Austrálie – Slovensko 1:21 (kon.) | Německo – Švýcarsko 0:14 (kon.) | Finsko – Norsko 10:1 (kon.)
Švédsko – Polsko 17:2 (kon.)
konec
Austrálie
1:21 (0:3, 1:8, 0:10)
Slovensko
sk Neděle 03.12.2017, 13:30Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    58:50
    Slovensko dalo gól! No a Slovenky stále nemajú dosť, LUCIA KOŠTURIAKOVÁ si dnes z Michaely Šponiarovej spravila svoju dvornú asistentku a pridáva ďalší gól! Asistencia: Šponiarová.
     
    57:37
    Slovensko dalo gól! "Ešte jeden, ešte jeden" pýtali si pred malou chvíľou bratislavské tribúny. No a ten jeden padol, keď sa peknou strelou z otočky presadila DENISA FERENČÍKOVÁ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    55:08
    Slovensko dalo gól! Klaudia Robová sa vydala na ofenzívny výlet, vybojovala loptičku pre MONIKU PINTÉROVÚ, a tá pridáva 19. gól v sieti Austrálie. Asistencia: Robová.
     
    53:00
    Slovensko dalo gól! Lucia Košturiaková pekne potiahla loptičku osou ihriska, odovzdala ju DENISE FERENČÍKOVEJ, a tá završuje dnes svoj druhý hetrik na šampionáte! Asistencia: Košturiaková.
     
    50:41
    Slovensko dalo gól! O pár sekúnd prichádza ďalší gól, keď sa po dobrej práci Viktórie Grossovej presadzuje aj ŠÁRKA BOĽOVÁ, ktorá strieľa dnes svoj druhý gól. Asistencia: Grossová.
     
    50:29
    Slovensko dalo gól! Austrálčanky prepadli pri ďalšom pokuse vyviezť loptičku z vlastnej polovice a spolupráca spred pár sekúnd v podaní Sloveniek sa zopakovala, keď Michaela Šponiarová šikovne odovzdala loptičku LUCII KOŠTURIAKOVEJ, a tá zaznamenáva 16. gól Slovenska. Asistencia: Šponiarová.
     
    49:39
    Slovensko dalo gól! Tento tlak už nemohla vydržať ani skvelá Barnesová v bránke Austrálie. Michaelu Šponiarovú ešte vychytať dokázala, no LUCIA KOŠTURIAKOVÁ už loptičku prestrčila za jej chrbát. Asistencia: Šponiarová.
     
    46:48
    Slovensko dalo gól! Slovenské florbalistky toľko obstreľovali austrálsku bránku, až napokon MICHAELA ŠPONIAROVÁ vytiahla nádherne umiestnenú strelu do ľavého dolného rohu bránky! Asistencia: Ďuríková.
     
    40:45
    Slovensko dalo gól! Tu už naozaj dochádzajú slová. Slovenky v priebehu pár sekúnd strieľajú svoj trinásty gól, keď sa do streleckej listiny zapisuje aj VIKTÓRIA GROSSOVÁ. Asistencia: Kocúrová.
     
    40:25
    Slovensko dalo gól! Dnešný koncert Sloveniek naberá na obrátkach. Michaela Šponiarová našla na ľavej strane PAULÍNU HUDÁKOVÚ, a tá trafila skutočne nádherne! Asistencia: Šponiarová.
     
    39:01
    Slovensko dalo gól! Tak toto už snáď ani nepotrebuje komentát. Viktória Grossová odovzdala loptičku ŠÁRKE BOĽOVEJ a tá pridáva jedenásty klinec do austrálskej rakvy. Asistencia: Grossová.
     
    38:48
    Slovensko dalo gól! Slovenky sa rozbehli a Austrálčanky sú zrelé na uterák už pred koncom druhej tretiny. Denisa Ferenčíková našla prihrávkou spoza bránky LUCIU KOŠTURIAKOVÁ, a tá aj s dávkou šťastia dopravila loptičku do za chrbát austrálskej brankárky! Asistencia: Ferenčíková.
     
    37:51
    Slovensko dalo gól! Tak tento zápas sa už zmenil na neuveriteľnú exhibíciu v podaní slovenských florbalistiek. Paulína Hudáková vyzvala na zakončenie MICHAELU ŠPONIAROVÚ, a tá pridáva už deviaty gól Slovenska! Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    37:19
    Slovensko dalo gól! Tak toto bola jednoducho paráda! LENKA CUPRÁKOVÁ v ťažkom uhle z pravej strany naznačila prihrávku dozadu a následne fantastickou strelou do ľavého horného rohu brány konečne zlomila prekliatie z pedchádzajúcich zápasov. Asistenci: Grossová.
     
