Groningen – Sparta Rotterdam 4:0 (kon.) | Venlo – Heracles 3:1 (kon.) | Ajax – Willem II 3:1 (kon.)
Feyenoord – Kerkrade 5:1 (kon.)
konec
Feyenoord Rotterdam
5:1 (2:0)
Roda JC Kerkrade
Neděle 24.12.2017, 16:45 • De Kuip, Rotterdam • Nizozemská Eredivisie • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:45.
     
    Krásný sváteční podvečer! Nizozemská Eredivisie svou podzimní polovinu zakončí právě na Štědrý den, kdy 18. kolo a celý kalendářní rok uzavře duel úřadujícího mistra, Feyenoordu Rotterdam, a Rody Kerkrade. Buďte u toho s námi!
     
    Feyenoord Rotterdam

    Celek z přístavního města v loňské sezoně ve vypjatém závěru uhájil první příčku před Ajaxem a slavil tak ligový titul. V polovině letošního ročníku má však tradiční klub úplně jiné starosti, po ne zrovna vydařeném začátku se Feyenoord rozjíždí jen pomalu a v současnosti je až na páté příčce průběžné tabulky s už propastnou ztrátou 14 bodů na vedoucí PSV Eindhoven.

    Nutno ovšem poznamenat, že má odehráno o jeden zápas méně než největší konkurenti (jedná se o opakovaný zápas 15. kola proti Utrechtu, který byl pro nepřízeň počasí odložen na 24. ledna – kromě tohoto utkání se bude opakovat ještě souboj Sparty Rotterdam s Arnhemem).

    Od říjnové domácí porážky 1:4 v prestižním „Klassiekeru“ proti Ajaxu se svěřenci Giovanniho van Bronckhorsta dostali do výborné formy, už sedm ligových zápasů v řadě neprohráli. V tom posledním se navíc v městském derby se Spartou rozstříleli a rivala porazili jasně 7:0.

    Nejlepším střelcem mužstva je s 9 ligovými zářezy forvard Steven Berghuis, o prvenství ve statistice asistencí se potom se čtyřmi nahrávkami dělí Jean-Paul Boëtius a Jens Toornstra.
     
    Roda JC Kerkrade

    Ani Roda nemůže být s podzimem spokojena, spíš právě naopak. Po 17 kolech je na úplném dně tabulky a vypadá to, že na 18. příčce i přezimuje, favorit tohoto zápasu je jasný a hosté to nejsou. Na nesestupové umístění však momentálně tým z města Kerkade ztrácí jenom tři body, na jaře tedy ještě bude mít možnost porvat se o příslušnost mezi elitou.

    Svěřenci kouče Roberta Molenaara se nemohou pochlubit ani žádnou slušnější fazónou, z posledních pěti ligových klání pobrali jen čtyři bodíky a aktuálně drží šňůru dvou porážek za sebou. V předminulém kole padli na hřišti Haagu 2:3 a naposledy i doma s Venlem 0:1.

    Nejproduktivnějším hráčem Rody je švédský špílmachr Simon Gustafson. Ten je zatím s pěti vstřelenými góly nejlepším střelcem týmu a společně se zkušeným Adilem Auassarem je i na čele nahrávačů, oba zaznamenali po dvou asistencích.
     
    Úvodní sestavy:

    Feyenoord Rotterdam: Jones – Nieuwkoop, van Beek, Tapia, Malacia – El Ahmadi (C), Toornstra, Vilhena – S. Berghuis, N. Jörgensen, Sam Larsson.
    Náhradníci: Vermeer, Bijlow – Diks, St. Juste, S. Amrabat, Hansson, Basaçikoglu, Boëtius, Vente.

    Roda JC Kerkrade: Jurjus – Dijkhuizen, Werker, Ananou, Vansteenkiste – Simon Gustafson, Ndenge, El Makrini (C) – M. Rosheuvel, Schahin, Engels.
    Náhradníci: Kurto, Derksen – Vancamp, van Velzen, van Peppen, Rutjes, Milts, Souren.

    Rozhodčí: Kamphuis – Schaap, Bluemink.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jdeme na to! Úvodní výkop posledního podzimního zápasu nizozemské ligy rozehráli domácí. Ti nastupují tradičně v červenobílém, Roda dnes v světlemodrém.
     
