Conegliano – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
Imoco Volley Conegliano
3
25 21 25 25  
VK Prostějov
1
14 25 16 17  
Středa 10.01.2018, 20:30 • Palaverde, Villorba - Treviso, Itálie • Liga mistryň • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    25:17
    Znovu polská nahrávačka italského týmu na servisu. Po útoku Horké skvěle zasáhla v poli De Gennarová, následně sáhla na míč na síti Trnková a ten končí na tribuně.
     
    24:17
    Joanna Woloszová našla servisem Kossányiovou, která byla přesná na přihrávce, ale útok již vyhazuje do autu.
     
    19:16
    A navíc je tady také eso Nicolettiové. Střídající Slavíková pustila míč podél lajny do kurtu. Prostějov si bere oddechový čas.
     
    16:15
    Lucie Nová přichází znovu na servis. Ramosová útočila z velké výšky přes prostějovský blok do středu kurtu. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    12:13
    Herelová napálila útokem jen Fabrisovou, poté sama univerzálka Conegliana mohla výměnu ukončit, ale prosazuje se až Ramosová. Prostějov si bere oddechový čas.
     
    9:12
    Helena Horká za koncovou lajnou. Ramosová zakončila výměnu útokem, který končí těsně v autu. Conegliano má ve čtvrté sadě problémy a bere si oddechový čas.
     
    7:8
    Anna Danesiová na podání. Kovářová byla přesná na přihrávce, z toho těžila na útoku Emontsová, která našla místo na pravé straně kurtu. Je tady první technický oddechový čas.
     
    25:16
    Samantha Ramosová na servisu. Horká znovu útočí jen do připraveného italského dvojbloku a třetí sada tak končí.
     
    24:16
    Emontsová bod útokem nedala. Následně však zasáhla v poli Kovářová. Nebylo to nic platné, Horká je zablokována.
     
    17:13
    Lucie Nová znovu trápí soupeřky servisem. Ramosová přihrávala v pádu, poté se dostal míč lehce na českou polovinu a Kossányiová vytlouká blok Woloszové. Conegliano si bere oddechový čas.
     
    16:9
    Emontsová svým servisem našla Ramosovou, ta byla na přihrávce přesná, poté Woloszová vybídla Hillovou, která z hlavního kůlu neměla problém s útokem. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    14:7
    Samantha Ramosová znovu za koncovou lajnou. Emontsová smečovala dále od sítě než by potřebovala a je zablokována Danesivou. Ještě jeden oddechový čas pro Prostějov.
     
    11:6
    Joanna Woloszová na servisu. Kovářová musela nahrávat po špatné přihrávce Kossányiové. Prostějov se se štěstím ubránil, ale na smeč Fabrisové už neměl nárok. Miroslav Čada si bere oddechový čas.
     
    8:4
    A právě Helena Horká je na servisu. De Kruijfová si pochutnala na vynikající nahrávce a našla smečí přesně postranní lajnu. Je tady první technický oddechový čas.
     
    21:25
    Kimberly Hillová na podání. Kossyányiová byla přesná na přihrávce, ale Horká útokem bod nedala. Ramosová měla na ruce odvrácení druhého setbolu, ale narazila na blok Herelové. Prostějov srovnává stav na 1:1!
     
    20:24
    Lucie Nová znovu přichází jako žolík na servis. Ramosová měla problémy s přihrávkou, domácí hráčky musely jen odevzdat míč a to trestá Herelová.
     
    19:21
    Nicolettiová pokračuje na servisu. Horká znovu bez bodu na útoku, Trnková se dotkla sítě a Congeliano se dostává znovu do hry o druhou sadu. Prostějov zastavuje hru oddechovým časem.
     
    14:19
    Hillová je tentokrát zablokována při pipu Herelovou. Je tady ještě jeden oddechový čas pro Conegliano.
     
    14:17
    Kossányiová znovu na servisu. Danesiová nepřehrála na bloku Herelovou, poté měla bodovku an ruce Emontsová, ale ani ta neuspěla. Dlouhou výměnu zakončuje až blok Emontsové na Fabrisovou. Tlak Prostějova pokračuje a musí na to reagovat i trenér vedoucího celku Serie A1.
     
    14:16
    Andrea Kossányiová pokračuje za koncovou lajnou. A dává eso. Ramosová nepřihrála. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    14:11
    De Kruijfová přidává plachtícím servisem eso. Miroslav Čada si vyžádal oddechový čas.
     
    8:6
    Samantha Ramosová na podání. Kossányiová byla znovu pod palbou a ani nyní neudržela míč ve hře. Conegliano vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body.
     
    25:14
    Nina Herelová se představila na podání. Slovenská blokařka našla De Gennarovou, následně smečovala Fabrisová jen do připravené obrany. Dlouhou výměnu mohla ukončit Horká, ale ani její smeč nenadělala De Gannarové žádné problémy. Až Hillová dalším pipem ukončuje celý set.
     
    24:13
    Andrea Kossányiová za koncovou lajnou. Ramosová skvěle přihrála, ale poté poslal míč jen do Kossányiová v poli. Hillová však ukončuje výměnu z pipu.
     
    18:10
    Fabrisová nadále trápí prostějovské volejbalistky. Nyní dostává eso Andrea Kossányiová. Prostějov si bere další oddechový čas.
     
    16:10
    Fabrisová stále za koncovou lajnou. Kossányiová nebyla rozhodně přesná na přihrávce, následně se prosazuje z bodovky Fabrisová a Italky začínají mít luxusní vedení. Je tady druhý technicky oddechový čas.
     
    14:10
    A je tady eso. Univerzálka italského celku nachytala tvrdým servisem Emontsovou. Miroslav Čada na to reaguje oddechovým časem.
     
    8:4
    De Kruijfová pokračuje na podání. Nizozemská blokařka našla Kossányiovou, ta nebyla přesná, dostala možnost se opravit v útoku, ale míč končí v těsném autu. Je tady první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    Imoco Volley Conegliano: Papafotiouová, Woloszová (C) – Ramosová, Fioriová, Cellarová, Hillová – De Kruijfová, Melandriová, Danesiová – Fabrisová, Nicolettiová – De Gennarová
    Trenér: Daniele Santarelli

    VK Prostějov: Weissová (C), Zatloukalová – Kossányiová, Slavíková, Nová, Emontsová, Weidenthalerová – Trnková, Tomašeková, Herelová – Horká – Kovářová
    Trenér: Miroslav Čada

    Rozhodčí: Helena Geldofová (NED) – Carole Heppová (LUX)
    bahis siteleri