Buffalo – Philadelphia 4:2 (kon.) | Florida – Minnesota 4:2 (kon.) | Calgary – Montreal 2:3 (kon.)
Arizona – Washington 3:2 (po pr.) | Boston – Detroit 3:1 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Detroit Red Wings
Sobota 23.12.2017, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Patrice BERGERON - 3:1
     
    59:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! David Backes získal v obranném pásmu puk a o mantinel ho poslal na PATRICEHO BERGERONA. Ten si kotouč narazil s Bradem Marchandem, a přestože byl faulován, tak i v pádu trefil ze středního pásma odkrytou klec soupeře – 3:1. Asistence: Brad Marchand a David Backes.
     
    59:32
    Po nahrávce Zetterberga se puk odrazil přímo na branku od brusle Tomáše Tatara. Rask stačil zareagovat a přikryl kotouč!
     
    58:52
    Henrik Zetterberg dostal dobrou přihrávku do jízdy, ale domácí obránce mu vypíchl puk. Hosté to zkoušejí s prázdnou brankou!
    46:11 Patrice BERGERON - 2:1
     
    46:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! David Pastrňák zavezl podél mantinelu puk do útočného pásma, kde ho předal Bradovi Marchandovi. Ten posunul kotouč nalevo na PATRICEHO BERGERONA, jenž z první překonal Howarda – 2:1. Asistence: Brad Marchand a David Pastrňák.
     
    39:27
    Za hákování je potrestán Patrice Bergeron. Hosté tak budou hrát přesilovku.
     
    32:54
    Dylan Larkin se z levé strany natlačil před Raska. Sice ho nepřekonal, ale byl faulován Toreym Krugem. Hosty tak čeká první přesilovka!
     
    31:41
    Po spolupráci s Helmem a Nielsenem pálil z pravého kruhu Tyler Bertuzzi. Ten mířil do odkrytého kouta branky, ale přestřelil!
    28:42 Domácí zachránil před inkasovaným gólem Zdeno Chára.
     
    28:42
    Hosté byli blízko vedoucímu gólu! Gustav Nyquist trefil ze vzduchu kotouč tak šikovně, že ten prošel za Raska a mířil za brankovou čáru. V poslední chvíli ho však holí zachytil Zdeno Chára, jenž ještě stačil gumový předmět nahrnout do lapačky svého gólmana!
     
    27:23
    Před brankovištěm se dostal ke kotouči Tim Schaller. Byl ale až příliš blízko Howardovi a už nedokázal zvednout puk přes jeho betony!
     
    25:08
    Akci Bruins doplnil obránce Matt Grzelcyk, který nepřekonal Howarda. Vyražený puk se ještě snažil dotlačit za brankovou čáru Danton Heinen, což však gólman Red Wings nepřipustil!
     
    24:22
    Další nebezpečný protiútok Detroitu. Z pravého kruhu pálil na vzdálenější tyčku Darren Helm, ale Rask dokázal vytěsnit kotouč svou pravou rukou!
    14:38 Frans NIELSEN - 1:1
     
    14:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí pokračovali v klasické přesilovce, ale Red Wings ve čtyřech udeřili! FRANS NIELSEN se dokázal natlačit před bránícího Dantona Heinena a mezi betony Raska puk procedil až za brankovou čáru – 1:1. Asistence: Darren Helm.
    13:37 Brad MARCHAND - 1:0
     
    13:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí potřebovali na využití dvojnásobné přesilové hry 18 sekund! Na konci rychlé souhry našel Patrice Bergeron BRADA MARCHANDA, který střílel z pravého kruhu do odkryté části branky. Howard se přesouval marně. Asistence: Patrice Bergeron a David Pastrňák.
     
    13:19
    Hosté byli na ledě v pěti, přestože hráli v oslabení. Jdou tedy do tří!
     
    12:47
    David Booth sekl přes ruce Kevana Millera a posílá tak svůj tým do čtyř. Boston si tedy zahraje přesilovku!
     
    11:26
    David Pastrňák vlétl s kotoučem do útočné třetiny a od mantinelu ho poslal do brankoviště. Tam se puk odrazil před odkrytou branku k Rileymu Nashovi, který ho ale nedokázal pořádně trefit a stoprocentní šanci tak neproměnil!
     
    09:31
    Po vyhraném buly pálil od modré Kevan Miller. Howard netušil, kam kotouč odrazil, ale pro Detroit to nakonec dobře dopadlo. Dobře se totiž zorientoval Martin Frk, jenž pod svého gólmana puk zasunul.
     
    07:54
    David Pastrňák byl v dobré šanci po nahrávce Marchanda zpoza branky. Howard šel rychle do rozkleku a nenechal se střelou po ledě prostřelit!
     
    01:15
    Brandon Carlo hrubě chyboval a námazem poslal do šance Anthonyho Manthu. Ten si před Raskem přehodil kotouč na bekhend, ale finského brankáře nepřekonal!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Marchand (Bergeron, Pastrňák), 47. Bergeron (Marchand, Pastrňák), 60. Bergeron (Marchand, Backes) – 15. Nielsen (Helm)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Bjork, Spooner, DeBrusk – Backes (A), Riley Nash, Heinen – Acciari, Kuraly, Schaller.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Daley, Ericsson, Green, DeKeyser, Jensen, Kronwall (A) – Nyquist, Zetterberg (C), Mantha – Abdelkader (A), D. Larkin, Tatar – Helm, Nielsen, Bertuzzi – Booth, Athanasiou, Frk.

    Rozhodčí: McCauley, St. Pierre – Murphy, Daisy

    Diváci: 17565
    bahis siteleri