Boston – Columbus 7:2 (kon.) | New Jersey – Anaheim 5:3 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 1:4 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Edmonton – San Jose 5:3 (kon.) | Toronto – Carolina 8:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
8:1 (4:1, 0:0, 4:0)
Carolina Hurricanes
Úterý 19.12.2017, 20:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Connor CARRICK - 8:1
     
    58:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    I tuto přesilovku dokázal domácí celek proměnit. První ránu brankář Caroliny vyrazil, na následnou dorážku už ležící maskovaný muž nedosáhl. Prosazuje se CONNOR CARRICK. Asistence: James van Riemsdyk a Tyler Bozak.
    54:05 William NYLANDER - 7:1
     
    54:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí cele přidává další branku, do útočného pásma se dostal WILLIAM NYLANDER, jehož střelecký pokus zapadl přesně pod horní tyčku. Asistence: Zach Hyman.
    49:31 Kasperi KAPANEN - 6:1
     
    49:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Bleskově po vhazování přidávají domácí další branku. Do útočného pásma se dostal KASPERI KAPANEN, který prostřelil brankáře soupeře.
    49:25 Patrick MARLEAU - 5:1
     
    49:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    PATRICK MARLEAU se dostal do předbrankového prostoru, jeho střelu výborně vyrazil brankář, následně ale zpoza branky posílal kotouč před branku a hostující Justin Faulk si puk srazil za brankovou čáru. Asistence: Tyler Bozak a Mitchell Marner.
    13:28 Tyler BOZAK - 4:1
     
    13:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Slavnostní úvod domácímu týmu pomohl, v pohodě hrající Toronto dává další branku, z mezikruží se pro Marnerově výborné akci prosazuje střelou zápěstím TYLER BOZAK. Asistence: Mitchell Marner.
    10:34 James van Riemsdyk - 3:1
     
    10:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si rychle bere dvoubrankové vedení zpět. Po pohledné přesilovkové akci se prosazuje z předbrankového prostoru JAMES VAN RIEMSDYK, který dorazil odražený kotouč. Asistence: Tyler Bozak a Mitchell Marner.
    09:07 Jeff SKINNER - 2:1
     
    09:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Krátce před polovinou první třetiny se prosazují hosté, a tak dávají kontaktní branku. Po dobré přihrávce se prosazuje obranou zapomenutý JEFF SKINNER. Ujala se jeho nenápadná střela. Asistence: Teuvo Teräväinen a Haydn Fleury.
    05:33 Mitchell MARNER - 2:0
     
    05:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pět minut hry je pryč a domácí celek navyšuje své vedení, z podobné pozice přidává Toronto druhou branku. Po rychlé kombinaci se prosazuje střelou mezi betony brankáře MITCHELL MARNER. Asistence: Morgan Rielly a James van Riemsdyk.
    02:52 Leo KOMAROV - 1:0
     
    02:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle se Carolině vůbec nepovedlo. Do šance se dostali domácí a ránou z horní části kruhu se při vlastním oslabení prosazuje střelou zápěstím LEO KOMAROV. Asistence: Ron Hainsey a Zach Hyman.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 3. Komarov (Hainsey, Hyman), 6. Marner (Rielly, J. van Riemsdyk), 11. J. van Riemsdyk (Bozak, Marner), 14. Bozak (Marner), 50. Marleau (Bozak, Marner), 50. Kapanen (D. Moore), 55. W. Nylander (Hyman), 59. C. Carrick (J. van Riemsdyk, Bozak) – 10. Skinner (T. Teräväinen, H. Fleury)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, Hainsey, Gardiner, C. Carrick, Borgman, R. Polák – Marleau, W. Nylander, Hyman – Komarov, Kadri, Co. Brown – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – M. Martin, D. Moore, Kapanen.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Slavin, Pesce, H. Fleury, Faulk, Hanifin, T. van Riemsdyk – Skinner, V. Rask, T. Teräväinen – B. McGinn, J. Staal, Williams – Aho, D. Ryan, E. Lindholm – Nordström, Krüger, Jooris.

    Rozhodčí: Nicholson, Rooney – Berg, Driscoll

    Diváci: 19 288
    bahis siteleri