Ufa – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.) | Kazaň – Minsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 04.12.2017, 17:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:59 Alexandr KULAKOV - 3:1
     
    53:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nakonec ano! Máme tady gól, který znamená snížení stavu na 1:3 z pohledu Minsku! Jevgenij Lisovec vypálil od modré čáry. Jeho pokus vyrazil domácí brankář jen před sebe, kde se svou dorážkou uspěl ALEXANDER KUTLAKOV! Asistence: Jevgenij Lisovec, Jegor Šarangovič.
    36:29 Anton LANDER - 3:0
     
    36:29
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme to o tři přesné trefy! Kazaň dokázala z minima vytěžit maximum a jde do tříbrankového trháku! Jiří Sekáč dokázal perfektní přihrávkou na vzdálenější tyč nalézt ANTONA LANDERA, který už to neměl příliš těžké – 3:0! Asistence: Jiří Sekáč, Stanislav Galijev.
    18:11 Stanislav GALIJEV - 2:0
     
    18:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme tu druhou branka! Ta jde po právu na stranu Kazaně, která prozatím pustila svého soupeře do útoku jen pomálu. Ljamkin dostal hit ve středním pásmu, což ale domácím vadit nemuselo. STANISLAV GALIJEV ho totiž sebral a ujel do přečíslení dva na jednoho. To vzal na sebe a se svou střelou z forhendu dokázal načapat Enrotha mezi betony! Asistence: Nikita Ljamkin, Jiří Sekáč.
    01:01 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    01:01
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme zde první branku v utkání, která jde na konto Kazaně, která potvrzuje svou pozici v tabulce skvělým nástupem do zápasu. Před branku dostal přesnou přihrávku JIŘÍ SEKÁČ, který následně z brankoviště usměrnil kotouč přesně za brankovou čáru! Asistence: Stanislav Galijev.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Sekáč (Galijev), 19. Galijev (Ljamkin, Sekáč), 37. Lander (Sekáč, Galijev) – 54. Kulakov (Lisovec, Šarangovič)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – D. Musin, Batyršin, Jarullin, Markov, Ljamkin, Ohtamaa, Sidorov, Tokranov – Kosov, Tkačov, Klinkhammer – Sekáč, Lander, Galijev – Lukojanov, A. Potapov, Jazkov – Glinkin, Obuchov, Kara.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gragnani, Děnisov, Korobov, Lisovec, Šinkevič, Chenkel, A. Volkov – Fontaine, Howden, Linglet – Pavlovič, Šarangovič, Kogalev – An. Stěpanov, Kovyršin, Kulakov – Drozd, Kitarov.
    bahis siteleri