USA – Finsko 5:4 (kon.) | Slovensko – Dánsko 5:1 (kon.) | Rusko – Švédsko 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Rusko
3:4 (2:2, 0:0, 1:1 - 0:0)
Švédsko
Pondělí 01.01.2018, 02:10 • Key Bank Center, Buffalo • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    Oskar STEEN - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Švédsko.
    Autorem vítězné branky je OSKAR STEEN.
    56:15 Alexej POLOĎAN - 3:3
     
    56:15
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Nahození Alexandra Šepeleva od modré čáry vyrazil Gustavsson jen před sebe a ALEXEJ POLOĎAN nasměroval svou dorážku pod vyrážečku švédského gólmana – 3:3. Asistence: Alexandr Šepelev a Georgij Ivanov.
    54:21 Glenn GUSTAFSSON - 2:3
     
    54:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jdou do vedení a přibližují se vítězství ve skupině B! Hokejisté Tre kronor vyhráli souboj v rohu a puk se dostal mezi kruhy k Axelovi Jonssonovi Fjällbymu. Jeho střelu Suchačov nedokázal udržet v lapačce, což potrestal důrazný GLENN GUSTAFSSON, který zametl puk do ruské klece – 2:3. Asistence: Axel Jonsson Fjällby a Marcus Davidsson.
    18:18 Klim KOSTIN - 2:2
     
    18:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové bleskově srovnávají! Do nabídky Georgije Ivanova před brankou šikovně vložil hůl KLIM KOSTIN a Gustavsson nedokázal adekvátně reagovat – 2:2. Asistence: Georgij Ivanov a Andrej Svečnikov.
    17:32 Timothy LILJEGREN - 1:2
     
    17:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Kde teď byla ruská obrana? Ta se totiž doslova vykašlala na Tima Söderlunda, který byl po nahrávce Lindströma úplně sám před Suchačovem. Puk po jeho zakončení projel pod betonem ruského gólmana a zastavil se v brankovišti. Dojíždějící TIMOTHY LILJEGREN ho pak již pohodlně doklepl do odkryté klece. Asistence: Tim Söderlund a Linus Lindström.
    15:09 Dmitrij SOKOLOV - 1:1
     
    15:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Rusové vybojovali puk za brankou soupeře a byl to Malcev, který ho poslal na hůl DMITRIJE SOKOLOVA, jenž z okraje levého kruhu blíže ose hřiště zamířil nad lapačku gólmana Gustavssona – 1:1. Asistence: Michail Malcev a Alexej Poloďan.
    07:18 Lias ANDERSSON - 0:1
     
    07:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tři korunky se ujímají vedení! Švédsko předvedlo bleskurychlý přechod do útoku. Alexander Nylander pak zadovkou poslal puk na modrou čáru Timothymu Liljegrenovi, který ho nahodil před branku, kde už číhal LIAS ANDERSSON. Ten si kotouč s trochou štěstí přikopl na hůl a poslal ho za záda Suchačova. Asistence: Timothy Liljegren a Alexander Nylander.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 16. Sokolov (M. Malcev, Poloďan), 19. K. Kostin (Ivanov, Svečnikov), 57. Poloďan (Šepelev, Ivanov) – 8. Andersson (Liljegren, A. Nylander), 18. Liljegren (Söderlund, L. Lindström), 55. G. Gustafsson (Jonsson Fjällby, Davidsson), rozh. náj. Steen

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Anatolij Jelizarov (RUS)
    0:0   Elias Pettersson (SWE)
    2. série:
    1:0   Vitalij Abramov (RUS)
    1:0   Tim Söderlund (SWE)
    3. série:
    1:0   Michail Malcev (RUS)
    1:1   Linus Lindström (SWE)
    4. série:
    1:1   Klim Kostin (RUS)
    1:2   Oskar Steen (SWE)
    5. série:
    1:2   Artur Kajumov (RUS)


    Rusko: Suchačov (Melničuk) – Minulin, J. Zajcev (C), Knyžov, Sjomin, Jelizarov, Samorukov, Makejev (A), Šepelev – Manukjan, Rubcov, Kajumov – Sokolov, M. Malcev (A), Poloďan – Abramov, Altybarmakjan, Šolochov – Ivanov, Svečnikov, K. Kostin.
    Švédsko: Gustavsson (F. Larsson) – Liljegren, Moverare (A), Dahlin, Brännström, G. Lindström, Sellgren, Högberg – Pettersson, A. Nylander (A), Andersson (C) – L. Lindström, Karlström, Zetterlund – Söderlund, Lundeström, Steen – Davidsson, G. Gustafsson, Jonsson Fjällby.

    Rozhodčí: Schukies (GER), Thomson (USA) – Hagerström (FIN), McCrank (CAN)
    bahis siteleri