Club Bruggy – Anderlecht 5:0 (kon.) | Charleroi – Genk 1:1 (kon.) | Waregem – Antverpy 1:2 (kon.)
konec
Sporting Charleroi
1:1 (0:0)
KRC Genk
Neděle 17.12.2017, 18:00 • Stade du Pays de Charleroi, Charleroi • Belgická liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:53:31)
     
    Je dobojováno! Genk se nakonec se Sportingem Charleroi rozešel smírně 1:1! Na první šanci jsme museli čekat až do druhého poločasu a hned jsme viděli branku! V 63. minutě se prosadil Kaveh Rezaei ! Vedení domácímu celku moc dlouho nevydrželo! V 65. minutě totiž dokázal vyrovnat Nikolaos Karelis ! Od té doby už jsme se další šance nedočkali. Na hřišti dnes kralovaly hlavně obrany, které odváděly skvělou práci.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Asistent rozhodčího viděl ofsajd na straně hostujícího celku! Vypadá to, že dnešní duel skončí dělbou bodů.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Mata fauloval na polovině Genku a za svůj zákrok ještě v závěru klání dostává žlutou kartu.
     
    89
    Nikolaos Karelis uspěl v souboji u rohového praporku, jenže zpětnou přihrávkou daroval balón soupeři. Marcus Ingvartsen však neuspěl při zpracování.
     
    88
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Francis N'Ganga, přichází Núrio Fortuna.
     
    87
    Domácí fotbalista Christophe Diandy zůstává ležet na polovině hostujícího celku a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda bude muset střídat.
     
    86
    Rozehrávka rohového kopu se Genku vůbec nepovedla. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, kde byli jen obránci Genku.
     
    85
    Kaveh Rezaei vletěl s míčem do pokutového území a ihned centroval pod sebe. Jeden z obránců hostujícího celku míč na poslední chvíli odkopl na roh.
     
    84
    Amine Khammas si naběhl na přihrávku na hranici pokutového území, ale Martos mu míč ukopl daleko od nohy. Khammas navíc při návratu na vlastní polovinu faulova.
     
    83
    Genk se v závěrečných minutách dnešního utkání tlačí do útoku a snaží se najít recept na pozornou defenzívu Sportingu. Hráči v modrém se usadili v blízkosti pokutového území.
     
    81
    Před branku Sportingu přiletěl prudký centr z pravé strany hrací plochy. Po míči se natahoval Nikolaos Karelis, ale brankář Nicolas Penneteau byl rychlejší.
     
    80
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Cristian Benavente, přichází Parfait Mandanda.
     
    79
    Nikolaos Karelis si naběhl na prudkou přihrávku po pravé straně hrací plochy, ale Martos jej skvělou a důraznou hrou dostal pod tlak. Od hostujícího hráče se míč odrazil do autu.
     
    78
    Clinton Mata dostal pěknou přihrávku na hranici pokutového území, připravil si míč k odcentrování, ale trefil jen prvního obránce před sebou.
     
    77
    Kaveh Rezaei se už pomalu radoval ze vstřelení branky, ale v souboji s obráncem hostujícího celku se podle rozhodčího dopustil nedovoleného zákroku!
     
    76
    Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Edon Zhegrova, přichází Marcus Ingvartsen.
     
    75
    Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Bojan Nastić, přichází Amine Khammas.
     
    74
    Sporting se po delší době usadil na polovině hostujícího celku, jenže nikdo v černobílém dresu se zatím nedostal do zakončení. Genk brání skvěle.
     
    73
    Edon Zhegrova upadl s míčem v pokutovém území a žádal si odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí měl souboj přímo před sebou a nechal pokračovat ve hře.
     
    72
    Alejandro Pozuelo si naběhl na oblouček za obranu domácího celku, jenže kličkou do pokutového území se nedostal do zakončení. Obrana Charleroi nyní měla štěstí.
     
    71
    N´Ganga potáhl míč podél levé postranní čáry, odkud odcentroval na zadní tyč, kde nebyl nikdo v černobílém dresu. Genk může znovu rozehrávat.
     
    70
    Genk zahrával další rohový kop. Centr od rohového praporku tentokrát přiletěl na malé vápno, kde nebyl nikdo v modrém dresu.
     
    69
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Mamadou Fall, přichází Chris Bedia.
     
    68
    Tak pozor! Na stadionu nyní vypadlo osvětlení! Hra tedy nemůže pokračovat!
     
    67
    Mamadou Fall prošel s míčem z levé strany až na hranici pokutového území, kde si špatnou kličkou zavřel dveře k zakončení.
    65. Nikolaos KARELIS - 1:1
     
    65
    Genk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Genk bleskově dotahuje náskok svého soupeře! Bojan Nastić vyslal do pokutového území nádherný centr, na který si naskočil NIKOLAOS KARELIS a hlavou dotáhl skóre na 1:1!
    63. Kaveh REZAEI - 1:0
     
    63
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Domácí celek se hned ze své první šance dostává do vedení! KAVEH REZAEI si naběhl na pěknou přihrávku na levou stranu, prošel s míčem do pokutového území a střelou na přední tyč otevřel skóre!
     
