Střešovice – Česká Lípa 7:4 (kon.)
konec
PSN Tatran Střešovice
7:4 (3:2, 1:0, 3:2)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Pondělí 11.12.2017, 18:00 • MSH Lokomotiva Plzeň • Livesport Superliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    Ihned poté předává Deutsch mček JONÁŠI KREYSOVI, který lobem posílá míček do prázdné branky a za krátký časový úsek na hřišti přidává již druhý gól. Asistence: Marek Deutsch.
     
    59:45
    Rychle se ale stihli přesunout a Kamil Břiška z bezprostřední blízkosti trefuje Rebra.
     
    58:19
    Tatran právě vstřelil branku!
    Za Langera zaskočil Vítovec, který vybojoval míček a následně ho poslal nové tváři v dresu Tatranu JONÁŠI KREYSOVI, který přízemní střelou překonal Ponomareva. Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    51:21
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    V Plzni je zaděláno na zajímavou koncovku, protože JAKUB JIRSA střelou z půlky překonal Rebra. Střešovický gólman téměř nic neviděl a musí lovit míček z branky. Asistence: Jaromír Ekl.
     
    47:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    A moc dlouho netrvalo a vrací si zpět dvoubrankové vedení. Gašparík křižnou přihrávkou přehrál celou lajnu Lípy. Kolísko poslal míček před branku, kde stál JAKUB SLAVÍK ,který nakonec pod pod paží Ponomareva dostal míček do branky. Asistence: Jan Kolísko.
     
    46:18
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté se potřetí v řadě dotahují na rozdíl jediného gólu. Kadlec se protáhl kolem mantinelu a na brankovišti našel volného DOMINIKA JANSU, který na bližší tyči bez problémů překonal Rebra. Asistence: Tomáš Kadlec.
     
    38:50
    Svačinka pálil mimo. K míčku se ale dostal Brautferger, jenž na druhé tyči nedokázal dostat míček za Ponomareva.
     
    33:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nádherný gól aktuálně nejmladšího hráče superligy FILIPA LANGERA, který sice vzal situaci tří proti dvěma sobecky na sebe, ale vše vynahradil nechytatelnou střelou pod břevno. asistence: Ondřej Vítovec.
     
    28:43
    Krásná kombinace Střešovic, kterou zakončil Brautferger, jenž byl sám na brankovišti. Trefil však pouze připraveného Ponomareva.
     
    17:25
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Nyní už se hosté radují. JAN HŘEBŘINA nabral rychlost podél mantinelu a střelou pod břevno překonává Rebra a dostává svůj tým na kontakt jediného gólu. Asistence: Tomáš Kadlec
     
    14:01
    Zbytečného faulu na středu hřiště se dopustil Jirsa (CLA), jenž zabránil Gašparíkovi v cestě a dostává zaslouženě dvě minuty.
     
    09:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nyní už se Pražané prosazují. MILAN MELIŠ si sebral míček na polovině hřiště, vyběhl si k mantinelu a přesnou přízemní střelou nad nohu Ponomareva ke vzdálenější tyči vrací Střešovicím zpět dvoubrankové vedení. Bez asistence.
     
    04:40
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A také se tak děje. Pouhé čtyři vteřiny početní výhody stačili hostům, aby JAROMÍR EKL zamířil přesně k tyči. Asistence: Jakub Jirsa.
     
    04:36
    Lípa se ale bude moci vrátit do zápasu. Deutsch poslal Dzieržu k zemi a dostává dvě minuty.
     
    04:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pražanům vyšel dokonale nacvičený signál, kdy Gašparík dostal míček na volného JAKUBA KOLÍSKA a tomu ze strany stačilo trefit odkrytou bránu. Asistence: Ronald Gašparík.
     
    02:46
    Tatran právě vstřelil branku!
    První střela skončila vedle, ale míček se dostal na obránce Střešovic a JAKUB SLAVÍK dorazil pokus Svačinky za záda Ponomareva. Počet gólů v letošní sezóně tak zaokrouhlil na deset. Asistence: Tomáš Svačinka.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 3. Slavík (Svačinka), 5. Jak. Kolísko (Gašparík), 10. Meliš, 34. Langer (Vítovec), 48. Slavík (Ja. Kolísko), 59. Slavík (Vítovec), 60. Deutsch – 5. Ekl (Jirsa), 18. Hřebřina, 47. Jansa (Kadlec), 52. Jirsa (Ekl)


    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Kafka) – Tlapák, Deutsch (C), Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Ja. Kolísko, Vítovec – Nehila, Jiř. Kolísko, Slavík – Sládeček, Jak. Kolísko, Langer – Meliš, Svoboda, Gašparík – Brautferger.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Ponomarev (Dvořák) – Vnuk, Bureš, Dzierža, Slaný, Legner, Kadlec – Novák (C), Mlejnek, Spilka – Vondráček, Karel, Hřebřina – Jansa, Pastor, Kněžour – Jirsa, Štěrba, Ekl – Břiška.

    Rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý
    bahis siteleri