Boston – Columbus 7:2 (kon.) | New Jersey – Anaheim 5:3 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 1:4 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Edmonton – San Jose 5:3 (kon.) | Toronto – Carolina 8:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:3 (0:2, 2:1, 3:0)
Anaheim Ducks
Úterý 19.12.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Stefan NOESEN - 5:3
     
    59:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Nakonec ještě gól do prázdné branky, kterou pečetí dnešní vítězství New Jersey STEFAN NOESEN. Hráči Anaheimu ještě poukazovali na ofsajd, který měl brance předcházet. Videozáznam ale potvrdil, že vše proběhlo v naprostém pořádku. Asistence: Brian Boyle.
    55:53 Stefan NOESEN - 4:3
     
    55:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se nakonec dočkali obratu a fanoušci jsou ve varu! STEFAN NOESEN napoprvé Millera nepřekonal, avšak hostující brankář vykopl kotouč zpět k Noesenovi. Ten na druhý pokus už nezaváhal a bez problémů zakončil do prázdné branky. Bez asistence.
    45:49 Jesper BRATT - 3:3
     
    45:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Chvíli po dobře ubráněném oslabení se JESPER BRATT uvolnil a vyslal na Millerovu branku technický pokus ke vzdálenější tyči. Hostující gólman na přesný pokus nedokázal dosáhnout. Asistence: Blake Coleman, Brian Boyle.
    38:16 Miles WOOD - 2:3
     
    38:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Poměrně nenápadná střela z pravého kruhu prošla mezi Millerovými betony. MILES WOOD se dnes prosazuje už podruhé a kontaktním gólem vrací Devils do hry. Asistence: Pavel Zacha.
    31:21 Adam HENRIQUE - 1:3
     
    31:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ADAM HENRIQUE ukázal skvělé individuální schopnosti! Nejprve si objel obránce a následně si pohrál se Schneiderem. Jeho bekhendové zakončení pod horní tyč nemělo chybu. Asistence: Josh Manson.
    28:11 Miles WOOD - 1:2
     
    28:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu odměněni a překonávají zatím bezchybného Millera tečovanou střelou. MILES WOOD byl posledním, kdo se střely od modré dotkl a domácí snižují! Asistence: Sami Vatanen, Jesper Bratt.
    10:30 Jakob SILFVERBERG - 0:2
     
    10:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Opět bleskový přechod od vlastní branky, který vyústil v přečíslení. Coglinaova finální přihrávka neměla chybu a JAKOB SILFVERBERG už ve výborné pozici nezaváhal! Asistence: Andrew Cogliano, Adam Henrique.
    06:44 Ryan GETZLAF - 0:1
     
    06:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se ihned po komerční přestávce dostali ke kotouči a založili protiakci. Přečíslení dva na jednoho zvládli na jedničku, odpovědnost na sebe vzal kapitán Anaheimu RYAN GETZLAF a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Rickard Rakell, Josh Manson.

    Tomáš Brož

    Branky a nahrávky: 29. Wood (Vatanen, Bratt), 39. Wood (Zacha), 46. Bratt (Coleman, Boyle), 56. Noesen, 60. Noesen (Boyle) – 7. Getzlaf (Rakell, Manson), 11. Silfverberg (Cogliano, Henrique), 32. Henrique (Manson)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Vatanen, J. Moore, Santini, A. Greene (C), Severson, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Gibbons, Zajac (A), Coleman – Noesen, Boyle (A), Bratt – Stafford, Zacha, Wood.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Manson, H. Lindholm, Bieksa, Fowler (A), Montour, Beauchemin – Silfverberg, Getzlaf (C), Roy – Rakell, Henrique, Cogliano (A) – O. Kaše, Vermette, Wagner – L. Shaw, D. Grant, Rasmussen.

    Rozhodčí: Dean Morton, Jean Hebert – Brad Kovachik, Lonnie Cameron.

    Diváci: 16514
    bahis siteleri