Sparta – Táborsko 7:2 (kon.) | Bayern – Sonnenhof 5:3 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:3 (1:1)
SG Sonnenhof Grossaspach
Úterý 09.01.2018, 17:00 • Allianz Arena, München • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    84
    Střídající Hannes Hoffmann šest minut před koncem zabránil jistému gólu Bayernu! Málem to bylo už 6:3.
     
    82
    Mario Rodriguez potřetí v zápase nebezpečně vypálil a od kontaktního gólu ho opět dělilo pár centrimetrů!
    69. Franck RIBÉRY - 5:3
     
    69
    Bayern právě vstřelil branku!
    FRANCK RIBÉRY ukázal po příchodu na hřiště proč patří mezi světovou extratřídu a po dalším fantasticky sehraném útoku Bayernu zkompletoval hattrick!
    63. Franck RIBÉRY - 4:3
     
    63
    Bayern právě vstřelil branku!
    FRANCK RIBÉRY se před pár okamžiky prezentoval přesnou technickou střelou a nyní skóroval znovu, když se prosadil po bleskově sehraném protiútoku Bayernu, který vede 4:3! Na opačné straně mohl podruhé v zápase skórovat také Mario Rodriguez, jeho hlavička se ale mezi tři tyče nevešla!
     
    61
    Sonnenhof právě vstřelil branku!
    Další střídající hráč se prosazuje a stav utkání je rázem vyrovnaný 3:3! MARIO RODRIGUEZ napřáhl z dvaceti metrů k přesné střele a je obrovská škoda, že je Allianz Arena téměř prázdná.
    59. Franck RIBÉRY - 3:2
     
    59
    Bayern právě vstřelil branku!
    FRANCK RIBÉRY rozvlnil síť hostujícího Sonnenhofu a bleskově vrátil Bayernu ztracené vedení! Jsme svědky nádherného ofenzivního koncertu, který už nabídl pět branek!
     
    56
    Sonnenhof právě vstřelil branku!
    Střídající PASCAL SOHM napřáhl ze 45 metrů k nádherné střele, kterou nedal Starkemu žádnou šanci a vyrovnal z obrovské dálky na 2:2! Tom Starke vyběhl mimo své pokutové území, aby míč odkopl do bezpečí, a poté už se do brány nestačil vrátit.
    50. Thomas MÜLLER - 2:1
     
    50
    Bayern právě vstřelil branku!
    Devatenáctiletý Shabani rozjel pěknou akci Bayernu a THOMAS MÜLLER po jeho přihrávce chladnokrevně zamířil do černého! Bayern krátce po přestávce získal zpět ztracené vedení a je to 2:1.
     
    46
    Také Sonnenhof udělal několik změn. Konkrétně devět. Ze hřiště odešli Broll, Leist, Gehring, Fehr, Bösel, Baku, Fountas, Röttger a Sané, které nahradili Reule, Vitzthum, L. Hoffmann, Pelivan, J. Hoffmann, Gyau, Binakaj, Sohm a Mario Rodriguez.
     
    46
    Bayern Mnichov nastoupil do druhého poločasu ve složení: Starke – Götze, Javi Martínez, Friedl, Bernat – Rudy, Dorsch – Müller, Shabani, Ribéry – Mai.
    40. Saliou SANÉ - 1:1
     
    40
    Sonnenhof právě vstřelil branku!
    Jerome Boateng sundal v pokutovém území Tima Röttgera a SALIOU SANÉ o minutu později vyrovnal z penalty na 1:1, když přízemní střelou zamířil přesně k levé tyči! Blesková odpověď třetilogového celku.
    33. Kingley COMAN - 1:0
     
    33
    Bayern právě vstřelil branku!
    KINGSLEY COMAN využil fantastického sprintu Arjena Robbena a otevírá skóre dnešního zápasu! Bayern Mnichov vede 1:0! Arjen Robben z pravého křídla pronikl až do šestnáctky, kde se na přední tyči ocitl ze střeleckého úhlu, dokázal ovšem vrátit míč pod sebe a Kingsley Coman z blízkosti zamířil pod břevno.
     
    30
    Arjen Robben předvedl parádní sprint a dostal se až do pokutového území, Kevin Broll ale včas vyběhl z brány a vrhl se mu pod nohy, aby míč ukryl vzápětí pod sebou!
     
    24
    Vzápětí to zkoušel prudkou střelou z přibližně 20 metrů domácí Tolisso, také jeho pokus byl ale nepřesný a skončil těsně nad břevnem hostující brány Grossaspachu!
     
    16
    James Rodríguez předvedl své skvělé technické dovednosti a výsledkem byla velmi nebezpečná střela z blízkosti, Kevin Broll ale předvedl fantastický zákrok a podržel hosty nad vodou!
     
    6
    Thermann našel krásným pasem uprostřed šestnáctky nabíhajícího Toma Röttgera a jeho střela z blízkosti zamířila těsně nad břevno brány Bayernu Mnichov! Také Sonnenhof zahrozil, obrovská šance třetiligového celku ale gólem neskončila.
     
    3
    Tolisso našel přesnou přihrávkou Comana, který se již ve třetí minutě utkání postaral o první brankovou příležitost, střela francouzského reprezentanta ale těsně minula tyč hostující brány!

    Tomáš Reiner

    Branky: 33. Coman, 50. Müller, 59. Ribéry, 63. Ribéry, 69. Ribéry – 40. Sané (pen.), 56. Sohm, 61. Rodriguez


    Bayern Mnichov: Ulreich – Rafinha, Boateng, Süle, Alaba – Tolisso, Vidal – Robben (C), Rodríguez, Coman – Wagner.
    Druhý poločas: Starke – Götze, Javi Martínez, Friedl, Bernat – Rudy, Dorsch (76. Wintzheimer) – Müller, Shabani, Ribéry – Mai.

    Náhradníci: Starke – Müller, Juan Bernat, Rudy, Dorsch, Mai, Friedl, Ribéry, Götze, Javi Martínez, Shabani. Trenér: Josef Heynckes.

    SG Sonnenhof Grossaspach: Broll – Thermann , Leist, Gehring, Fehr – Baku, Bösel, Hägele, Fountas – Sane, Röttger.
    Druhý poločas: Reule – Thermann (66. Schiek), L. Hoffmann, Hägele (60. Gutjahr), Vitzthum – Binakaj, Pelivan, J. Hoffmann, Gyau – Sohm, Rodriguez.

    Náhradníci: Reule – Pelivan, L. Hoffmann, Vitzthum, Sohm, Binakaj, J. Hoffmann, Gyau, Schiek, Rodriguez, Gutjahr. Trenér: Sascha Hildmann.

    Diváci: 5000
    bahis siteleri