Jaroslavl – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Petrohrad – Minsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Magnitogorsk 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 19.12.2017, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:05
    Další vyloučení, hosté dostanou slibnou možnost ke zdramatizování zápasu. Za hákování je potrestán Mjasiščev (MOS).
     
    48:03
    Bude se vylučovat, přesilovou hru si zahraje domácí celek. Za hákování putuje na lavici hanby Nikita Nikitin (CLJ).
     
    44:51
    Před brankou CSKA došlo k nesrovnalostem, které musel ukončit až Lars Johansson. Ten měl s úklidem kotouče plné ruce a nohy práce. Dvojice sudích však ještě prověří, zda puk nepřešel brankovou čáru.
    43:45 Kirill PETROV - 3:1
     
    43:45
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení, a to opět po chybě hostující defenzivy. Bailen chtěl odvrátit hrozící nebezpečí, avšak pouze namazal najíždějícímu KIRILLU PETROVOVI, který se poté trefil přesně mezi Děmčenkovy betony. Asistence: Mat Robinson, Sergej Šumakov.
     
    38:52
    A další slibná možnost pro hosty. Konstantin Okulov (MOS) se provinil podražením.
     
    37:41
    Protiútok CSKA byl velice nebezpečný! Šumakov se po rychlé kombinaci dostal až před Děmčenka, kterého se pokusil rozhýbat a forhendovým blafákem zasunout puk za čáru. To se ale nepodařilo, hostující brankář zasáhl levým betonem. Vynikající zásah!
     
    32:09
    A CSKA bude mít možnost navýšit své vedení. Za podražení totiž odchází pykat Linus Videll (CLJ). Pokračovat se bude po komerční přestávce.
    31:34 Sergej ŠUMAKOV - 2:1
     
    31:34
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se ale znovu ujímají vedení. Kirill Petrov získal puk a z levé strany vybruslil do palebné pozice. Následně vypálil, přičemž jeho ránu tečoval za hostujícího brankáře SERGEJ ŠUMAKOV. Děmčenko ránu příliš neviděl, a tak neměl možnost optimálně zasáhnout. Asistence: Kirill Petrov
    26:10 Alexej KRUČININ - 1:1
     
    26:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to bylo velice rychlé! Ihned po vhazování zahájili hosté kombinaci na jejímž konci byl ALEXEJ KRUČININ, který z hranice pravého kruhu přesně vymetl levý horní růžek Johanssonovy svatyně. Asistence: Alexandr Rybakov, Ivan Višněvskij.
     
    26:04
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Podruhé v dnešním utkání putuje na trestnou lavici Roman Ljubimov (MOS). Podaří se hostům vyrovnat?
    17:36 Konstantin OKULOV - 1:0
     
    17:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali. Po minele obránce Traktoru začalo velké obléhání hostující branky. Nakonec se u pravého mantinelu výborně zorientoval Igor Ožiganov, jehož milimetrový pas uklidil do branky u levé tyče číhající KONSTANTIN OKULOV. Asistence: Igor Ožiganov, Andrej Kuzmenko.
     
    10:16
    Další akci hosté zastavuje hvizd arbitra, který viděl nedovolený zákrok. Alexej Petrov (CLJ) zcela zbytečně fauloval v útočné fázi, čímž nabízí domácím dobrou příležitost k otevření skóre.
     
    02:28
    Jakuceňa se po pohledné kombinaci ocitl zcela sám před Johanssonem, avšak z vynikající pozice těsně minul pravou tyč domácí svatyně. Nutno však podotknout, že mu rána vůbec nesedla.
     
    01:39
    Síly na ledové ploše se vyrovnají, hosté totiž zhatili protiútok CSKA pouze za cenu nedovoleného zákroku. Nedovoleným bráněním se provinil Richard Gynge (CLJ).
     
    01:21
    Bude se poprvé vylučovat, v početní výhodě si zahrají hosté. Za podražení odchází pykat Roman Ljubimov (MOS).

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 18. Okulov (Ožiganov, Kuzmenko), 32. Šumakov (K. Petrov), 44. K. Petrov (M. Robinson, Šumakov) – 27. Kručinin (Rybakov, I. Višněvskij)


    CSKA Moskva: L. Johansson (Korepanov) – M. Robinson, Blažijevskij, Ožiganov, Naumenkov, Ar. Sergejev, Mjasiščev, Ibragimov – Al. Popov, K. Petrov, Šumakov – Okulov, Světlakov, Kuzmenko – Ljubimov, Platt, V. Žarkov – Popugajev, P. Karnauchov, Pešechonov – Antipov.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – I. Višněvskij, Nikitin, Šinin, Bailen, Borodkin, Rjasenskij, A. Petrov, Isajev – Černikov, Gynge, Polygalov – Videll, Szczechura, Rybakov – J. Petrov, Jakuceňa, Kokujov – Šarov, Peňkovskij, Kručinin.
    bahis siteleri