Rusko – USA 3:5 (kon.) | Česko – Německo 1:2 (po pr.) | Kanada – Švédsko 4:0 (kon.)
Švýcarsko – Finsko 2:3 (kon.)
po prodl.
Česko
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
Německo
Neděle 07.01.2018, 13:30 • Dmitrov • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
    63:46 Luisa WELCKEOVÁ - 1:2
     
    63:46
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto, Němky získávají bonusový druhý bod. Na přihrávku Kilngerové si před branku najela LUISA WELCKEOVÁ, která střelou do horní poloviny branky nedala Bláhové šanci zasáhnout. Asistence: Franziska Klingerová, Tabea Botthofová.
     
    62:25
    Kaltounková zastavila, dle názoru rozhodčích, ujíždějící Haiderovou nedovoleným způsobem a míří na trestnou lavici.
     
    55:34
    Do velké šance senyní dostala Kristýna Kaltounková, která se natlačila před obránkyni a šla sama na Mayovou. Její bekhendový blafák však bohužel nevyšel.
     
    48:47
    Sarnovská se dostala v pravém rohu ke kotouči a následným pasem hledala před brankou Exnerovou. Ta se však přes německé hráčky ke střele nedostala.
     
    42:48
    Ted však bude český tým čelit přesilové hře soupeře. Na trestnou lavici míří Sarnovská za nedovolenou hru tělem.
     
    41:47
    Pejšová vystřelila od modré a její střela mířila mezi tři tyče. Mayová nepředvedla úplně jistý zákrok, po kterém dorážela Mlýnková, ale její dorážka nebyla přesná.
     
    37:20
    Do další zajímavé šance se dostala Machalová, která si udělal prostor mezi kruhy. Její střelu ale lapila dalším zákrokem lapačkou Mayová!
     
    36:18
    Pejšová našla na pravé straně Mlýnkovou, která posunula kotouč před branku na Mazancovou, avšak tu vychytala Mayová! Další střelu Pejšové už zblokovala německá obrana!
     
    35:10
    Vyloučení v týmu Německo (Kaiserová – 2 min., držení protihráče).
     
    33:28
    Český tým je po vstřelené brance jednoznačně aktivnější! Od modré nyní vystřelila Škrdlová, jejíž střelu tečovala Mlýnková. Mayová však dokázala zasáhnout!
    32:45 EXNEROVÁ - 1:1
     
    32:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, je vyrovnáno! Lerchová se hned po svém návratu z trestné lavice zapojila do hry. Česká útočnice zatáhla po pravé straně kotouč do pásma a bekhendem vystřelila. Mayová vyrazila kotouč pouze k MARTINĚ EXNEROVÉ, která jej dorazila do odkryté branky! Asistence: Laura Lerchová
     
    30:19
    Český tým bude čelit přesilové hře soupeře. Na trestnou lavici míří Laura Lerchová za podražení.
     
    26:34
    Velká šance českého týmu! Machalová se dostala s Lerchovou do přečíslení, které prvně jmenovaná řešila střelou. Machalová však mířila pouze do boční konstrukce branky.
     
    23:47
    Na druhé straně se dostala do proitiútoku aktivní Lilli Welckeho, zatím nejaktivnější hráčka německého týmu, která udělala kličku Kotounové, ale její následující střela mířila pouze do náruče Bláhové.
     
    22:03
    Kaltounková našla parádní přihrávkou před brankou Škrdlovou, avšak té v rozhodující chvilce střela nesedla!
     
    21:17
    Vyloučení v týmu Německo (Nickischová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
     
    21:07
    Mlýnková se uvolnila za brankou a najela si před německou brankářku. Ta však zneškondila jak střelu Mlýnkové, tak i dorážku Mazancové.
     
    19:13
    Do další akce německého týmu se dostala aktivní Lilli Welckeová, která vystřelila z hranice pravého kruhu. Bláhová však dokázala zasáhnout.
     
    18:39
    Pohledná akce českého týmu! Rozehrávající Škrdlová našla ve středním pásmu rozjetou Mlýnkovou, která ještě vylepšila pozici pro Čajanovou. Ta však mířila pouze do náruče Mayové.
     
    16:01
    Elitní česká formace se dokázala dostat do kombinace v útočném pásmu. Po nahození Lerchové se dostala k odraženému kotouči Machalová, ale její střelu dokázala Mayová vyrazit!
     
    14:32
    Po dalším střeleckém pokussu Pejšové vznikl před německou brankou závar, po kterém dorážela Mlýnková, avšak kotouči ji sjel z čepele.
     
    13:18
    Za brankou se dostala k odraženému kotouči Kaltounková, která se pokoušela bleskově objet branku, avšak německá hokejka ji zabránila zasunout kotouč!
     
    12:54
    Český tým si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Nina Christofová
     
    12:18
    Mazancová vyrazila po levé straně do protiútoku a pasem hledala na modré rozjetou Čajanovou, avšak ta na přihrávku bohužel nedosáhla.
     
    10:41
    Němky se nyní dostaly do přečíslení dvě na jednu, které řešila Haiderová přihrávkou na volnou Kaiserovou. Německý útočnice však mířila pouze do boční sítě!
     
    09:59
    Závar před německou brankou! Od modré tvrdě vystřelila Škrdlová, jejíž střelu Mayová vyrazila pouze před sebe. České hráčky se pokoušely dorazit, ale Mayová nakonec hru přerušila.
     
    06:45
    Teď to udělala na vlastní modré Pejšová, která udělala odvážnuz kličku Luise Welckeové, která českou hráčku podrazila a míří na trestnou lavici.
    01:43 SCHWAMBORNOVÁ - 0:1
     
    01:43
    Německo právě vstřelilo branku!
    A německé hokejistky přesilovou hru bleskově využívají. Na modré čáře se dostala ke kotouči Botthofová, jejíž následné nahození tečovala nejprve Schwambornou a následně i CELINA HEIDEROVÁ a puk skončil za zády Bláhové. To není ideální vstup do zápase ze strany českého týmu. Asistence: Christina Schwambornová, Tabea Botthofová.
     
    01:17
    Český tým bude čelit první přesilové hře soupeře. Na trestnou lavici míří orbánkyně Denisa Pejšová.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 33. Exnerová (Lerchová) – 2. Haiderová (Schwambornová, Botthofová), 64. Welckeová (Klingerová, Botthofová)


    Česko: Bláhová (Švejdová) – Škrdlová, Erbenová (C), Kotounová (A), Pejšová, Šmajdová, Seroiszková, Zachová, Jandušíková – Lerchová (A), Kaltounková, Machalová – Čajanová, Mlýnková, Mazancová – Matoušková, Sarnovská, Exnerová – Škorpíková, Hornická, Lorencová
    Německo: Mayová (Pfeiferová) – Klingerová (A), Raschkeová, Botthofová, Nickischová, Heinzová, Brendelová (A), Schmitzová, Fiedlerová – Haiderová (C), Kaiserová, Schwambornová – Christofová, Lu.Welckeová, Li.Welckeová – Barová, Dopheidová, Gruchotová – Harková, Ketzerová, Leveringhausová

    Rozhodčí: Nakayamaová (JPN), Zujevová (RUS) – Manthová (CAN), Mochovová (RUS)
    bahis siteleri