Letňany – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.) | Mountfield HK – Havířov 1:2 (kon.) | Kladno – Slavia 5:4 (po pr.)
PZ Kladno – Třemošná 6:3 (kon.) | Liberec – Sparta 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 2:6 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 1:2 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 2:1 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 3:1 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Poruba – HK MD Šumperk 0:11 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Vítkovice – Přerov 2:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:6 (1:2, 0:4, 1:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 18.01.2018, 16:15ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    50:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Simon na modré zachytil soupeřovu rozehrávku a domácí ujeli v šanci tří na nikoho! V této situaci však Šarman zázračně tělem vytěsnil kotouč mimo brankoviště, ale domácí ho pak zachytili, Simon nahrál k protější tyči na TOMÁŠE DLASKA, jenž upravil na 2:6. Asistence: Michal Simon.
     
    35:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ve hře čtyři na čtyři po vhazování uspěli hosté a rychlým úderem zvyšuje na 6:1 pro Zlín MATĚJ MIKULÍK. Asistence: Antonín Prokeš, Adam Bachánek.
     
    34:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesně v momentě návratu obou na led vyhání Radima Hradiského z brány svou střelou VOJTĚCH RIEDL. Asistence: Kryštof Bednařík, Adam Bachánek.
     
    25:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tohle vypadá pro domácí už zle. V situaci stylu nedáš-dostaneš, se opět trefuje obránce VOJTĚCH RIEDL, jehož slepený gól znamená odskok na tři branky. Asistence: Michal Dluhoš.
     
    24:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    A nejprve předešlé špatné přihrávky málem litovali, protože puk proletěl kolem vracejícího se Formana na led. Situace však vedla k tomu, že ztráty puku domácí litovali o chvíli později, když se za záda domácího brankáře trefil MICHAL KOPČIL. Asistence: Matěj Mikulík.
     
    19:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že se třetina bude jen dohrávat a hosté poněkud polevili v důrazu, takže domácí obtočili branku a u pravé tyče se s pukem sám ocitl JAKUB ZAJÍČEK, jenž měl dost času na to vybrat si dírku, kterou překoná dosud bezchybného Šarmana. Asistence: Michal Simon, Dominik Ďurač.
     
    13:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využili chyby domácích ve středním pásmu a jeli dva na jednoho. ŠIMON FRÖMEL však ujel i tomu jednomu a v nájezdu si to rozdal tváří v tvář Hradiskému, jemuž zasunul kotouč do brány, kam mu nejspíš propadl výstrojí. Asistence: Adam Bachánek,
     
    03:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dalšímu útoku už Hradiský neodolal a špatně hlídaný RICHARD HRAZDÍRA v mezikruží zamířil do prostoru u pravé tyče a nemýlil se. Asistence: Adam Bachánek.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 20. Zajíček (Simon, Ďurač), 51. Dlask (Simon) – 4. Hrazdíra (Bachánek), 14. Frömel (Bachánek), 25. Kopčil (Mikulík), 26. Riedl (Dluhoš), 35. Riedl (Bednařík, Bachánek), 36. Mikulík (Prokeš, Bachánek)


    BK Mladá Boleslav: Hradiský (35. Krinwald) – Kredba, Sommer, Křepelka, Přenosil, Rajgl, Holoubek – Závora, Zajíček, Sluka, Bartoň, Plíšek, Hašlar, Dlask, Kapal, Ďurač, Haas, Simon
    Berani Zlín: Šarman (Lekeš) – Šindelek, Hoferek, Mikulík, Riedl, Forman, Prokeš – Kopčil, Frömel, Chludil, Bednařík, Kráčalík, Handl, Dluhoš, Hrazdíra, Martinec, Bachánek, Macík

    Rozhodčí: Bernat – Grundler, Serbus
    bahis siteleri