Ottawa – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Dallas 2:5 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (po pr.)
Vancouver – Nashville 1:7 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
Boston Bruins
Čtvrtek 14.12.2017, 02:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:25 Brad MARCHAND - 2:3
     
    64:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hned první akce v nastaveném čase končí gólem a rozhoduje o výhře Bostonu! Jeden z domácích hráčů bez cizího přičinění ztratil v útočném pásmu stabilitu a také kotouč. Torey Krug toho využil a poslal do brejku BRADA MARCHANDA, který se natlačil před Greena a chytře si počkal s bekhendovou střelou, kterou zvedl puk nad levý beton padajícího Howarda. Asistence: Torey Krug.
    58:34 David PASTRŇÁK - 2:2
     
    58:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Minutu a půl před koncem Boston dorovnává krok! Krug poslal přihrávku do pravého kruhu, ze kterého Marchand vyslal učebnicový pas skrz tři protihráče a DAVID PASTRŇÁK svou ranou bez přípravy nedal přesunujícímu se Howardovi šanci zasáhnout. Pro nejproduktivnějšího hráče Bruins je to již patnáctý gól v sezóně! Asistence: Brad Marchand, Torey Krug.
    51:34 Dylan LARKIN - 2:1
     
    51:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings udeřili ve vlastním oslabení a znovu vedou! Daley srazil střelu Bergerona k Helmovi. Tímto momentem se nastartoval DYLAN LARKIN a řekl si o únikovou přihrávku, po které si vychutnal Raska perfektně provedeným bekhendovým blafákem. Asistence: Darren Helm, Trevor Daley.
    43:02 Noel ACCIARI - 1:1
     
    43:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Howard přichází o čisté konto a Boston tak slaví vyrovnání na 1:1! NOEL ACCIARI vyjel s pukem zpoza branky, Tim Schaller ho za Howarda neprotlačil, ale to se podařilo zmíněnému Acciarimu, který byl hodně důrazný v zahuštěném prostoru u brankoviště. Asistence: Tim Schaller.
    29:15 Tomáš TATAR - 1:0
     
    29:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Skromně zaplněné tribuny se konečně dočkaly prvního gólu! Kronwall přihrál na levou stranu k TOMÁŠI TATAROVI, který se prosadil přesnou střelou z bodu pro vhazování. Rask měl hodně těžký úkol, neboť mu perfektně zaclonil výhled Justin Abdelkader. Asistence: Niklas Kronwall, Henrik Zetterberg.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 30. Tatar (Kronwall, Zetterberg), 52. D. Larkin (Helm, Daley) – 44. Acciari (Schaller), 59. Pastrňák (Marchand, Krug), 65. Marchand (Krug)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Green, DeKeyser, Daley, Ericsson, Jensen, Kronwall (A) – Abdelkader (A), Zetterberg (C), Nyquist – Mantha, D. Larkin, Tatar – Glendening, Nielsen, Helm – Frk, Athanasiou, Witkowski.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Bjork, Krejčí (A), DeBrusk – Backes, Riley Nash, Heinen – Acciari, Kuraly, Schaller – Postma.

    Rozhodčí: Rank, Pollock – Cameron, Rody

    Diváci: 19 515
    bahis siteleri