Univerzita Hradec Králové – Univerzita Pardubice 4:1 (kon.)
konec
Univerzita Hr. Králové
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
Univerzita Pardubice
Úterý 12.12.2017, 18:00 • ČPP Aréna • Derby univerzit
Partner:
     
    39:36
    Univerzita Hradec Králové vstřelila branku!
    Poslední minuta druhé třetiny a Hradec opět dává branku! Přesilovka je využita po třinácti vteřinách. Střelu Jana Bergera vyrazil Petrů přímo na hůl LUKÁŠE VÁCHY, který bekhendem zakončil do poloodkryté brány. Asistence: Jan Berger, Martin Bartoň.
     
    21:21
    Univerzita Pardubice vstřelila branku!
    Pardubice se dostávají zpět do zápasu! Střelou zápěstím se z pravého kruhu prosazuje ALEŠ HLAVNIČKA, který překvapil Bechného. Asistence: Dominik Dušek.
     
    19:58
    Univerzita Hradec Králové vstřelila branku!
    Tak to je velká rána pro Univerzitu Pardubice! Hradecká skvadra přidává třetí branku pouhé dvě vteřiny před koncem první dvacetiminutovky. Skvělou ranou se o to postaral LUKÁŠ JUNEK od modré čáry. Filip Klička pravděpodobně vůbec nic neviděl. Asistence: Jan Berger.
     
    16:08
    Univerzita Hradec Králové vstřelila branku!
    Druhý gól hostitelské univerzity přidává JAKUB TATAR! Ten stál velmi dobře postavený na brankovišti, kde jeho hůl našel Lukáš Junek. Hradecký forvard pouze nastavil hůl a usměrnil puk do sítě. Asistence: Lukáš Junek, Jan Berger.
     
    10:01
    Univerzita Hradec Králové vstřelila branku!
    První gól univerzitního derby je na světě a k radosti většiny fanoušků je to do pardubické sítě! Lukáš Bezděk vypálil od modré čáry a do jeho rány parádně vložil hůl TOMÁŠ HOFMAN, který svou tečí nedal šanci Kličkovi. Asistence: Lukáš Bezděk, Štěpán Matějček.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 11. Hofman (Bezděk, Matějček), 17. Tatar (Junek, Berger), 20. Junek (Berger), 40. Vácha (Berger, Bartoň) – 22. Hlavnička (Dušek)


    Univerzita Hr. Králové: Bechný (Bernart) – Souček, Sedláček, Matějček, Hofman, Kynčl, Pecen, Kozák, Prokop, Bezděk, Faltys, Hlavatý, Beránek, Vácha, Junek, Tatar, Bartoň, Berger.
    Univerzita Pardubice: Klička (21. Petrů) – Procházka, Vacek, Sorokáč, Pražák, Vršanský, Bažant, Křeček, Huňáček, Pilař, Janoušek, Šimončič, Dušek, Hoskovec, Hlavnička, Vosyka, Jelínek, Háze, Voldán.
    bahis siteleri