Kanada – Team Suisse 3:0 (kon.)
konec
Kanada
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Team Suisse
Neděle 31.12.2017, 12:10Spengler Cup • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:19 David MCINTYRE - 3:0
     
    52:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada jde dost možná do rozdílového trháku. Kotouč se odrazil z pozic u mantinelu k DAVIDU MCINTYREOVI, který byl sám v mezikruží a plácl do puku. Střela sice moc povedená nebyla, ale prošla Genonimu pod rukou. 3:0. Bez asistence.
    31:31 Maxim NOREAU - 2:0
     
    31:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada zatím školí svého soupeře z efektivity. Teď hráči s javorovým listem na hrudi ukázali, jak je hokej jednoduchý. McClement vyhrál buly na obránce Bartleyho, který posunul puk na MAXIMA NOREAUA. Noreau pálil z první přímo do míst, kde Genoni nedosáhl. Asistence: Victor Bartley a Jay McClement.
    27:34 Zach BOYCHUK - 1:0
     
    27:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada jde do vedení! Domácí vyrazili do přečíslení 4 na 2, které vyřešili opravdu parádně. Ebbett našel v mezikruží najetého Noreaua, který vypálil. Jeho střelu tečoval bruslí povoleným způsobem do branku ZACH BOYCHUK. 1:0 Asistence: Maxim Noreau a Andrew Ebbett.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 28. Boychuk (Noreau, Ebbett), 32. Noreau (Bartley, McClement), 53. McIntyre


    Kanada: Poulin (Roy) – Noreau, Bartley, Hickey, Goloubef, J. Schultz, Davies, Petschenig – Raymond, Kelly, Thomas – C. Hamilton, Boychuk, Ebbett – McClement, Evans, Sikura – McIntyre, Parenteau, Lapierre – D'Agostini.
    Team Suisse: Genoni (Boltshauser) – Diaz, Geering, E. Blum, Schlumpf, Genazzi, Fora, Kreis, Rathgeb – Hofmann, Cunti, Brunner – Herzog, Richard, Martschini – Rod, Vermin, Fazzini – Scherwey, Schäppi, Bodenmann.
    bahis siteleri