Bournemouth – Everton 2:1 (kon.) | Chelsea – Stoke 5:0 (kon.) | Huddersfield Town – Burnley 0:0 (kon.)
Liverpool – Leicester 2:1 (kon.) | Newcastle – Brighton 0:0 (kon.) | Watford – Swansea 1:2 (kon.)
Manchester Utd. – Southampton 0:0 (kon.)
konec
Manchester United
0:0 (0:0)
Southampton FC
Sobota 30.12.2017, 18:30 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Sofiane Boufal, přichází Nathan Redmond.
     
    82
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Dušan Tadić, přichází Mario Lemina.
     
    80
    James Ward-Prowse ve středu pole velice tvrdě sestřelil Lingarda a myslím, že může být rád, že za svůj zákrok viděl jen žlutou kartu.
     
    80
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Shane Long, přichází Manolo Gabbiadini.
     
    72
    Nemanja Matić vůbec nezachytil Tadićův pohyb a nezbylo mu, než zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě zatažení za dres. Žlutá karta pro domácího záložníka.
     
    65
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Henrich Mchitarjan, přichází Anthony Martial.
     
    60
    Jesse Lingard se po jednom z hraničních zákroků nechal trochu vyprovokovat a šel velice tvrdě do souboje se Stephensem. I domácí fotbalista tak viděl žlutou kartu.
     
    58
    Boufalovi to opět nevyšlo proti Youngovi, kterého navíc opět poslal nedovoleně k zemi. Sudí Pawson to už marockému záložníkovi sečetl a udělil mu žlutou kartu.
    50. Longovu střelu vyrazil de Gea nad.
     
    50
    A co chybělo, aby šel Southampton do vedení! James Ward-Prowse načasoval skvělou přihrávku za obranu United, kam si zaběhl Shane Long. Ten se pokusil de Geu překonat přízemní ranou, španělský gólman však i s pořádnou dávkou štěstí dostal míč špičkou kopačky nad břevno.
     
    44
    Nyní ale třeba domácího fotbalistu pochválit. Na levém křídle si opět míč zasekl a tentokrát velice přesně našel hlavu Jesseho Lingarda. Ten hlavičkoval v dobré pozici, McCarthyho bránu přesto asi o metr minul.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Wesley Hoedt (Southampton FC).
     
    27
    Druhá dobrá příležitost United. Po povedeném dlouhém pasu Lindelöfa udržel proti dvojici protihráčů míč Marcus Rashford, po jehož akci se nakonec hrací předmět dostal na hranici vápna k Matovi. Španělský záložník zkusil střelu z první, s jeho přízemním pokusem si ale McCarthy dobrým zákrokem poradil.
     
    26
    První žlutou kartu zápasu si vysloužil Pierre-Emile Höjbjerg, jenž nejprve poslal mimo hru k zemi Mchitarjana, aby o okamžik později zastavil postup Luka Shawa.
     
    22
    A moc nechybělo, aby šli hosté do vedení! Krásný centr Ward-Prowse si našel mezi malým vápnem a penaltou Wesley Hoedt, tomu však hlavička vůbec nevyšla podle představ a skončila několik metrů vedle.
     
    14
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Romelu Lukaku, přichází Marcus Rashford.
    7. Ward-Prowsovu ránu skvěle vyrazil de Gea.
     
    7
    Šance i na druhé straně! Boufal dostal skvělý míč do vápna, který ihned vrátil do prostoru pod sebe. Tam si míč našel James Ward-Prowse, jehož umístěnou střelu k tyči vyrazil skvělým zákrokem David de Gea. K dorážce se vzápětí dral znovu Boufal, který však byl v jasném ofsajdu.
    4. Lukaku ve velké šanci hlavičkoval nad.
     
    4
    První velká šance zápasu! Na krásný Pogbův pas si na pravé křídlo naběhl Mata, jenž si míč ihned posunul na levačku a povedeným centrem hledal Romelua Lukakua. Belgický útočník se skutečně dostal k hlavičce, tou ale z dobré pozice přestřelil bránu.

    Jan Číhal

    Branky:

    Karty:   60. Lingard (MAN), 72. N. Matić (MAN) – 26. P.-E. Höjbjerg (SOT), 44. Hoedt (SOT), 58. Boufal (SOT), 80. Ward-Prowse (SOT)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
    Manchester United: de Gea – Young, Lindelöf, P. Jones, Shaw – N. Matić, P. Pogba (C) – Mata, Lingard, Mchitarjan (65. Martial) – R. Lukaku (14. Rashford).
    Náhradníci: Romero – Blind, Rojo, Tuanzebe, A. Herrera, Martial, Rashford.

    Southampton FC: A. McCarthy – Stephens, Jošida (C), Hoedt, McQueen – Romeu, P.-E. Höjbjerg – Tadić (82. Lemina), Ward-Prowse, Boufal (85. Redmond) – S. Long (80. Gabbiadini).
    Náhradníci: Forster – Pied, Bednarek, S. Davis, Lemina, Redmond, Gabbiadini.

    Rozhodčí: Pawson – Kirkup, West
    bahis siteleri