Švýcarsko – Polsko 14:1 (kon.) | Finsko – Česko 5:1 (kon.) | Slovensko – Estonsko 10:3 (kon.)
konec
Finsko
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Česko
Sobota 02.12.2017, 16:00 • HANT Arena, Bratislava • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    58:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky ještě v samém závěru ještě upravují kosmeticky skóre zásluhou MII KAUPPILAOVÉ. Asistence: Ella Alanková.
    58:17 Karoliina KUJALAOVÁ - 4:1
     
    58:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Osmnáct sekund hry v šesti a Finky dávají do prázdné brány! Prosadit se dokázala KAROLÍNA KUJALAOVÁ. Asistence:Elina Kujalaová.
    48:46 Eliška KRUPNOVÁ - 3:1
     
    48:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prokletí Siltanenové zlomeno! ELIŠKA KRUPNOVÁ dostala na středu velkého brankoviště skvělou přihrávku od Denisy Ratajové, která střelou při zemi trefila odkrytou část branky. Asistence: Denisa Ratajová.
    44:29 Mira WICKMANOVÁ - 3:0
     
    44:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Češky sice jsou aktivní, ale branky zatím střílí finský tým. Po další kombinační akci a přihrávce od Kauppiové se prosazuje před brankou MIRA WICKMANOVÁ. Asistence: Veera Kauppiová.
    33:39 Laura MANNIENOVÁ - 2:0
     
    33:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To už ale neplatí teď, neboť finský tým se prosazuje v zápase podruhé. Střelou do protipohybu české gólmanky se prosazuje LAURA MANNIENOVÁ. Asistence: Katri Luomaniemiová.
    06:05 Elina KUJALAOVÁ - 1:0
     
    06:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Máme tady první branku utkání, o kterou se postaraly finské hráčky. Nenápadná střela z levé strany zapadla za záda Christiánové. Prosadit se dokázala ELINA KUJALAOVÁ. Asistence: Kristiina Kauppilaová.

    MCh

    Branky a nahrávky: 7. Elina Kujalaová (Kauppilaová), 34. Mannienová (Luomaniemiová), 45. Wickmanová (Kauppiová), 59. Karoliina Kujalaová (Elina Kujalaová), 59. Kauppilaová (Ella Alanková) – 49. Krupnová (Ratajová)


    Finsko: Siltanenová (Vuorelaová) – Nieminenová, Sipilainenová – Rantalaová, Ella Alanková, Eliisa Alanková; Elina Kujala, Manninenová – Kauppilaová, Luomaniemiová, Karoliina Kujalaová; Karjalainenová, My Kippilaová – Kauppiová, Wickmanová, Saairová; Eskelinenová
    Česko: Christianová (Příleská) – Čapková, Jiráková – Ratajová, Kapcová, Krupnová; Koníčková, Leierová – Řepková, M. Mlejnková, Urbánková; Plášková, Billá – Enenkelová, Kubišová, Žůrková; Beránková, Zittová – Bočanová

    Rozhodčí: Thomas Lehmann, Andreas Manser (oba SUI)

    Diváci: 1089
    bahis siteleri