Oostende – Genk 0:0 (odl.) | Kortrijk – Standard 2:1 (kon.) | Sint-Truiden – Antverpy 0:3 (kon.)
konec
Sint-Truiden VV
0:3 (0:2)
Royal Antverpy
Středa 27.12.2017, 20:30 • Stayen, Sint-Truiden • Belgická liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec dopadlo lépe pro Antverpy, které vezou z horké půdy Sint-Truidenu velmi cenné tři body. První poločas patřil výhradně domácímu celku, nicméně dvě trefy si přichystali právě hosté. Ve druhém poločase Antverpy kontrolovaly zápas a kontaktní branku nepřipustily. Navíc se ještě v nastaveném čase dočkali jedné trefy. (22:23:38)
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. William Owusu Acheampong - 0:3
     
    90+3
    Antverpy právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom se hosté dočkali! K exekuci se postavil WILLIAM OWUSU, který ránou do opačného kouta brány prostřelil brankáře.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Lucas Pirard (Sint-Truiden VV).
     
    90+2
    Je tu pokutový kop pro Antverpy! Ještě před ním hosté dopravili míč do sítě, branku ale sudí z nejasných důvodů neuznal. Zřejmě šlo o hraní rukou.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Obrovská šance domácích! Boli se zjevil úplně sám před brankářem, svojí ránu ale poslal trestuhodně nad branku.
     
    89
    Tak konečně se Bolat dočkal složitějšího zákroku. Legear si navedl míč na levačku a ostrou ránou prověřil brankáře. Ten se ale nenechal zaskočit.
     
    88
    Buta si přihrávku vpřed rozmyslel a pouze uklidnil hru zpětnou přihrávkou na Bayala. Ten svého kolegu napodobil a nahrávkou oslovil brankáře Bolata.
     
    84
    Časomíra se nám dostala do závěrečné desetiminutovky, stále platí, že Antverpy vpohodě kontrolují zápasu. Domácím se krátí čas.
     
    83
    Sint-Truiden si pořádne koleduje. Obrana znovu propadla a do velké šance se hnal Owusu. Jeho ránu ale skluzem srazil vedle branky Teixeira.
     
    82
    Kdepak, Bolat je stále bez práce. Domácí ještě reklamovali hru rukou, pomezní rozhodčí ale ještě předtím uviděl ofsajdové postavení.
     
    81
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Charis Charisis, přichází Kurt Abrahams.
     
    80
    Další šance pro Sint-Truiden. Van Damme totiž hodně ostrým způsobem zajel hned do dvou protihráčů, nicméně i tentokráte se žlutit nebude.
     
    79
    Naopak se soupeř pokusil zahrozit ze vzduchu, číhající Owusu se ale k padajícímu bochánku nedostal. Hra se momentálně přelévá z jedné strany na druhou.
     
    78
    Jen co se De Petter otočil kolem své osy, najednou kolemě něj byla dvojice protihráčů, která ukořistila balón. Sint-Truiden je směrem dopředu zcela bezradný.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Sascha Kotysch (Sint-Truiden VV).
     
    77
    Nevídaná věc. Jeden z hráčů za postranní čárou zahodil balón, což se nelíbilo sudímu, který si pro něj přichystal žlutý kartónek. Těžko říct, o kterého hráče se jednalo.

    David Suchý

    Branky: 29. Limbombe, 38. S. Yatabaré, 90+3. Owusu Acheampong

    Karty:   26. Bezus (SIT), 69. Charisis (SIT), 77. Kotysch (SIT), 90+2. Pirard (SIT) – 31. Limbombe (ANY), 56. Buta (ANY), 57. S. Yatabaré (ANY)


    Sint-Truiden VV: Pirard – Botaka, Teixeira, Goutas, Antunes – Charisis (81. Abrahams), De Petter (C), Asamoah, De Sart (46. Vetokele) – Bezus (65. Legear), Boli.
    Náhradníci: Steppe – Bourard, Dussaut, Abrahams, Kotysch, Legear, Vetokele.

    Royal Antverpy: Bolat – Buta, Bayal Sall, Matheus, Jelle Van Damme – Limbombe, Haroun (C), Corryn, Hairemans – Owusu Acheampong, S. Yatabaré.
    Náhradníci: Debaty – Achter, Jaadi, Ghandri, Nuñez, Randriambololona, K. Touré.
    bahis siteleri