Česko – Finsko 4:3 (2:1 po s.n.) | Bělorusko – Dánsko 4:5 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 8:2 (kon.)
konec
Bělorusko
4:5 (0:2, 2:0, 2:3)
Dánsko
Úterý 02.01.2018, 20:00 • Harborcenter, Buffalo • Mistrovství světa do 20 let • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Andreas GRUNDTVIG - 4:5
     
    59:45
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská rána pro Bělorusy, kteří před malou chvílí vedli, ale teď stojí na prahu porážky! Svou vinu na tom bezesporu má brankář Griščenko, který nečekaně propustil nevinou střelu z nulového úhlu od ANDREASE GRUNDTVIGA. Asistence: Jonas Röndbjerg, Jeppe Mogensen.
    59:26 Joachim BLICHFELD - 4:4
     
    59:26
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Čtyřiatřicet sekund před koncem základní hrací doby je stav znovu vyrovnaný! Malte Setkov si stahovačkou udělal prostor ke střele, kotouč se od zadního mantinelu odrazil přesně k JOACHIMU BLICHFELDOVI a ten při dorážce z levé strany nezaváhal. Asistence: Malte Setkov.
    49:04 Joachim BLICHFELD - 4:3
     
    49:04
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané okamžitě odpovídají a vrací se do hry o vítězství! Zasloužil se o to JOACHIM BLICHFELD, jenž převzal pas od Röndbjerga, vzápětí si nabruslil s kotoučem na osu hřiště a přesně mířenou přízemní střelou propálil nerozchytaného Griščenka. Asistence: Jonas Röndbjerg, Jakob Jessen.
    48:30 Igor MARTYNOV - 4:2
     
    48:30
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Dánové jsou potrestáni za nekončící nedisciplinovanost! Šarangovič přihrál do levého kruhu Suškovi, jehož střelu Krug s problémy vyrazil a pak už neměl nárok na gólovou dorážku IGORA MARTYNOVA. Asistence: Vladislav Suško, Jegor Šarangovič.
    41:44 Ivan DROZDOV - 3:2
     
    41:44
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, Bělorusové díky druhému gólu v oslabení otáčí skóre! Setkov si při založení útoku vůbec neporozuměl s Blichfeldem, kotouče se v útočném pásmu zmocnil IVAN DROZDOV, jenž se před brankovištěm zastavil a zkušeně vymíchal brankáře Kroga! Bez asistence.
    29:13 Vladislav JERJOMENKO - 2:2
     
    29:13
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Po gólu v oslabení se Bělorusové prosadili také v početní výhodě! Suško zleva přihrál k modré čáře VLADISLAVU JERJOMENKOVI. Ten poslechl jeho pokyn a bez váhání poslal puk dopředu. Krog toho moc neviděl a a nenápadná střela skončila až v síti. Asistence: Maxim Suško. Jegor Šarangovič.
    21:01 Ilja LITVINOV - 1:2
     
    21:01
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Hráči v červeném začínají druhou třetinu gólem v oslabení! Ahlberg udělal obrovskou chybu za svou branku, kde mu puk utekl od hokejky. Toho využil ILJA LITVINOV, jenž ho zpoza klece poslal do brankoviště a tam se kotouč odrazil od Malteho Setkova za Krogova záda. Bez asistence.
    16:48 Phillip SCHULTZ - 0:2
     
    16:48
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové velmi rychle zdvojnásobili svůj náskok! Grundtvigovu přihrávku po prknech si na pravém křídle zastavil Madsen a rychle přihrál do mezikruží PHILLIPU SCHULTZOVI, jehož střelu Griščenko ve výstroji neudržel a propustil puk za brankovou čáru. Asistence: David Madsen, Andreas Grundtvig.
    15:56 Jonas RÖNDBJERG - 0:1
     
    15:56
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Další minisouboj mezi JONASEM RONDBJERGEM a Griščenkem už skončil úspěchem dánského útočníka, který otevírá skóre! Blichfeld byl úspěšný na vhazování a jeho spoluhráč okamžitě vystřelil zápěstím z osy hřiště nad lapačku brankáře. Asistence: Joachim Blichfeld.
    Marken.cz

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 22. Litvinov, 30. Jerjomenko (Suško, Šarangovič), 42. Drozdov, 49. Martynov (Suško, Šarangovič) – 16. Röndbjerg (Blichfeld), 17. Schultz (Madsen, Grundtvig), 50. Blichfeld (Röndbjerg, Jessen), 60. Blichfeld (Setkov), 60. Grundtvig (Röndbjerg, Mogensen)


    Bělorusko: Griščenko (Rodik) – Derjabin, Jerjomenko, Gostev, Sokolovskij, Burovcev, Gabrus, Martyňuk – Bovbel, Šarangovič (A), Suško (C) – Martynov, Pisčuk, Drozdov – Litvinov (A), Lukaševič, Michalčuk – Rjadčenko, Astaševič, Grinkevič – Anisimov.
    Dánsko: Krog (Sögaard) – O. Larsen, Jessen, Mogensen, Heine, Setkov, Mortensen, Ch. Larsen – Röndbjerg (A), Blichfeld (A), Nielsen (C) – Grundtvig, Madsen, Schultz – Ahlberg, Andersen, Molge – Gath.

    Rozhodčí: Schukies (GER), Wiegand (SUI) – Castelli (SUI), Hagerstrom (FIN)
    bahis siteleri