    1
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Fantazie! Z prvního útoku domácí tým udeřil a velmi rychle jde do vedení! Centr z pravého křídla sklepl ve vápně Larsson krásnou patičkou za sebe na volného NICOLAIE JÖRGENSENA a ten zblízka prostřelil Jurjuse.
    1. Nicolai JÖRGENSEN - 1:0
     
    3
    Vzápětí zůstal na hranici vápna na ose hřiště nekrytý Vilhena, s jeho nepříliš povedeným pokusem doprostřed brány si Hidde Jurjus poradil.
     
    4
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    No tak dneska se daří! Larssonovu nahrávku z levého křídla sice Berghuis nezasáhl, na zadní tyči se ale vynořil nepokrytý JENS TOORNSTRA a zblízka uklidil míč do horního rohu brány.
    4. Jens TOORNSTRA - 2:0
     
    5
    Hidde Jurjus má míč v rukavicích a dlouhým odkopem se snaží najít někoho ze spoluhráčů. To se mu podařilo, po Schahinově pasu ale o balon přišel Rosheuvel.
     
    6
    Domácí tým rozdává fotbalovou radost plnými hrstmi, Larsson vymyslel z levé strany vápna citovku na malý čtverec, kam si sbíhal Berghuis, balonu se však se štěstím dokázal zmocnit brankář Rody.
     
    7
    Levý bek Feyenoordu Tyrell Malacia se vydal na útočný výlet, který však zakončil nepovedeným centrem. Jurjus si připsal pohodový zákrok, když vysoký míč stáhl ze vzduchu.
     
    8
    První roh utkání rozehrají hosté. Simon Gustafson poslal oblouček za obranu domácího mužstva, situaci ale pohotovým zákrokem zklidnil Tapia a míč končí v zámezí.
     
    9
    Bezprostředně z rohu sice hosté neudeřili, nadále ale operovali kolem vápna soupeře a po centru Schahina musel jít do skluzu jeden z domácích zadáků.
     
    10
    Ani druhý roh hráčů Kerkrade k ničemu velkému nevedl. Hosté se zahnali na vlastní polovinu a do rozehrávky zapojují i Jurjuse.
     
    11
    Nepřesná nahrávka Malacii končí sražená v autu. Domácí se posunuli vpřed a nakonec po přetaženém centru Malacii vracel zprava míč Nieuwkoop a Vilhena zcela osamocen hlavičkuje z malého vápna vedle!
     
    12
    Schahin se zapřel a udržel míč před trojicí obránců, potom ale musel nahrát zpět dozadu. Hosté se nicméně drží u míče a snaží se zaútočit.
     
    13
    Defenziva Feyenoordu vybojovala míč a nyní v poklidu rozehrává před vlastním vápnem. Je to jasné, domácí už mají nahráno a nemusí se zbytečně hnát vpřed.
     
    14
    El Ahmadi dává přes Toornstru míč až k Berghuisovu. Nakonec z toho byla rychlá akce po pravé straně a rána Berghuise, který trefil blokujícího Werkera. Hráči Feyenoordu neúspěšně reklamují ruku.
     
    15
    Malacia faulovaný Rosheuvelem a je z toho první standardka zápasu. Feyenoord ji ale rozehrává u středové čáry. Navíc následuje jenom pas dozadu k Tapiovi.
     
    16
    Toornstra náramným obloučkem roztáhl hru na Berghuise, jenž přepustil míč Nieuwkoopovi. Jeho pas sice našel Jörgensena, ten byl ale tentokrát dost důrazně bráněn.
     
    17
    Mario Engels potáhl míč po levém křídle, byl však brzy zastaven a teď už opět útočí Feyenoord.
     
    18
    Jörgensen udržel míč na hranici vápna a přistrčil jej nalevo do prostoru, kam si sbíhal Vilhena. Ten pálil z první, jeho přízemní ránu brankář Jurjus zastavil levou nohou.
     
    19
    Malacia dobře viděl nabíhajícího El Ahmadiho, k tomu balon nepustila obrana Rody. U míče už je Mikhail Rosheuvel a posunuje jej dopředu na Gustafsona.
     
    20
    Jörgensen zkusil zrychlit hru z prvního dotyku, pas za obranu na nabíhajícího El Ahmadiho ale napálil moc silně a míč letí až do rukavice gólmana Jurjuse.
     
