Washington – San Jose 4:1 (kon.) | Florida – NY Islanders 4:5 (0:1 po s.n.) | Nashville – Boston 5:3 (kon.)
Calgary – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
Philadelphia Flyers
Úterý 05.12.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:51 Scott LAUGHTON - 2:5
     
    41:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jordan Weal rychle objel bránu a v blízkosti pravé tyče se snažil puk zasunout do brány mezi betony Mikea Smithe. Brankář Flames je sice dokázal včas sevřít, proti dorážce SCOTTA LAUGHTONA už byl ale bezmocný! Asistence: Jordan Weal a Taylor Leier.
    38:45 Sean MONAHAN - 2:4
     
    38:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAN v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, kterou vymetl bližší pravý horní roh brány! Brian Elliott nic neviděl a tentokrát už v cestě puku do sítě zabránit nedokázal. Asistence: Garnett Hathaway a Sam Bennett.
    28:42 Wayne SIMMONDS - 1:4
     
    28:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS se po sražené střele Seana Couturiera z levého křídla dostal na vzdálenější pravé tyči k dorážce a z blízkosti puk zametl do prázdné brány! Flyers využili přesilovou hru a čtyřmi góly v řadě otočili utkání výrazně ve svůj prospěch! Asistence: Sean Couturier a Jakub Voráček.
    28:04 Michael RAFFL - 1:3
     
    28:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    MICHAEL RAFFL si krásně vyměnil puk v rychlosti se Shaynem Gostisbeherem a z pravého kruhu pro vhazování puk bez přípravy napálil s příklepem, do odkryté brány! Flyers krátce po reklamní přestávce udeřili znovu a vedou v Calgary 3:1. Asistence: Shayne Gostisbehere a Jakub Voráček.
    27:31 Scott LAUGHTON - 1:2
     
    27:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    SCOTT LAUGHTON před bránou čepelí hole přiloženou k ledu skvěle tečoval střelu s příklepem od Shaynea Gostisbehera, který na modré čáře pálil bez přípravy, a puk se od pravé tyče odrazil do betonů klečícího Mikea Smithe a od nich poté do brány! Asistence: Shayne Gostisbehere a Michael Raffl.
    19:16 Valtteri FILPPULA - 1:1
     
    19:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jakub Voráček střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování minul bránu a po odrazu kotouče od hrazení za ní se z blízkosti prosadil VALTTERI FILPPULA! Calgary se radovalo z vedení pouhých 61 sekund! Asistence: Jakub Voráček a Andrew MacDonald.
    18:15 Troy BROUWER - 1:0
     
    18:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Curtis Lazar na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Brian Elliott vyrazil před sebe, a z dorážky se prosadil TROY BROUWER! Calgary se ujímá v závěru první třetiny vedení! Asistence. Curtis Lazar a Mark Giordano.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. Brouwer (Lazar, Giordano), 39. Monahan (Hathaway, S. Bennett) – 20. Filppula (Voráček, MacDonald), 28. Laughton (Gostisbehere, M. Raffl), 29. M. Raffl (Gostisbehere, Voráček), 29. Simmonds (Couturier, Voráček), 42. Laughton (Weal, Leier)


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Jágr – Hathaway, Lazar, Brouwer (A).
    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, MacDonald (A), Gostisbehere, Hägg, Sanheim, Manning – Giroux (C), Couturier, Simmonds (A) – Weal, M. Raffl, Filppula – Voráček, Patrick, Konecny – Leier, Laughton, Weise. Hlavní trenér: Dave Hakstol. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Brad Watson, Trevor Hanson. Čároví: Michel Cormier, Ryan Gibbons

    Diváci: 18590
    bahis siteleri