Fehérvár – Znojmo 3:2 (4:3 po s.n.)
po s.n. (4:3)
Fehérvár AV19
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 30.12.2017, 18:00 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Fehérvár AV19.
    Autorem vítězné branky je JÁNOS HÁRI.
     
    63:40
    Hári jde hodně v prodloužení vidět! Teď si sjel od pravého mantinelu a natlačil se až před znojemského obránce. Následně zakončil, puk posílal mezi betony, ovšem Halász se natáhl a dokázal puk zachytit.
     
    61:15
    Hári si povodil dva hráče Znojma a dostal se až do mezikruží, odkud bekhendem poslal puk pouze na betony Halásze!
     
    58:55
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Fehérvár vyrovnává těsně před koncem zápasu! Plíhal prohrál důležité vhazování a po zmatku v levém kruhu si vyjel do ostrého úhlu DANIEL KOGER a při hře bez brankáře překonal pěknou střelou Halásze. Bez asistence.
     
    58:24
    Koger pálil z pravého kruhu z první, ovšem Halász se natáhl a střelu vykryl! Toto jsou zlomové momenty.
     
    56:30
    Nepříjemná komplikace na závěr! Číp podrazil zbytečně protihráče v útočném pásmu při napadání a domácí mají k dispozici třináct sekund dlouho přesilovku pět na tři!
     
    54:40
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Plíhal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:12
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Harty – 2 min., podražení).
     
    49:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli dávají soupeři velmi důležitý zásah po celkem nenápadné akci! Střela od modré čáry se odrazila od mantinelu do pravého kruhu pro vhazování, odkud z první vystřelil TOMÁŠ GUMAN a jeho pokus byl tak prudký, že prostřelil ještě nepřipraveného gólmana Carrutha. Orli mají velmi důležitý náskok deset minut před koncem třetiny. Asistence: Adam Miller, Josef Zajíc.
     
    44:40
    Latendresse ze strany unikal sám na Halásze, ale byl pronásledován znojemskou obranou, a tak neměl příliš času na zakončení. Přesto velmi dobře vystřelil, Halász však předvedl skvělý zákrok.
     
    44:14
    Dobré střídání znojemského útoku! Lattner se nejprve krásně individuálně prokličkoval domácí obranou a vystřelil. Puk se následně do Carrutha dostal do předbrankového prostoru, kde doráželi Zajíc s Plíhalem, ale ani jeden z nich nedokázal překonat gólmana.
     
    42:55
    Mušič střílel nebezpečně z mezikruží a Halász měl hodně práce, aby kotouč dokázal vyrazit nad sebe! Situaci ale zkušeně zvládl.
     
    37:20
    Hári se mohl dostat do samostatného úniku, jeden z beků Znojma nakonec ale dokázal rybičkou puk vypíchnout, a zachránil tak Orly od inkasování.
     
    35:20
    Fehérvár mohl ihned po vhazování ve vlastním pásmu udeřit, když se dostal do přečíslení dvou na jednoho, nakonec ale ani nevystřelili, protože si nepřesně přihráli.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Erdély – 2 min., hákování).
     
    31:08
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Yellow Horn – 2 min., hákování).
     
    28:34
    Domácí se dostávají do tlaku. Koger byl na pravé straně úplně sám a střílel nebezpečně mezi betony, ale Halász si znovu poradil.
     
    28:05
    Reisz pálil z pravého kruhu a jen těsně minul horní růžek! V hledišti to zahučelo!
     
    26:41
    Yellow Horn teď zkusil akci, kterou je známý především Jaromír Jágr. Z pravé strany totiž rychle změnil směr bruslení a zamířil si to přímo do středu, načež následně zápěstím zamířil puk do horní části branky, ovšem Carruth jeho pokus vytáhl! Skvělá akce a ještě lepší přehled tohoto kanadského forvarda.
     
    21:10
    Miller dorážel z těsné blízkosti po Čípově přihrávce, ale Carruth si poradil s přehledem!
     
    19:58
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Hari – 2 min., sekání).
     
    19:50
    Lovecchio si vybruslil až do prostoru mezikruží, ovšem z velmi výhodné pozice trefil pouze výstroj gólmana. Puk Halászovi sice ještě vypadl, ale rozhodčí pískl a znemožnil domácím, aby puk dorazili za brankovou čáru.
     
    11:34
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Fehérvár využívá přesilovku a využívá stav zápasu. Po zámku v útočném pásmu se dostal dvakrát ke střele JÁNOS HÁRI, jenž sice napoprvé neuspěl, avšak druhá rána z pravého kruhu už propadla za gólmana. Asistence: Daniel Koger, Csanád Erdély.
     
    10:43
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Plutnar – 2 min., hákování).
     
    09:22
    Carruth si musel dávat pozor. Matuš se totiž rozjel po levé straně kluziště a najel si až téměř mezi kruhy, načež vypálil do lapačky gólmana. Ten si nebyl jistý, nakonec ale puk našel ve své výstroji.
     
    07:17
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Matuš – 2 min., držení hole).
     
    06:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do vedení po nenápadné akci. Znojemští měli k dispozici vhazování v útočném a ihned po něm vypálil Plutnar od modré. Puk ještě tečoval JIŘÍ BEROUN a Carruth nestihl zareagovat. Asistence: Michal Plutnar, Adam Raška.
     
    05:40
    Hári znovu zahrozil! Tentokrát z předbrankového prostoru z otočky vypálil těsně vedle levé tyče!
     
    03:50
    První velká šance zápasu! Gilbert přetlačil Zajíce a unikal sám na Halásze, ovšem ten předvedl velmi dobrý zákrok a znemožnil domácím jít do vedení!
     
    Na stadionu se rozbilo plexisklo, začátek utkání se tedy opozdí.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 12. Hari (Koger, Erdély), 59. Koger, rozh. náj. János Hári – 7. Beroun (Plutnar, Raška), 50. Guman (Miller, Zajíc)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Latendresse (FEH)
    1:1   Yellow Horn (ZNO)
    2. série:
    2:1   Hári (FEH)
    2:2   Němec (ZNO)
    3. série:
    2:2   Gilbert (FEH)
    2:2   Guman (ZNO)
    4. série:
    2:3   Yellow Horn (ZNO)
    3:3   Hári (FEH)
    5. série:
    3:3   Mrázek (ZNO)
    4:3   Hári (FEH)


    Fehérvár AV19: Carruth (Rajna) – Uotila, Manavian, Stipsicz, Vidmar, Harty, Szabó – Luttinen, Latendresse, Gilbert – Lovecchio, Hari, Erdély – Koger, Mušič, Reisz – Vincze, Kocsis, Kiss.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Schwarz) – Tejnor, Stehlík, Lattner, Zajíc, Biro, Plutnar, Šnajnar – Miller, Bartoš, Guman – Novák, Plíhal, Yellow Horn – Špaček, Matuš, Mrázek – Beroun, Raška, Číp – Csamangó.
    bahis siteleri