    21
    Larsson zakombinoval s van Beekem, který vepředu neviděl nikoho ze spoluhráčů a místo risku nahrál na jistotu Tapiovi. Peruánský zadák rozehrává přes pravou stranu.
     
    22
    Rychlá výměna míče mezi domácími borci končí u Jörgensena, který byl obklíčen hráči v modrém a záhy o balon přišel.
     
    23
    Jörgensen se u levé postranní čáry nedostal přes zarputilého zadáka Werkera. Ten sáhl dánskému střelci do míče a odkopl mu jej do autu.
     
    24
    Rozehrávka Rody vede po levém křídle přes Engelse, který se prosadil v souboji jeden na jednoho s Berghuisem. Následně ale za svého kolegu dobře zakročil další bránící hráč a vpřed jde Feyenoord.
     
    25
    Tapia vyvezl míč středem hrací plochy až na polovinu Rody a fantasticky načasoval oblouček za obranu pro Toornstru, kterého ale zradil první dotyk a míč domácímu špílmachrovi odskočil, načež se jej zmocnil Jurjus.
     
    26
    Nepřesnost v narážečce Nieuwkoopa a Berghuise končí odevzdaným míčem do autu. Domácí ale rychle získali míč zpět do své moci.
     
    27
    Larsson si skvěle zpracoval míč a zkusil projít přes dvojblok hráčů Rody, avšak nepochodil. Mikhail Rosheuvel si splnil defenzivní úkol na jedničku a sebral domácímu šikulovi balon.
     
    28
    Po faulu na Stevena Berghuise pokračuje v postupné rozehrávce domácí tým.
     
    29
    Další dlouhý pas letěl z Tapiovy kopačky dopředu, napravo se o něj hlásil Berghuis. Nejlepšího střelce domácího týmu ale předskočil Jannes Vansteenkiste a míč odklidil do zámezí.
     
    30
    První půlhodinka zápasu se chýlí ke konci a po drtivém nástupu domácí stále vedou o dvě branky. Nutno ale poznamenat, že skóre by mohlo být i vyšší.
     
    31
    Malaciův dlouhatánský aut zastavil před Jörgensenem Werker, hosté se ale osvobodili jen za cenu odkopnutí balonu na domácí polovinu.
     
    32
    Jurjus byl zase v ohrožení, po vysokém centru Tonnyho Vilheny z levé strany se na malém vápně vyšplhal do vzduchu čahoun Jörgensen a hlavičkoval na branku soupeře, tentokrát to ale nebyl nebezpečný pokus.
     
    32
    Po dobré práci El Ahmadiho na středu hřiště se k míči dostal Vilhena a založil další ofenzivní výpad, na jehož konci pálil vysoko nad branku aktivní Jens Toorstra.
     
    33
    Domácí přitápí pod kotlem, Malacia adresoval vysoký pas do vápna soupeře a tam se ke hlavičce opět protlačil Nicolai Jörgensen, v tomto případě ale branku vůbec netrefil.
     
    34
    Henk Dijkhuizen nezastavil Malaciu a ten opět poslal z levé strany centr na malé vápno. Po zákroku Ananoua z toho je rohový kop, první pro Feyenoord.
     
    35
    Toorstrův skvělý oblouček hledal na zadní tyči Berghuise, který ale na míč čekal a dal tak Werkerovi možnost zakročit. Stoper Rody odrazil míč na roh.
     
    36
    Ani se svým druhým kopem od praporku domácí nenaložili dobře a nyní už rozehrávají od středového kruhu. O zrychlení hry se další svižnou kolmicí pokusil Renato Tapia, Jörgensenovi však k dostihnutí míče přeci jen nějaký ten krůček chyběl.
     
    37
    Jurjus se zbavil míče dlouhým odkopem, který nakonec zaletěl až do autu. Rotterdamští mohou pokračovat ve své ofenzivní hře dalším výpadem.
     
    38
    Hostující kapitán Mohamed El Makrini fauloval na středu hrací plochy a Larsson rozehraje volný kop. Švédský driblér to provedl pěkně, jeho centr směřoval do ohně před brankou Rody. Tam byl ale pozorný Jurjus a důrazně balon odrazil ven z vápna.
     
