sa rýchlo presunul a predviedol veľmi dôležitý zákrok.
     
    41:28
    Šišovský potiahol puk do útočného pásma, prihral medzi kruhy na voľného Chovana, ktorého vo veľkej šanci vychytal dobrým zákrokom Lassila.
     
    36:43
    Hohmann sa rútil sám na brankára Nieminena, ktorému chcel puk poslať pomedzi betóny do siete, fínsky gólman ich stihol sklepnúť.
     
    34:35
    Banská Bystrica dala gól!

    Po dobrej práci Mária Luntera, ktorý puk povozil v útočnom pásme vystrelil od modrej BRANISLAV KUBKA a za pomoci skvelého clonenia Nieminenovi práve od Luntera puk prešiel až do siete.
     
    33:28
    Miloš Bubela si pekne nakorčuľoval pred bránu, kde dostal presnú prihrávku do Hohmanna, avšak Nieminen sa včas presunul a dobrý pokus slovenského útočníka vyrazil.
     
    30:36
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Surový – 2 min., držanie).
     
    26:35
    Zvolen dal gól!

    Kováčik vystrelil od modrej čiary, puk Lassilovi vypadol z lapačky a číhajúci MILAN KYTNÁR ho na dvakrát dorazil do brány.
     
    25:59
    Banská Bystrica dala gól!

    Mislav Rosandič prihral pozdĺž modrej čiary na MAREKA BARTÁNUSA, ktorý mal dosť priestoru, takže prudko vystrelil a Ross si puk tečoval za vlastného brankára.
     
    25:18
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Jurík – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    25:03
    Hohmann prihral medzi kruhy voľnému Bubelovi, ktorý mal dobrú príležitosť. Strelou švihom nechal vyniknúť brankára Zvolena Nieminena.
     
    23:22
    Lamper bol síce stíhaný jedným z obrancov Zvolena, ale predsa ušiel do samostatného nájazdu. V snahe spraviť blafák ho Nieminen betónom vychytal.
     
    21:12
    Matúš Matis dostal puk pred bránkovisko súpera po tom, ako hostia buly vyhrali. Vystrelil z prvej, dobre zasiahol brankár Lassila.
     
    19:57
    Josh Brittain si vymenil puk s Hohmannom a prvý menovaný vystrelil švihom z hranice kruhu do bočnej siete. Dobrá šanca.
     
    18:36
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Coffman – 2 min., hákovanie).
     
    08:18
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ťavoda – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    03:02
    Zvolen dal gól!

    Ross z modrej čiary veľmi pekne prihral na krídlo TIMOVI COFFMANOVI, ktorý sa dostal pred Lassilu a prudkou ranou švihom ho prestrelil.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 26. Bartánus (Rosandič), 35. Kubka (Faille, Asselin) – 4. Coffman (Ross, Obdržálek), 27. Kytnár (Kováčik, Šišovský), 51. Chovan (Kytnár), 60. Chovan (Šišovský)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš) – Ďatelinka (A), Kubka, Brejčák, Delisle, Mihalik, Rosandič, Gründling, Sedlák – Lunter, Surový (C), Lamper – Brittain, Bubela, Hohmann – Asselin, Faille (A), Bartánus – Róth, Češík, Kabáč
    HKM Zvolen: Nieminen (Šimko) – Drgoň, Ross, Bokroš, Kováčik, Hraško, Wharton, Ťavoda, Andersons – Coffman, Steén, Obdržálek – Šišovský, Kytnár (A), Chovan (A) – Török, L. Jurík (C), Matis – Síkela, Fekiač, Ďaloga

    Rozhodčí: Kalina, R. Lauff – Bogdaň, Kollár – Vasilňák

    Diváci: 2761
    bahis siteleri