Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 1:2 (kon.) | Vladivostok – Omsk 5:4 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 7:4 (kon.)
Čeljabinsk – Jekatěrinburg 5:2 (kon.) | Toljatti – Petrohrad 0:5 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 2:1 (po pr.)
Jokerit – Magnitogorsk 1:2 (po pr.) | HC Slovan – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
7:4 (1:1, 2:2, 4:1)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 07.01.2018, 10:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Gilbert BRULÉ - 7:4
     
    59:12
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté to ještě zkusili v šesti hráčích v poli, ale nedokázali udržet útočné pásmo a GILBERT BRULÉ z obranného pásma poslal puk přesně do prázdné branky.Bez asistence.
    54:04 Lucas LESSIO - 6:4
     
    54:04
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak to byla velká paráda od LUCASE LESSIA. Ten si vyměnil puk na modré se svým spoluhráčem a rozjel se po pravé straně k brance. Jeho technicky dobře povedená střela skončila v u vzdálenější levé tyčky! Asistence: Kyle Chipchura a Jaakko Rissanen.
    51:04 Jonas ENLUND - 5:4
     
    51:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ani nemusel být tlak a zničehonic se Novosibirsk dostává na dostřel. Vybojovaný puk za brankou byl vyslaný na střed kluziště, odkud přišla střela. Skrynik puk neudržel ve výstroji a propadl na brankoviště, kde se k němu dostal JONAS ENLUND a dokázal jej tísni poslat do prázdné branky. Asistence: Alexander Bergström a Patrik Zackrisson.
    43:09 Cory KANE - 5:3
     
    43:09
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak jak začal Novosibirsk druhou část dobře, tak třetí část začíná dobře Kunlun. Svou desátou branku v této sezóně dává CORY KANE, který se prosazuje pěknou střelou k pravé tyčce. Asistence: Brandon Yip a Nicholas Schaus.
    42:23 Arturs KULDA - 4:3
     
    42:20
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácím se nakonec daří danou přesilovou hru využít ve svůj prospěch a ujímají se důležitého vedení. Od modré čáry vyslal střelu ARTURS KULDA a ta zapadla přesně tam kam měla. Velkou roli sehrál další hráč domácích, který šikovně clonil před brankou a Krasikov nejspíše puk viděl až na poslední chvíli. Asistence: Taylor Beck a Gilbert Brulé.
    34:51 Gilbert BRULÉ - 3:3
     
    34:51
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tento podniknutý útok do otevřené obrany hostů musel dopadnout tak jak dopadl a to srovnávací brankou. Beck šikovně přihrál puk z pravé strany na střed hrací plochy, kde si jej vzal GILBERT BRULÉ a posílá puk za brankáře Krasikova. Asistence: Taylor Beck a Brandon DeFazio.
    30:42 Brandon YIP - 2:3
     
    30:42
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Máme tu snižující branku. Brendan O'Donnell šikovně přenechal puk v blízkosti modré čáry a tím překvapil obranu soupeře. BRANDON YIP si pak potáhl tuto pobídku a hezky vystřelil k pravé tyči a puk zapadl do branky. Asistence: Brendan O'Donnell a Luke Lockhart.
    21:22 Stěpan SANNIKOV - 1:3
     
    21:22
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté s ev krátké době prosazují opět a to je šťastná minuta pro STĚPANA SANNIKOVA, který díky svému důrazu na hranici brankoviště dává svou druhou branku. Asistence: Konstantin Alexejev.
    21:05 Stěpan SANNIKOV - 1:2
     
    21:05
    Sibir právě vstřelil branku!
    No a tak nakonec vzápětí přichází a úvodní tlak hostů nese své ovoce. Výměna puku na levé straně a následná střela STĚPANA SANNIKOVA posílá hostující celek do vedení. Asistence: Rok Tičar a Vladislav Naumov.
    15:25 Alexander ŠAROV - 1:1
     
    15:34
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí sice dokázali puk dostat ven z vlastní třetiny, ale hosté jej vzápětí dostávají zpět do pásma soupeře, kdy si na modré předali šikovně puk a ALEXANDER ŠAROV táhlou střelou z pravé strany srovnává na 1:1! Asistence: Rok Tičar.
    03:28 Andrej KOSTICYN - 1:0
     
    03:28
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí zavezli puk do třetiny, Kane skvěle našel na levé straně ANDREJE KOSTICYNA a ten zamířil do polo odkryté branky a dává úvodní branku tohoto zápasu. Asistence: Cory Kane a Nicholas Schaus.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 4. A. Kosticyn (Kane, Schaus), 31. Yip (O'Donnell, Lockhart), 35. Brulé (Beck, DeFazio), 43. A. Kulda (Beck, Brulé), 44. Kane (Yip, Schaus), 55. Lessio (Chipchura, Rissanen), 60. Brulé – 16. Šarov (Tičar), 22. Sannikov (Tičar, Naumov), 22. Sannikov (K. Alexejev), 52. Enlund (Bergström, Zackrisson)


    Red Star Kunlun: Hellberg (22. Skrynik) – Pereťagin, Schaus, Ibragimov, A. Kulda, Graborenko, Järvinen, Vorobej – Brulé (A), DeFazio, Beck – Yip (A), A. Kosticyn, Kane – Chipchura, Lessio, Rissanen – O'Donnell, Lockhart, Jaw.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (44. Salák) – K. Vorobjov, Ignatovič, Demidov, Naumov, K. Alexejev (A), Jermakov, Vereščagin – Zackrisson (A), Bergström, Enlund – Tičar, Sannikov, Šarov – J. Bodrov, Pervušin, Levickij – Arťomov, S. Ivanov, Koňkov (C).

    Rozhodčí: Sergei Kulakov, Denis Naumov – Viktor Tomilov, Yakov Palei
    bahis siteleri