KP Brno – Šternberk 3:0 (kon.)
konec
VK Královo Pole
3
25 25 25  
TJ Sokol Šternberk
0
19 19 17  
Úterý 19.12.2017, 18:00 • Městská hala míčových sportů, Brno • Uniqa extraliga žen • 12. kolo
     
    25:17
    Je konec. Anna Suchá rozhodla koncovku třetího setu kvalitním servisem. Šternberk se sice dostal k útoku, ale Polášková přešlápla při smeči třímetrovou čáru a zápas končí.
     
    24:17
    Sedm mečbolů pro Brno! Suchá zatlačila servisem Poláškovou, která sice tečovala míč, ale nedokázala ho přihrát.
     
    21:17
    A už to je o čtyři body. Suchá dokázala přidat další povedený servis. Kotlabová jen odevzdávala míč a to trestá z hlavního kůlu Peneová. Šternberk si bere oddechový čas.
     
    18:15
    A už to je o tři body. Zburová se znovu prezentovala povedeným servisem. Za hostující tým útočila Karpušinová jen lehce a to trestá Pištěláková. Šternberk si bere oddechový čas.
     
    16:15
    Královo Pole vede při druhém technickém oddechovém čase o jeden bod. Dudová sice zatlačila servisem, ale poté je Kotlabová při bodovce zablokována.
     
    12:14
    Lucie Polášková znovu zaskočila kvalitním plachtícím servisem Vaňkovou, která ani napodruhé nepřihrála. Brno si bere oddechový čas.
     
    8:6
    Královo Pole vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Dudová servisem příliš nezaškodila a toho využívá na středu sítě Podhrázká.
     
    25:19
    Také druhá sada zůstává na domácí palubovce. Tentokrát měla ukrajinská posila Šternberku ideální pozici pro útoku, ale Karpušinová smečuje jen do autu.
     
    24:19
    Pět setbolů pro Královo Pole. Vyklická dokázala zaskočit Poláškovou, poté se Karpušinová neprosadila a Suchá přidává bod smečí po lajně.
     
    22:19
    Klára Vyklická se představila na podání. Hra na druhou přes Dosoudilové nevyšla, domácí se prosazují právě Zburovou lehkým útokem přes pásku. Šternberk si bere oddechový čas.
     
    19:17
    Šternberk je téměř v kontaktu. Pištěláková znovu bez bodu, poté útočila jen lehce Peneová a vše zakončila smečí do bloku znovu univerzálka Brna Pištěláková. Marek Rojko si bere oddechový čas.
     
    16:12
    Anna Suchá trápila soupeřku servisem v úvodu setu a i nyní dokázala vynutit jen lehký útok. Za Brno se poté prosazuje Peneová. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    8:6
    Lucie Polášková pokračuje na servisu. Pištěláková byla ubráněna při útoku, poté ale přišla smeč Peneové po lajně a ta již znamená bod pro Brno. Je tady první technický oddechový čas.
     
    6:3
    Suchá trápí soupeřky servisem i nadále. Kotlabová smečovala jen lehce nad blokem a to trestá Pištěláková. Na sérii Brna reaguje také trenér Šternberku Martin Hroch.
     
    25:19
    První sada končí. Eva Hudylivová servisem našla Peneovou, která poté smečovala jen do Poláškové v poli, ale na druhý pokus již útok napálila po lajně a ukončila první dějství.
     
    24:18
    Šest setbolů pro Královo Pole. Hudylivová hraje po nepřesné nahrávce jen do autu.
     
    21:17
    Anna Suchá na servisu. Šternberk se k útoku neprobojoval, Dosoudilová chybuje při nahrávce. Ještě jeden oddechový čas pro hostující celek.
     
    19:17
    Šternberk se přibližuje. Kotlabová přitvrdila na servisu a hned to bylo znát. Meidlová smečuje poté jen do autu. Také domácí si musí brát oddechový čas.
     
    16:12
    Brno vede při druhém oddechovém čase o čtyři body. Pištěláková tentokrát zvolila technický úder za blok a tím předčila hostující obranu v poli.
     
    13:9
    A už to je o čtyři body. Podhrázká se právě představil na podání, středem sítě poté upravuje skóre blokařka Vyklická. Martin Hroch na to reaguje oddechovým časem.
     
    8:5
    Královo Pole vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Vyklická přidala další kvalitní podání, Dosoudilová neměla ideálně přihráno a tak neuvolnila dokonale Kotlabovou, která znovu smečuje jen do bloku.

    Vít Schück

    VK Královo Pole: Zburová (C), Šloufová – Meidlová, Suchá, Peneová – Podhrázká, Vyklická – Pištěláková – Vaňková
    Trenér: Marek Rojko

    TJ Sokol Šternberk: Nováková-Dosoudilová, Šenková – Ambrožová, Hanousková, Polášková, Karpušinová – Dudová, Hudylivová (C) – Kotlabová – Janečková, Vrabcová
    Trenér: Martin Hroch

    Rozhodčí: Michal Kostka – Daniel Trumpeš
    bahis siteleri