    62
    Cristian Benavente prošel s míčem po levé straně až do blízkosti rohového praporku, ale špičkou kopačky si míč ukopl daleko od nohy.
     
    61
    Na opačné straně se Kaveh Rezaei pokusil odcentrovat před branku Sportingu, jenže nikdo z jeho spoluhráčů na balón nedosáhl.
     
    60
    Alejandro Pozuelo obdržel přihrávku na hranici pokutového území, otočil se kolem jednoho z hráčů, jenže jeho oblouček skončil v rukavicích brankáře.
     
    59
    Genk hraje po přestávce častěji s míčem na kopačkách. Zadáci hostujícího celku hrají opravdu dobře, jenže jejich kolegové působí poněkud ospalým dojmem.
     
    58
    Joseph Aidoo diriguje rozehrávku hostujícího celku na polovině hrací plochy. Zadák hostujícího celku však vyslal nepřesnou přihrávku na pravou stranu.
     
    57
    Alejandro Pozuelo rozběhl svého spoluhráče po pravém křídle. Hostující křídelník se vrhl mezi dva obránce Sportingu, ale Martos mu míč stačil odkopnout.
     
    56
    Edon Zhegrova prošel s míčem do blízkosti rohového praporku, otočil se a odcentroval. Jeho centr však proletěl pokutovým územím, aniž by jej někdo tečoval.
     
    55
    Stergos Marinos postupoval vpřed po pravé straně hrací plochy. Hostující fotbalista odcentroval před branku, ale Nicolas Penneteau si znovu došel pro balón.
     
    54
    Nicolas Penneteau dostal malou domů. Domácí brankář pohotově nakopl míč na polovinu soupeře, jenže Christophe Diandy neustál hlavičkový souboj.
     
    53
    Joakim Maehle postupoval vpřed po pravém křídle. Hostující fotbalista tentokrát odcentroval před branku, ale Martos bez váhání odkopl míč do autu.
     
    52
    Zatím sledujeme podobnou hru jako v první poločase. Hostující Genk se snaží útočit, jenže pozorná obrana Sportingu pracuje na jedničku.
     
    51
    Clinton Mata zastavil rodící se akci domácího Sportingu včasným skluzem pod nohy rozběhnutého Rezaeie. Genk navíc bude vhazovat.
     
    50
    Clinton Mata operoval v blízkosti pokutového území. Hostující fotbalista se rychlou kličkou zbavil obránce, jenže otálel s odcentrováním a přišel o míč.
     
    49
    Diandy tak mohl rozehrávat další přímý kop. Jeho přízemní centr do pokutového území zastavil hned první z obránců Genku. Hosté mohou zaútočit.
     
    48
    Cristian Benavente zůstává po ostrém zákroku ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Zatím to vypadá, že bude schopen pokračovat ve hře.
     
    47
    Sporting zahrával přímý kop. Christophe Diandy vyslal prudký centr na přední tyč, ale nikdo z dobíhajících hráčů na jeho pobídku nedosáhl.
     
    46
    Fotbalisté Sportingu obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Hráči v bílých dresech se ihned vydali do útoku, ale obrana hostů byla pozorná.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je konec! Úvodní pětačtyřicetiminutovka přinesla hodně opatrný fotbal. Hostující Genk byl zatím aktivnějším celkem, jenže obrana domácího celku nedala soupeři volný prostor. Sám Sporting Charleroi nedokázal překonat pohyblivou zálohu soupeře a nevypracoval si šance. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Bojan Nastić sice drží míč na polovině domácích, ale nikdo v modrém dresu se mu nenabídl do volného prostoru. Fanouškům se dění na hřišti vůbec nelíbí.
     
    43
    Nicolas Penneteau vyrazil ven z branky a na hranici pokutového území schoval do rukavic nepřesnou přihrávku za obranu Sportingu. První půle se dohrává velmi opatrně.
     
    42
    Následný přímý kop se hráčům Genku vůbec nepovedl. Vysoký centr přiletěl na zadní tyč, jenže Bojan Nastić hlavičkoval v záklonu a netrefil branku.
     
    41
    Joakim Maehle byl faulován na polovině Sportingu a zůstává ležet na hrací ploše. N´Ganga dokonce uviděl žlutou kartu.
     
    40
    Dorian Dessoleil udržel míč v souboji na vlastní polovině. Domácí fotbalista se zbavil dotírajícího soupeře, ale neobešel Malinovského.
     
