Ufa – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.) | Kazaň – Minsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
1:3 (1:0, 0:0, 0:3)
SKA Petrohrad
Pondělí 04.12.2017, 17:30 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Alexandr BARABANOV - 1:3
     
    59:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky a osudu dnešního zápasu je definitivně rozhodnuto. Do prázdné branky se prosadil ALEXANDR BARABANOV. Asistence: Maxim Karpov.
    58:39 Vadim ŠIPAČOV - 1:2
     
    58:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostům se to povedlo! Téměř okamžitě využili přesilovou hru a zápas kompletně otáčejí. VADIM ŠIPAČOV z levé strany svou ránu namířil přesně do vzdálenejšího pravého horního rohu a brankáře neměl nejmenší šanci reagovat. Tohle byla nejspíš vítězná branka utkání.
    52:20 Jegor JAKOVLEV - 1:1
     
    52:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se přecejen dočkali vyrovnání! JEGOR JAKOVLEL se objevil naprosto osamocen před brankářem a dokázal puk dorazit před z bezprostřední blízkosti. Hlavní rozhodčí si ještě vyžádal videozaznám a situace bude zmonitorizována. Uvidíme, zda sudí branku uzná. Branka platí! Asistence: David Rundblad, Jegor Rykov.
    07:16 Pavel PORJADIN - 1:0
     
    07:16
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A máme tady menší překvapení. Vedení se ujímá outsider dnešního utkání. PAVEL PORJADIN napřáhl ke střele od modré čáry a jeho pumelice propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Ilja Arkalov, lexej Volgin.

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 8. Porjadin (Arkalov, Volgin) – 53. J. Jakovlev (Rundblad, Rykov), 59. Šipačov, 60. Barabanov (Karpov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – Piganovič, Gustafsson, Ugolnikov, Bryncev, Volgin, Šaripzjanov, Fazylzjanov – Sexton, Nestrašil, E. Galimov – Chajrullin, Jeglič, Rau – Zdunov, Šiksatdarov, Jakimov – Šafigullin, Porjadin, Arkalov – P. Kulikov.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Korobjov) – J. Jakovlev, A. Bělov, Chafizullin, Hersley, Rundblad, Rykov, Zub – Šipačov, Kovalčuk, Kalinin – Karpov, Altybarmakjan, Širokov – Barabanov, Koskiranta, Ketov – Tichonov, Kablukov.
    bahis siteleri