    39
    Ofenzivní akce El Ahmadiho je zastavena jen za cenu faulu, provinil se Mario Engels. Tohle už je nadějnější pozice, rozehrává se z pravé strany a docela blízko za vápnem.
     
    40
    Berghuisův centr však narazil na prvního bránícího hráče, teď tedy nebezpečí nehrozí. Následně vyslal nepřesnou nahrávku vpřed Malacia a rozehrávat od branky bude Hidde Jurjus.
     
    41
    Drzý průnik Gustafsona k ničemu nevedl, domácí hráči jej přečíslili a míč mu uzmuli. Navíc nyní mohou po levé straně sami zaútočit.
     
    42
    Série nepřesnosti a nepředvídatelných odrazů končí, Toornstra poslal pozdrav Jurjusovi. Brankář Rody v poklidu kryje a hbitě rozehrává.
     
    43
    Zadáci Feyenoordu se nikam neženou a trpělivě si vyměňují balon. Pak za to vzal Sven van Beek a dlouhým pasem přenesl těžiště hry k brankovišti Kerkrade.
     
    44
    Trochu zmatky z obou stran, míč se nakonec odrazil k Jörgensenovi. Ten jej zkusil z voleje poslat před bránu, trefil ale jenom obránce. Následuje roh.
     
    45
    Od praporku rozehrál Berghuis, hosté se ubránili. Povedlo se jim to však jen za cenu dalšího rohového kopu.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý rohový kop rovněž k ničemu významnému nevedl a Jochem Kamphuis ukončil první dějství štědrovečerního mače mezi Feyenoordem a Rodou. Více ze hry měli nepochybně domácí, kteří díky skvělému startu a trefám Jörgensena a Toornstry vedou 2:0, byť jejich náskok mohl být i vyšší.

    Druhý poločas začne přibližně v 17:45.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhé půle uvedli míč hosté. Zatím to vypadá, že ani na jedné straně se nestřídalo, na hřišti pokračují obě jedenáctky ve stejném složení.
     
    47
    Příliš dlouhý pas nedostihl Berghuis na hrací ploše a míč odjel až za brankovou čáru. Hidde Jurjus jej vrátí do hry odkopem od vlastní branky.
     
    48
    Domácí rozehrávku na chvilku přerušil Gustafson, ze své individuální akce ale nic nevytěžil. Teď už s míčem opět kombinují hráči v červenobílém.
     
    49
    Gól Tonyho Vilheny není uznán pro ofsajd. Předcházela mu ale krásná akce, po nákopu Tapii sklepl Berghuis balon pro Toornstru. Ten jej ještě jednou pustil k Berghuisovi načež se k míči dostal Jörgensen a našel, bohužel v ofsajdu, skórujícího Vilhenu.
     
    50
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Zaražené ticho na De Kuipu, hosté z nenápadné akce snižují! Engels se snadno protáhl po levé lajně a odcentroval, před brankou potom hlavičkoval osamocený SIMON GUSTAFSON. Kmenový hráč Feyenoordu, jenž je v Kerkrade na hostování, si připisuje další ligový gól.
    50. Simon GUSTAFSON - 2:1
     
    51
    Vilhena padl k zemi ve vápně Rody, tady se ale penalta pískat nebude. Jurjus může v klidu rozehrát.
     
    52
    Vilhenova akce končí, špílmachr Feyenoordu se neprobil přes přehuštěný střed pole.
     
    53
    Po Jörgensenově nahrávce si Berghuis nepohlídal linii obrany a je mu odmáván i odpískán ofsajd.
     
    54
    Hosté si užívají míče na kopačkách a pomaličku se posunují dopředu.
     
    55
    Nakonec z toho málem bylo nebezpečí pro Brada Jonese, na poslední chvíli před Schahinem zasáhl Renato Tapia a odrazil míč na roh.
     
    56
    Z rohového kopu sice hráči v modrém neudeřili, následně se ale dostali k akci přes pravé křídlo, odkud přiletěl centr do vápna. Tam měl Engels dost prostoru, ale z voleje střílel jen přímo na Jonese.
     
    56
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    A tak udeřilo na druhé straně! Larsson prostrčil míč do vápna na Vilhenu, který z levé strany ještě hledal spoluhráče na malém vápně. Skrz obránce míč se štěstím propadl až na NICOLAIE JÖRGENSENA, který se ze snadné pozice nemohl mýlit.
    56. Nicolai JÖRGENSEN - 3:1
     
    58
    Domácí nemeškají, chtějí si závěr podzimní části co nejvíce zpříjemnit a stále tak útočí. Nyní to po spolupráci s Jensem Toornstrou zkouší na pravé straně Steven Berghuis.
     
