Buffalo – Philadelphia 4:2 (kon.) | Florida – Minnesota 4:2 (kon.) | Calgary – Montreal 2:3 (kon.)
Arizona – Washington 3:2 (po pr.) | Boston – Detroit 3:1 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
New York Islanders
5:2 (3:1, 0:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Sobota 23.12.2017, 19:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Adam LOWRY - 5:2
     
    58:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets snižují 96 vteřin před koncem utkání na 2:5! Přihrávky Connora zpoza branky využil ADAM LOWRY. Centr dnes třetí útočné formace Winnipegu zapsal do statistik sedmou trefu v tomto ročníku! Asistence: Kyle Connor, Joel Armia.
    55:01 Anthony BEAUVILLIER - 5:1
     
    55:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    5:1 pro Isles! Trouba ztratil rovnováhu na bruslích, ANTHONY BEAUVILLIER si s Tavaresem dvakrát vyměnili kotouč, první jmenovaný pak prostřelil z první Masona. Beauvillier se zapsal mezi střelce letos počtvrté! Asistence: John Tavares.
    51:22 Mathew BARZAL - 4:1
     
    51:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nyní už tu ale neplatí! Eberle přihrál před branku přesně na MATHEWA BARZALA, který si sjel mezi kruhy a následně zamířil přesně k pravé tyči. První hattrick v kariéře pro dvacetiletého útočníka, 4:1! Asistence: Jordan Eberle, Andrew Ladd.
    19:24 Mathew BARZAL - 3:1
     
    19:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Isles přidávají v poslední minutě první třetiny třetí gól! Prosazuje se poněkud šťastně zpoza branky dnes podruhé MATHEW BARZAL. 3:1! Asistence: Jordan Eberle, Johnny Boychuk.
    13:42 Tucker POOLMAN - 2:1
     
    13:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Chiarot přihrál na TUCKERA POOLMANA, jeho následný střelecký pokus od modré pak překvapivě skončil za Halákem. Pro čtyřiadvacetiletého beka je to první gól v NHL, 1:2 z pohledu Jets! Asistence: Ben Chiarot, Nikolaj Ehlers.
    02:20 Mathew BARZAL - 2:0
     
    02:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    A domácí během krátké chvíle přidávají druhou branku! Eberle přihrál chytře před branku na MATHEWA BARZALA, ten poslal puk ihned za Masonova záda. Kanadský forward zapisuje desátou trefu v sezoně, 2:0! Asistence: Jordan Eberle, Andrew Ladd.
    01:31 Anders LEE - 1:0
     
    01:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Isles využívají přesilovou hru a jdou tak již v polovině druhé minuty do vedení! Střela Baileyho z pravého kruhu pro vhazování se ještě neujala, dorážkou se však prosadil ANDERS LEE. Dvaadvacátý gól rodáka z americké Ediny, z toho již sedmý při přesilovce, 1:0 pro domácí! Asistence: Josh Bailey, Nick Leddy.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 2. Lee (Jo. Bailey, Leddy), 3. Barzal (Eberle, Ladd), 20. Barzal (Eberle, Boychuk), 52. Barzal (Eberle, Ladd), 56. Beauvillier (Tavares) – 14. Poolman (Chiarot, Ehlers), 59. Lowry (Connor, Armia)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Boychuk, Pelech, Mayfield, Hickey, Pulock – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), Barzal, Eberle – Prince, B. Nelson, Beauvillier – Chimera, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Winnipeg Jets: S. Mason (Hellebuyck) – Morrissey, Trouba, D. Kulikov, T. Myers, Chiarot, Poolman – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little (A), Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Perreault, Hendricks, Armia.

    Rozhodčí: Francis Charron, Kelly Sutherland – Mark Shewchyk, Steve Barton

    Diváci: 13 589
    bahis siteleri