USA – Kanada 6:2 (kon.) | Německo – Švýcarsko 2:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 2:0 (kon.)
Finsko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Finsko
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Česko
Úterý 09.01.2018, 17:30 • Dmitrov, Ice Palace (Arena B) • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    59:06
    Finky to zkoušejí v šesti!
     
    58:30
    Český tým si bere po zakázaném uvolnění oddechový čas!
     
    57:23
    Kaltounková získala kotouč za brankou a hledala najetou Machalovou. Ta však před finskou brankářkou promáchla!
     
    49:26
    Vyloučená Kaltounková je zpět na ledě!
     
    47:26
    Machalová se dostala do velké šance, když střílel z mezikruží, ale Aholaová zasáhla. Následně faulovala Kaltounková, která míří na trestnou lavici.
     
    40:48
    Další šance českého týmu! Mazancová přiťukla kotouč pro Mlýnkovou, která bekhendem vystřelila, ale Aholaová zasáhla!
    40:17 KALTOUNKOVÁ - 2:3
     
    40:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní vstup českého týmu do třetí třetiny! Erbenová nahodila kotouč od modré čáry na Aholaovou, která vyrazila puk pouze před sebe a důrázná KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ jej dostala do sítě! Asistence: Magdalena Erbenová, Barbora Machalová.
     
    38:39
    A české juniorky budou mít k dispozici další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Kuoppalaová za nedovolené bránění.
     
    37:02
    Do velké šance se nyní mohla dostat Kaltounková, ale přihrávka Machalové skončila v u brankářky Aholaová, která přerušuje hru.
     
    35:52
    Český tým si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Linnea Melotindosová, která zahákovala za naši brankou Pejšovou.
     
    34:38
    Holopainenová si nabruslila do výborné pozice mezi kruhy a nebezpečně vypálila. Její střela ale naštěstí minula českou branku!
     
    33:21
    Aktivní Vainikkaová měla další velkou příležitost! Na hranici pravého kruhu se dostala k odraženému kotouči a nebezpečně vystřelila. Bláhová však skvěle zasáhla!
    32:46 LAITINENOVÁ - 2:2
     
    32:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je bohužel vyrovnáno. Finky sehrály svou přesilovou hru opravdu velmi dobře a dlouho držely český tým v útočném pásmu. Následně vypálila z hranice pravého kruhu NELLI LAITINENOVÁ, jejíž střela mířila přesně do horní poloviny branky. Asistence: Vivi Vainikkaová.
     
    31:40
    Vyloučení v týmu Česko (Lerchová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
     
    31:23
    Velká šance českého týmu! Kaltounková sice o kotouč při nájezdu do pásma přišla, ale aktivní Machalová se jej zmocnila a nebezpečně vypálila. Aholaová ale vytěsnila její pokus mimo branku!
     
    28:01
    Do útočného pásma nabruslila Liikalaová, která nebezpečně vystřelila a její pokus zastavila tyč! Teď měl český tým štěstí!
    26:13 JANDUŠÍKOVÁ - 1:2
     
    26:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, jdeme znovu do vedení! První formace českého týmu se usadila v útočném pásmu a dostala se do kombinace. Šmajdová poté poslala kotouč na pravou stranu, kde se nacházela KLÁRA JANDUŠÍKOVÁ a její přesná střela skončila v síti! Pro českou obránkyni je to první branka v reprezentační osmnátce. Asistence: Adéla Škrdlová, Laura Lerchová
     
    21:46
    Vyloučená Lerchová je zpět na ledě!
     
    19:46
    Češky budou čelit již třetí přesilové hře soupeře. Na trestnou lavici míří Laura Lerchová.
     
    19:23
    Z hranice levého kruhu nebezpečně vypálila Mlýnková, jejíž střela těsně minula finskou branku!
     
    17:48
    Melotindosová se bleskově protáhla na pravé straně kolem Škrdlové a mířila ze strany na Bláhovou. Poté se rozhodla ke střele, ale Bláhová puk lapila!
     
    15:03
    Kaltounková se na levé straně krásně uvolnila a dostala se před branku. Následně chtěla ještě vylepšit pozici pro Lerchovou, avšak ta dostala přihrávku na brusle.
    14:31 MELOTINDOSOVÁ - 1:1
     
    14:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky však bleskově odpovídají na úvodní trefu českého týmu! Středem hřiště najela do pásma LINNEA MELOTINDOSOVÁ, která nepříjemně vystřelila přes obránkyni. Bláhová nestihla kotouč přikrýt pod lapačku a právě Melotindosová poslala puk do sítě. Asistence: Julia Liikalová
    13:47 MACHALOVÁ - 0:1
     
    13:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už je to ale gól, jdeme do vedení! Kaltounková nabruslila po pravé straně do pásma a nebezpečně vystřelila. Aholaová vyrazila kotouč vedle branky, kde byla rychle znovu Kaltounková, která touš vrátila zpět do brankoviště, kde jej dorazila BARBORA MACHALOVÁ! Asistence: Kristýna Kaltounková, Laura Lerchová.
     
    13:04
    Skvělou akci nyní předvedla Barbora Machalová, která přebruslila finskou obránkyni a z pravé strany šla sama na Aholaovou. Její blafák ale nevyšel!
     
    10:28
    Erbenová poslala od modré kotouč do brankoviště, kde dorážela Machalová, ale její střela mířila těsně mimo!
     
    10:13
    Češky čeká přesilová hra! Makelová se provinila nedovoleným zákrokem v našem pásmu.
     
    07:05
    České juniorky dokázaly ubránit i druhé oslabení a jsou kompletní!
     
    06:19
    Erbenová je zpět na ledě a Češky jsou ve čtyřech!
     
    05:34
    Češkám se nyní podařilo hned dvakrát vyhodit kotouč z vlastního pásma a střádají cenné vteřiny!
     
    05:05
    Češky si při oslabení nevedly vůbec špatně. Poté ale na vlastní modré faulovala Natálie Mlýnková, která dostává dvouminutový trest a Češky čekají perné chvíle při hře ve třech.
     
    04:19
    Češky budou čelit přesilové hře soupeře. Na trestnou lavici míří kapitánka Magda Erbenová.
     
    03:04
    Velká šance českého týmu! Mazancová si vyměnila kotouč s Mlýnkovou, která bleskově vypálila z pravého rohu. Aholaová kotouč vyrazila pouze před sebe, kde dorážela Čajanová, ale finská gólmanka uspěla i napodruhé.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 15. Melotindosová (Liikalová), 33. Laitinenová (Vainikkaová) – 14. Machalová (Kaltounková, Lerchová), 27. Jandušíková (Škrdlová, Lerchová), 41. Kaltounková (Erbenová, Machalová)


    Finsko: Aholaová (Kivimäkiová) – Allinenová, Tohilová (A), Laitinenová, Rantalaová, Mäkelová, Timonenová, Parkkonenová – Kailová, Melotindosová, Nouisianenová (C) – Holopainenová, Seikkulová, Liikalová – Kastikainenová, Vesová (A), Rasanenová – Kuoppalová, Saukkonenová, Vainikková
    Česko: Bláhová (Švejdová) – Škrdlová, Erbenová (C), Kotounová (A), Pejšová, Šmajdová, Seroiszková, Zachová, Jandušíková – Lerchová (A), Kaltounková, Machalová – Čajanová, Mlýnková, Mazancová – Matoušková, Sarnovská, Exnerová – Škorpíková, Hornická, Lorencová

    Rozhodčí: Fuchselová (DEN), Senuková (CAN) – Kainbergerová (AUT), Princová (USA)
    bahis siteleri