Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 1:0 (kon.) | W. Brémy – Mohuč 2:2 (kon.) | Frankfurt – Schalke 2:2 (kon.)
Augsburg – Freiburg 3:3 (kon.) | Stuttgart – Bayern 0:1 (kon.) | Dortmund – Hoffenheim 2:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
0:1 (0:0)
Bayern Mnichov
Sobota 16.12.2017, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Neproměněná penalta Chadrace Akola
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Rafinha (Bayern Mnichov).
     
    90+4
    Tak tohle je závěr jako hrom. Co více dodat... K penaltě se postavil Chadrac Akolo, který penaltu nekopl vůbec dobře a brankář Sven Ulreich ji vychytal , což znamená, že je hrdinou Bayernu! Neuvěřitelné!
    90+3. Zákrok, po kterém byla s pomocí videa odpískána penalta
     
    90+3
    Jedním slovem – neskutečné! Jeden z domácích hráčů byl faulován ve vápně, ale penalta se nejdříve nepískala. Rozhodčí tak ukázal, že se půjde podívat na video. Po zhlédnutí videa hlavní sudí ukázal, že se penalta zahrávat bude!
     
    90+2
    Tohle je neskutečné! James Rodríguez běžel úplně sám na brankáře Zielera, kterého chtěl přehodit, ovšem brankář dokázal balon vyrazit na kopačku Roberta Lewandowskiho, který balon netrefil ideálně, ovšem mířil směrem na branku. Balon dokázal domácí brankář vyrazit těsně před brankovou čarou!
     
    89
    Po dalším rohovém kopu se domácí do šance nedostali, ale na druhé straně šli do přečíslení čtyři na jednoho hráči Bayernu. David Alaba přihrával Thomasu Müllerovi, kterému balon odskočil od nohy do zámezí. Neproměnit takovou příležitost je trestuhodné.
     
    89
    Holger Badstuber měl na své hlavě branku domácího týmu, ale brankář Ulreich míč vyrazil!
     
    84
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází David Alaba.
     
    81
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Dennis Aogo, přichází Takuma Asano.
    Střídání v týmu VfB Stutthart: ze hřiště odchází Andreas Beck, přichází Josip Brekalo.
     
    79
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tímto se domácím hráčům omlouvám, jelikož jsem to zřejmě zakřikl. Hostující Bayern jde do jednobrankového vedení! Kingsley Coman našel v pokutovém území dobře postaveného střídajícího THOMASE MÜLLERA, který si balon rychle zpracoval a rychle vystřelil na přední tyč. Na tuto střelu byl Zieler krátký – 0:1!
     
    70
    Žlutou kartu dostává Andreas Beck (VfB Stuttgart).
     
    68
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Mats Hummels, přichází Niklas Süle.
     
    66
    Hostující kapitán Jérôme Boateng napřáhl z dobrých dvaceti metrů a tvrdě vypálil. Brankář Zieler však střelu dokázal vyrazit a zachránil svůj tým od obdržené branky.
     
    65
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Corentin Tolisso, přichází Thomas Müller.
     
    61
    Další dvě šance Bayernu! Nejdříve to byl Arturo Vidal, který dlouhou přihrávkou našel ve vápně Stuttgartu nabíhajícího si Roberta Lewandowskiho, jenž zakončit nedokázal. Balonu se ještě dokázal zmocnit Kingsley Coman, který přihrál lépe postavenému Jamesu Rodríguezovi. Ten to vzal na sebe a vystřelil, ale trefil pouze bránícího obránce. Na kolumbijského záložníka se zlobí polský útočník Robert Lewandowski, jenž stal v lepší pozici a mohl střílet do prázdné branky.
     
    59
    První šance v druhém poločase je na světě. Francouzský záložník Corentin Tolisso vysunul svoji přihrávkou na levé straně Kingsleyho Comana, který pravačkou pořádně protáhl domácího brankáře Zielera, jenž si připsal další důležitý zákrok.
     
    53
    Robert Lewandowski se nechal chytře zfauloval před pokutovým územím Dennisem Aogem, který obdržel žlutou kartu.
     
    47
    Ze hřiště odchází krátce po začátku druhého poločasu domácí německý útočník Simon Terodde. Nahrazuje ho pětadvacetiletý Polák Marcin Kamiński .
     
    40
    Stuttgart teď byl pod obrovským tlakem! Po rohovém kopu Bayernu se v pokutovém území odrazil balon k Jamesu Rodríguezovi, který trefil jednoho z obránců. Následně mohl střílet stoper Mats Hummels, ale i on trefil pouze bránícího obránce. Dá se říci, že klinickou smrt domácí přežili.
     
    36
    Bayern se znovu dostal do rychlého protiútoku. Francouzský záložník Corentin Tolisso vzal však celou akci na sebe a chtěl střílet na zadní tyč, ovšem brankář Zieler balon vyrazil nohou.
     
    32
    První žlutou kartu utkání obdržel od hlavního sudího hostující kapitán Jérôme Boateng, který ze zadu zfauloval domácího útočníka Simona Teroddeho.
     
    21
    Robert Lewandowski se ocitl v další obrovské šanci! Bayern zamkl domácí v šestnáctce a balon se dostal přesně na kopačky polského kanonýra, který se jednoduchou kličkou zbavil Benjamina Pavarda a následně zamířil přízemní střelou přesně na zadní tyč, ale brankář Zieler dokázal tento pokus vyrazit konečky prstů.
     
    7
    Tak tohle byla povedená akce domácího týmu! Simon Terodde patičkou našel Chadraca Akola, který přízemní střelou protáhl hostujícího brankáře, který konečky prstů vyrazil míč mimo tři tyče.
     
    1
    Hned v úvodu se balon dostal k Robertu Lewandowskimu, který se v pokutovém území zbavil Pavarda a dokázal vystřelit, ovšem jeho pokus mířil jen těsně vedle pravé tyče domácí branky.

    Petr Peleška

    Branky: 79. T. Müller (Coman)

    Karty:   53. Aogo (STU), 70. Beck (STU) – 32. J. Boateng (BAY), 90+4. Rafinha (BAY)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:10. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 18:14.
    VfB Stuttgart: Zieler – Pavard, Baumgartl, Badstuber – Beck (81. Brekalo), Ascacibar, Gentner (C), Aogo (81. Asano) – Akolo, Özcan – Terodde (47. Kamiński).
    Náhradníci: Grahl – Emiliano Insúa, Brekalo, Grgic, Asano, Kamiński, Sessa.

    Bayern Mnichov: Ulreich – Kimmich, J. Boateng (C), Hummels (68. Süle), Rafinha – Javi Martínez, Tolisso (65. T. Müller) – James Rodríguez, Arturo Vidal, Coman (84. Alaba) – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Süle, Ribéry, T. Müller, Bernat, Alaba, Rudy.

    Rozhodčí: Ittrich – Grudzinski, Thielert
    bahis siteleri