    59
    Rozhodčí asi odpustili domácím penaltu! Rosheuvel se na pravé straně zbavil Tapii a vnikl do vápna, kde ho peruánský zadák ve skluzu stáhl k zemi.
     
    60
    Výhoda pro hosty, po faulu na Gustafsona pokračuje v akci na pravé straně opět Mikhail Rosheuvel. Hráči Rody to zkouší po levé straně, tam jim ale pšenka nekvete.
     
    61
    Šance pro Feyenoord, Jörgensen se dostal k balonu na hranici vápna a pohotově pálil, jeho pokus ale na branku nepustil jeden z blokujících obránců.
     
    63
    Van Beek si coby poslední zadák tváří v tvář napadajícímu Schahinovi dovolil drzou přešlapovačku, načež posunul míč Jonesovi.
     
    64
    Berghuis patičkou jen odevzdal míč El Makrinimu a hosté se vrhli vpřed. Defenzivní práci si ale splnil Malacia a odrazil balon alespoň na rohový kop.
     
    65
    Rohový kop hráči Rody nevyužili a teď už rozehrávají domácí. Jörgensen přenesl hru doprava, kde je přeci jen trochu víc prostoru.
     
    66
    Schahin prohnal van Beeka, ten musel zabrat, aby balon odehrál před dotírajícím útočníkem. Nakonec ale situaci zvládl s přehledem a nahrál dozadu na gólmana Jonese.
     
    67
    Střídání v týmu Roda JC Kerkrade: ze hřiště odchází Mikhail Rosheuvel, přichází Livio Milts.
     
    68
    Renato Tapia se přímo vyžívá v dlouhých nákopech dopředu, teď diagonálním pasem hledal na pravém křídle Berghuise. Ten ale přetažený a příliš razantní pas nemohl dostihnout.
     
    69
    Tonny Vilhena si zatáhl míč za vápnem, připravil si ho na levačku a vypálil. Jurjus se ale nemusel ani hnout, střela domácího záložníka míří přímo na něj.
     
    70
    Další důrazný souboj ve vápně Feyenoordu, Malacia se opřel do Miltse a dokázal mu sebrat míč. Ten ale končí v zámezí, hosté budou kopat roh.
     
    71
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Bart Nieuwkoop, přichází Kevin Diks.
     
    71
    Po rohovém kopu Kerkrade Jones nezakročil zrovna jistě, míč mu vypadl z rukou a na zadní tyči ho musel zastavit Vilhena. Ten hned zakládá protiútok svého týmu.
     
    72
    Volný kop pro Rotterdamské. Přes zeď poslal do vápna takový jemný oblouček Sam Larsson, Jörgensen ale v akrobatické pozici nedokázal zkrotit balon a z této akce tak nic nebude.
     
    73
    Jens Toorstra zatáhl míč po levém křídle a adresoval zpětný přízemní pas někam za penaltový puntík. Jeho pobídka zasáhla do ruky skluzujícího Werkera, sudí Jochem Kamhuis je však úplně klidný a ukazuje, že se bude kopat roh.
     
    74
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Tyrell Malacia, přichází Sofyan Amrabat.
     
    75
    Rohový kop hostující obrana ustála a poradila si i s následným výpadem Jörgensena. Ten se zleva probil do vápna, kde jej odzbrojil El Makrini.
     
    76
    Ze souboje mezi El Ahmadim a Engelsem vyšel jako vítěz domácí záložník, který nejprve vybojoval míč a pak i autové vhazování pro svůj tým.
     
    77
    Schahin nabíhal do vápna, kam mu taky Gustafson adresoval lobovaný pas. Do vzduchu se ale vytáhl Tapia a odvrátil míč. Nebezpečí ale pokračuje, vzápětí Schahina fauloval Vilhena a domácí se musí bránit.
     
    78
    Volný kop prakticky z hranice vápna rozehrával Gustafson a zkusil to přímo na bránu, trefil ale jenom zeď složenou z hráčů Feyenoordu.
     