    39
    Bojan Nastić tentokrát vymyslel oblouček na polovinu domácího celku, jenže Edon Zhegrova si míč nezpracoval zrovna dobře. Domácí hráči soupeře zatlačili zpět na jeho polovinu.
     
    38
    Bojan Nastić měl na levé straně hrací plochy moře volného prostoru. Nakonec se míč připravil na levačku, jenže jeho centr srazil obránce na aut.
     
    37
    Fanoušci domácího Sportingu nyní měli nějaké problémy s pořadatelskou službou. Pořadatelé vše rychle vyřešili a může se pokračovat ve hře.
     
    36
    Christophe Diandy musel hasit nebezpečnou přihrávku do pokutového území. Domácí obránce odkopem trefil Karelise, od nějž se balón odrazil do autu.
     
    35
    Bojan Nastić tentokrát nevěděl, komu má přihrát, a raději si vypomohl přihrávkou na spoluhráče z defenzívy. Domácím fanoškům se nadvláda Genku vůbec nelíbí.
     
    34
    Joseph Aidoo si pohlídal dotírajícího Benaventeho a skvělou poziční hrou jej nepustil před sebe. Míč tak prosvištěl do zámezí. Genk bude rozehrávat.
     
    33
    Bojan Nastić si na levé straně narazil se spoluhráčem, prošel s míčem na hranici pokutového území, ale jeho centr zastavila obrana.
     
    32
    Joseph Aidoo fauloval na vlastní polovině a za ostrý zákrok na soupeře vyfasoval žlutou kartu.
     
    31
    Před branku Charleroi přiletěl ještě jeden centr z pravé strany hrací plochy. Tentokrát se míč snesl na malé vápno, kde číhal jen obránce Martos.
     
    30
    Genk zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Ruslan Malinovskyj vyslal centr na zadní tyč, ale nikdo z hlavičkářů na jeho pobídku nedosáhl.
     
    29
    Edon Zhegrova zatím hraje opravdu aktivně. Hostující fotbalista prošel s míčem na polovinu soupeře, ale nedokázal najít nikoho v modrém dresu.
     
    28
    Stergos Marinos podpořil útok Sportingu dlouhým náběhem po pravé straně. Obránce Adoo si jeho náběh pohlídal a odkopl balón do autu.
     
    27
    Edon Zhegrova prošel po levé straně za přihrávkou a dokonce se mu podařilo odcentrovat na malé vápno. Obránce Dorian Dessoleil zachránil situaci ve skluzu.
     
    26
    Právě Martos vyvezl míč na polovinu hrací plochy, nicméně jeho postup zastavil vracející se obránce Genku. Hlavní rozhodčí vše vyřešil bez karetního trestu.
     
    25
    Edon Zhegrova si udělal prostor na levé straně pokutového území a vyslal oblouček na malé vápno, kde kraloval obránce domácího celku Martos.
     
    24
    Nicolas Penneteau vyrazil ven z branky a došel si pro vysoký centr z pravé strany. Penneteau se neohroženě vrhl mezi hlavičkáře a ukryl míč do rukavic.
     
    23
    Joseph Aidoo zastavil nepřesnou přihrávku na polovinu Genku a pomohl si přihrávkou na vlastního brankáře. Hosté mohou rozjet další akci.
     
    22
    Hostující fotbalisté se v posledních minutách usadili na polovině Sportingu, ale nikdo z hráčů v modrém dresu zatím domácí branku neohrozil.
     
    21
    Genk zahrával svůj první rohový kop v dnešním střetnutí. Vysoký centr přiletěl na zadní tyč, ale Aidoo se do zakončení neprotlačil.
     
    20
    Omar Colley přenesl míč na pravou stranu hrací plochy, kde byl Joakim Maehle, jehož průnik po pravém křídle zastavil až domácí zadák N´Ganga.
     
    19
    Cristian Benavente se s míčem u kopačky prodral do pokutového území, jenže z ostrého úhlu netrefil mezírku mezi brankářem a tyčkou. Rozvlnil pouze boční síť.
     
    18
    Nikolaos Karelis se na polovině hrací plochy vrhl do souboje s jedním z domácích hráčů a nakonec se dopustil nedovoleného zákroku. Oba fotbalisté střet odnesli šrámem.
     
    17
    Joakim Maehle podpořil ofenzívu Genku náběhem po pravé straně hrací plochy. Hostující obránce poté přihrál do pokutového území, ale nenašel nikoho v modrém.
     
    16
    Clinton Mata si krásnou a rychlou kličkou navedl míč do středu hrací plochy, ale jeden z domácích fotbalistů jej zastavil nedovoleným zákrokem. Genk bude rozehrávat.
     
