Liberec – Växjö 1:1 (kon.) | JYP – Třinec 4:2 (kon.)
konec
JYP Jyväskylä
4:2 (0:1, 4:0, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 09.01.2018, 18:00 • LähiTapiola Areena, Jyväskylä • Hokejová Liga mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:16 Tomáš MARCINKO - 4:2
     
    42:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou odměněni za svou aktivitu. Po dalším buly v útočném pásmu se rychle dostali za bránu a Svačina posléze přihrávkou našel osamoceného TOMÁŠE MARCINKA. Slovenský útočník si před Olkinuorou věděl rady a forhend poslal nad beton. Asistence: Vladimír Svačina, Martin Růžička.
    34:19 Janne KOLEHMAINEN - 4:1
     
    34:19
    JYP právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je pro hosty velmi nepříjemné. Znovu to byla střela od modré čáry, která přinesla již čtvrtou branku domácích. Těsně před Hamerlíkem totiž Vainiovu ránu dokonale tečoval JANNE KOLEHMAINEN a hostující gólman byl bez šance. Asistence: Juuso Vainio, Micke Saari.
    33:55 Mikko MÄENPÄÄ - 3:1
     
    33:55
    JYP právě vstřelilo branku!
    Finský celek dokonale trestá nedisciplinovanost soupeře. Před Hamerlíkem byli dva domácí hráči a slovenský gólman tak vůbec neviděl na střelu MIKKY MÄENPÄÄHO. Kotouč z hokejky domácího obránce šel přesně do horního rohu brány. Asistence: Jarkko Immonen.
    32:04 Mikko MÄENPÄÄ - 2:1
     
    32:04
    JYP právě vstřelilo branku!
    Nakonec však domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Znovu se kotouč dostal na hokejku MIKKY MÄENPÄÄHO, který natáhl k razantnímu pokusu z vrcholu levého kruhu a prostřelil zkoprnělého gólmana Třince. Domácí navíc budou pokračovat klasickou přesilovkou a to více než tři minuty. Asistence: Juuso Puustinen, Jani Tuppurainen.
    26:25 Robert ROOBA - 1:1
     
    26:25
    JYP právě vstřelilo branku!
    Tlak finského celku přináší vyrovnání. Dlouho sice nepřicházela žádná střela na bránu, ale nakonec to zkusil ROBERT ROOBA, který si našel prostor u levého kruhu a svižnou střelu poslal nad Hamerlíkovo rameno. Asistence: Jaako Jokinen, Jerry Turkulainen.
    11:47 Martin ADAMSKÝ - 0:1
     
    11:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostující elek využívá přesilovou hru a po zásluze jde do vedení. Útočné pásmo nabízelo hodně volného prostoru, načež se ke střele od modré čáry odhodlal Polanský. Zakončení zřejmě nemělo gólové parametry, ale mimo dosah Olkinuory ho dokázal tečovat dobře postavený MARTIN ADAMSKÝ! Asistence: Jiří Polanský, Lukáš Krajíček.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 27. Rooba (Jokinen, Turkulainen), 33. Mäenpää (Puustinen, Tuppurainen), 34. Mäenpää (Immonen), 35. Kolehmainen (Vainio, Saari) – 12. Adamský (Polanský, Krajíček), 43. Marcinko (Svačina, Růžička)


    JYP Jyväskylä: Olkinuora (Laurikainen) – Vainio, Kalteva, Mäenpää, Kuukka, Jokinen, Ikonen, Yonkman – Nattinen, Immonen, Tuppurainen – Rooba, Kanninen, Louhivaara – Puustinen, Suomela, Turkulainen – Saari, Stråka, Kolehmainen – Likola
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Adámek, Krajíček, Roth, Linhart, Musil, Jank, Kovář – Růžička, Marcinko, Svačina – Cienciala, Vlach, Dravecký – Martynek, Polanský, Adamský – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík

    Rozhodčí: Hoppe (GER), Nord (SWE) – Nieminen, Pesonen (oba FIN)

    Diváci: 2 646
    Úterý 16.01.2018
    Třinec - JYP 4:3

    Branky a nahrávky: 3. Růžička (Marcinko), 26. M. Kovařčík (Chmielewski, Dravecký), 48. Musil (M. Kovařčík), 51. O. Kovařčík (Cienciala, M. Kovařčík) – 11. Vainio (Immonen), 18. Immonen, rozh. náj. Immonen


    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Polanský (TRI)
    0:0   Nattinen (JYP)
    2. série:
    0:0   Vlach (TRI)
    0:0   Puustinen (JYP)
    3. série:
    0:0   Martin Růžička (TRI)
    0:1   Immonen (JYP)
    4. série:
    0:1   Chmielewski (TRI)
    0:2   Suomela (JYP)

    bahis siteleri