    79
    Schahin si potáhl balon z levé strany a navedl si ho na střed do palebné pozice. Jones si připsal jistý zákrok.
     
    79
    Střídání v týmu Roda JC Kerkrade: ze hřiště odchází Mohamed El Makrini, přichází Jorn Vancamp.
     
    81
    Mario Engels byl faulován na vlastní polovině, Roda může rozehrávat. Zatím je to ale hodně zdlouhavé, obránci si posílají balon mezi sebou.
     
    82
    Jörgensen se znenadání zjevil úplně sám asi čtyři metry za obranou hostujícího týmu, jasný ofsajd.
     
    83
    Amrabat si prvním dotykem posunul míč kolem Werkera, který mu ale nedovolil uprchnout a stáhl jej k zemi. První žlutou kartu utkání tak vyfasoval zadák Rody Daryl Werker.
     
    84
    Podobná situace na druhé straně, Engels si posunul míč kolem Svena van Beeka a byl faulován. Vzápětí si sám Engels narazil míč s Gustafsonem a pálil, Jonese ale jeho slabý pokus nemohl vyděsit.
     
    85
    Další ofsajdové postavení Jörgensena, ten si nyní nepohlídal postavení obránců při přebírání nahrávky od Vilheny.
     
    86
    Gustafson vyslal náramný oblouček na pravé křídlo, kde byl nepokrytý Vancamp, jeho pokus z voleje ale přeletěl nad břevnem Jonesovy pokladnice.
     
    87
    Frederic Ananou, který převzal pásku po El Makrinim, fauloval za hranicí šestnáctky Jörgensena. Sam Larsson může rozehrát volný kop z dobré pozice.
     
    88
    Larsson to také zkusil přímo na bránu, ale jeho pokus končí kus vedle levé tyče Jurjusovy branky. Brankář Rody tak bude rozehrávat z klidové polohy.
     
    89
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Moc pěkná akce domácích, další hřebíček do rakve nadějí hostů! Po přetaženém centru z pravé strany sebral balon na zadní tyči Jörgensen. Otočil se s ním a poslal ho před branku. Tam Amrabat přepustil balon, čímž vyřadil ze hry Jurjuse, a před prázdnou brankou pak osamocený STEVEN BERGHUIS nemohl nedat.
    89. Steven BERGHUIS - 4:1
     
    90
    Nastaveny jsou dvě minuty.
     
    90+2
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Nepopulárního bůra v síti Jurjuse završil opět nejlepší střelec domácího týmu STEVEN BERGHUIS. Po standardce Rody domácí vyrazili ve třech proti dvěma obráncům a Larsson po překonání Ananoua nesobecky posunul míč takřka před prázdnou branku, to už pro domácího kanonýra nebylo těžké.
    90+2. Steven BERGHUIS - 5:1
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je hotovo, Feyenoord rozdrtil poslední Rodu jednoznačně 5:1 a zakončil kalendářní rok pohodovým ziskem tří bodů.

    To je pro dnešek i ode mě vše. Díky za pozornost a teď už hurá ke stromečku. Veselé Vánoce a klidné prožití nejen Štědrého večera! (18:37:12)

    Michal Konvalina

    Branky: 1. N. Jörgensen, 4. Toornstra, 56. N. Jörgensen, 89. S. Berghuis, 90+2. S. Berghuis – 50. Simon Gustafson

    Karty:   83. Werker (KER)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 9:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 8:9.
    Feyenoord Rotterdam: Jones – Nieuwkoop (71. Diks), van Beek, Tapia, Malacia (74. S. Amrabat) – El Ahmadi (C), Toornstra, Vilhena – S. Berghuis, N. Jörgensen, Sam Larsson.
    Náhradníci: Vermeer, Bijlow – Diks, St. Juste, S. Amrabat, Hansson, Basaçikoglu, Boëtius, Vente.

    Roda JC Kerkrade: Jurjus – Dijkhuizen, Werker, Ananou, Vansteenkiste – Simon Gustafson, Ndenge, El Makrini (C) (79. Vancamp) – M. Rosheuvel (67. Milts), Schahin, Engels.
    Náhradníci: Kurto, Derksen – Vancamp, van Velzen, van Peppen, Rutjes, Milts, Souren.

    Rozhodčí: Kamphuis – Schaap, Bluemink
    bahis siteleri