    35:15
    Slovensko dalo gól! No a našej elitnej formácii jeden gól nestačí. Tentokrát DENISA FERENČÍKOVÁ využila šikovnú prihrávku od Paulíny Hudákovej a nedala austrálskej brankárke žiadnu šancu! Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    34:29
    Slovensko dalo gól! Michaela Šponiarová vyzvala na zakončenie prihrávkou na pravú stranu DENISU FERENČÍKOVÚ, a tá trafila veľmi pekne! Slovenky odskakujú na päťgólový rozdiel. Asistencia: Šponiarová.
     
    29:26
    Slovensko dalo gól! Presne toto slovenské florbalistky potrebovali. Skvelú robotu odviedla Andrea Šidlová, ktorá potiahla loptičku cez tri súperky až do útočného pásma, strela Viktórie Bobotovej sa ešte neujala, no dorážka KATARÍNY KLAPITOVEJ už do bránky spadla! Asistencia: Bobotová.
     
    24:58
    Tím Austrálie dáva gól! Tak si to predstavte. Slovenky hrajú presilovú hru, no gólovo sa presadzujú Austrálčanky, keď Kristínu Hlavatú peknou strelou prekonala TAYLA HULLOVÁ. Asistencia: Meyerová.
     
    22:05
    Slovensko dalo gól! Viktória Bobotová namierila svoj pekný pokus len na zadný mantinel, loptička sa však odrazila presne na hokejku ANDREY ŠIDLOVEJ, a tá už nemala problém poslať loptičku za chrbát bezmocnej brankárky súperiek! Asistencia: Bobotová.
     
    12:19
    Slovensko dalo gól! Slovenky odskakujú na rozdiel troch gólov. Kristína Hudáková rozohrala akciu spoza bránky na JANU TROŠKOVÚ, a tá trafila z ťažkého uhla nádherne do ľavého horného rohu bránky Austrálie! Asistencia: Kristína Hudáková.
     
    6:33
    Slovensko dalo gól! Slovenky už síce majú postup do osemfinále istý, no do tohto zápasu vstúpili veľmi dobre a veľmi rýchlo sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Svoj premiérový gól na na šampionáte strieľa VIKTÓRIA BOBOTOVÁ. Asistencia: Klapitová.
     
    3:21
    Slovensko dalo gól! Slovenky po prvýkrát na turnaji strieľajú úvodný gól zápasu! Od pravého mantinelu sa až do bránkoviska natlačila ŠÁRKA BOĽOVÁ, ktorá si už austrálsku brankárku vychutnala. Asistencia: Pintérová.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 25. Hullová (Meyerová) – 4. Boľová (Pintérová), 7. Bobotová (Klapitová), 13. Trošková (Hudáková), 23. Šidlová (Bobotová), 30. Klapitová (Bobotová), 35. Ferenčíková (Šponiarová), 36. Ferenčíková (Hudáková), 38. Cupráková (Grossová), 38. Šponiarová (Hudáková), 39. Košturiaková (Ferenčíková), 40. Boľová (Grossová), 41. Hudáková (Šponiarová), 41. Grossová (Kocúrová), 47. Šponiarová (Ďuríková), 50. Košturiaková (Šponiarová), 51. Košturiaková (Šponiarová), 51. Boľová (Grossová), 53. Ferenčíková (Košturiaková), 56. Pintérová (Robová), 58. Ferenčíková (Hudáková), 59. Košturiaková (Šponiarová)


    Austrálie: Barnesová (Woodsová, Moultonová) – B. Cameronová, Dwyerová, F. Cameronová, Hoganová, Hullová – Hodgesová, Newlandová, Quaifeová, Meyerová, Smithová – Staibová, Chuaová, Skeneová, Margettsová, Bartrimová
    Slovensko: Hlavatá (Krištofová) – Kocurová, Robová, Pintérová, Grossová, Boľová – Bobotová, Šidlová, Klapitová, Trošková, K. Hudáková – Šponiarová, Ďuríková, P. Hudáková, Košturiaková, Ferenčíková – Kvasková, Dzurinová, Cupráková
    bahis siteleri