    15
    Na stadionu zatím panuje parádní atmosféra. Domácí celek žene vpřed zaplněný stadion, ale pořádně slyšet je i početná skupinka hostujících příznivců.
     
    14
    Clinton Mata si naběhl na přihrávku do pokutového území, krásně se s míčem otočil, jenže v zakončení mu zabránil zdvižený praporek. Ofsajd!
     
    13
    Clément Tainmont si nabíhal na vysokou přihrávku, jenže vinou špatného zpracování se připravil o prostor a pohotový obránce balón odkopl do autu.
     
    12
    Nikolaos Karelis napadal Diandyho u postranní čáry. Hostující fotbalista si v souboji pomohl rukou a srazil soupeře k zemi.
     
    11
    Clément Tainmont napadal rozehrávku Genku na hranici pokutového území. Domácí fotbalista dokonce odcentroval na malé vápno, jenže Kaveh Rezaei se do zakončení neprobil.
     
    10
    Clément Tainmont se na levé straně prodral k prudké přihrávce, připravil si míč k odcentrování, ale jeho pobídku na malé vápno odkopl pozorný obránce.
     
    9
    Až nyní vyslal Omar Colley vysokou přihrávku za obranu Sportingu, ale Edon Zhegrova dlouho vyčkával a vypustil souboj s obráncem, který nechal íč propadnout k Vukovicovi.
     
    8
    Fotbalisté Genku hrají v úvodních minutách hodně trpělivě a spíše vyčkávají na skulinku v obraně soupeře. Nikdo v modrém se náběhem neřekl o přihrávku.
     
    7
    Domácí útočník si svůj náběh zopakoval. Tentokrát ho prudkou přihrávkou vyslal do náběhu Stergos Marinos, ale obránce Omar Colley byl u balónu první.
     
    6
    Kaveh Rezaei si pohybem řekl o kolmici mezi obránce hostujícího celku, jenže Martos mu poslal příliš pomalou přihrávku, kterou domácí hráč nedohnal.
     
    5
    Bojan Nastić podpořil ofenzívu Genku náběhem po levé straně hrací plochy. Obránce hostujícího celku se zbavil Tainmonta, ale přesto nestačil odcentrovat.
     
    4
    Joakim Maehle dostal opravdu nepřesnou přihrávku na pravou stranu hrací plochy. Hostující hráč si míč na poslední chvíli zpracoval, ale nedokázal přesně přihrát.
     
    3
    Domácí celek zahrával první rohový kop dnešního utkání. Stergos Marinos vyslal vysoký centr na přední tyč, ale Kaveh Rezaei zády k brance mířil mimo.
     
    2
    První útočnou akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Cristian Benavente si nepohlídal své postavení a ocitl se v ofsajdu.
     
    1
    Hostující Genk obstaral výkop do dnešního utkání. Schrijvers se vydal na průnik středem hrací plochy, jenže Benavente mu míč odkopl. Sporting může rozjel první akci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Sporting bude hrát v černobílém, zatímco Genk přijel v modrých dresech.
     
    Sporting Charleroi

    Sporting letos prožívá o poznání lepší sezónu než jeho dnešní soupeř. Charleroi vybojoval třicet osm bodů a patří mu druhá pozice. Na vedoucí Bruggy však ztrácí šest bodů. Naposledy zajíždělo na půdu silného Anderlechtu, kde zvítězilo 3:1.
     
    KRC Genk

    Genk letos neprožívá vůbec povedenou sezónu. V osmnácti duelech nasbíral jen dvacet tři bodů a patří mu až desátá pozice. Na výhru navíc čeká od poloviny listopadu, kdy zvítězil na půdě Waregemu. Venku se mu jinak docela daří. V minulém kole doma remizoval 1:1 s Eupenem.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání belgické ligy mezi Sportingem Charleroi a Genkem. Výkop je stanoven na 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 63. Rezaei – 65. Karelis

    Karty:   41. N'Ganga (CHL) – 32. Aidoo (GNK), 90. Mata (GNK)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:0. Rohy: 4:3.
    Sporting Charleroi: Penneteau – Marinos, Martos, Dessoleil, N'Ganga (88. Fortuna) – Tainmont, Benavente (80. P. Mandanda), Diandy, Hendrickx, Fall (69. Bedia) – Rezaei.
    Náhradníci: P. Mandanda – Zajkov, Pollet, Rodes, Fortuna, Saglik, Bedia.

    KRC Genk: Vukovic – Maehle, Aidoo, Colley, Nastić (75. Khammas) – Malinovskyj, Pozuelo – Mata, Schrijvers, Zhegrova (76. Ingvartsen) – Karelis.
    Náhradníci: Jackers – Brabec, Wouters, Khammas, Sabak, Benson, Ingvartsen.
    bahis siteleri