Sparta Rotterdam – Excelsior 2:3 (kon.) | Willem II – Groningen 1:1 (kon.) | Ajax – Feyenoord 2:0 (kon.)
Heracles – Eindhoven 1:2 (kon.)
konec
Heracles Almelo
1:2 (0:1)
PSV Eindhoven
Neděle 21.01.2018, 16:45 • Polman Stadion, Almelo • Nizozemská Eredivisie • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Luuk de Jong - 1:2
     
    90+3
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Eindhoven stejně jako v prvním poločase dává gól pár sekund před vypršením hrací doby! Užuž to vypadalo, že si Almelo závěr pohlídá na útočné polovině, pak ale přišla laciná ztráta a brejk Lozana, který lehce roztáhl hru doprava na Gudmundssona. Z kraje velkého vápna přiletěl nízký centr a ten za brankáře Castra protečoval LUUK DE JONG.
     
    90+1
    V první ze tří nastavených minut se Luuk de Jong tentokrát dostal k hlavičce ze středu vápna. Poněkolikáté ji ale umístil přesně do stojícího Castra.
     
    86
    Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Vincent Vermeij, přichází Paul Gladon.
    86. Zoetův zákrok udržel naděje PSV na vítězství
     
    86
    Kristoffer Peterson učebnicově odcentroval z pravého křídla na vzdálenější tyč. Jeho spoluhráč měl na hlavě rozhodnutí, ale Zoet stihl před sebe dát ruce a míč vyrazit.
     
    83
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Steven Bergwijn, přichází Albert Gudmundsson.
    80. Luuk de Jong (PSV)
     
    80
    Po delší době si PSV vytvořilo nějakou větší příležitost! Luuk de Jong si pohlídal ofsajdovou linii a během centru zleva se dostal za stopery Heraclesu. Prudkou hlavičku mu však Castro reflexivním zákrokem vyrazil.
     
    74
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Mauro Júnior, přichází Gastón Pereiro.
    66. Jeff HARDEVELD - 1:1
     
    66
    Heracles právě vstřelil branku!
    V šestašedesáté minutě je vyrovnáno! Míč si na penaltový puntík postavil JEFF HARDEVELD a zvolil střelu doprava. Zoet letěl na opačnou stranu a nemohl inkasovanému gólu nijak zabránit.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Santiago Arias (PSV Eindhoven).
     
    65
    Penalta pro Almelo! Arias podcenil situaci po dlouhém výkopu Castra a nechal si utéct jednoho z útočníků, kterého ve vápně stáhl k zemi!
    62. Steven Bergwijn (PSV)
     
    62
    Pozvolnou kombinaci Heraclesu ve středovém kruhu přečetl Bergwijn a načal rychlý brejk tři na dva. Po přihrávce doprava ho zakončoval Lozano nepřesnou křižnou přízemní střelou!
     
    58
    Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Reuven Niemeijer, přichází Peter van Ooijen.
     
    58
    Z Hirvinga Lozana a hlavního arbitra kamarádi asi nebudou. Hostující fotbalista si šel k muži s píšťalkou popovídat a za protesty viděl žlutou kartu.
     
    57
    Lozano se zapřel o obránce a vyšplhal se přes něj do vzduchu. Zároveň využil centru a hlavou dostal míč za Castra do sítě, nicméně hlavní rozhodčí viděl útočný faul. Další zajímavé rozhodnutí!
    45+1. Steven BERGWIJN - 0:1
     
    45+1
    PSV právě vstřelilo branku!
    Eindhovenští to tentokrát zahráli parádně a v nastaveném čase se dostávají do vedení! Lozano krásným obloučkem našel nabíhajícího de Jonga. Společně s ním se za obranu Heraclesu dostal také STEVEN BERGWIJN, kterému z prvního doteku přihrál a dvacetiletý útočník PSV na malém vápně jednoduše posunul míč do sítě.
     
    43
    Slibná příležitost pro Eindhoven! Joshua Brenet se nekompromisně rozběhl po levé straně a zastavil ho až vlastní centr na hlavu de Jonga, jenž zblízka zakončil těsně nad bránu!
    30. Kristoffer Peterson (HRC)
     
    30
    Jenom to zahučelo! Hardeveld si všiml na ose hřiště nepokrytého Petersona, jenž z dvaceti metrů mířil ze svého pohledu do pravého horního rohu. Zoet se ale fantasticky natáhl a tvrdou střelu vyrazil na roh.
    10. Steven Bergwijn (PSV)
     
    10
    Ospalý úvod zatraktivnil až Steven Bergwijn, který si přebral krátkou přihrávku od Ramseallara a z vnějšího rohu pokutového území vyslal štiplavou střelu mířící z jeho pohledu k levé tyči. Castro ale byl připravený a dobrým zákrokem vytěsnil míč na roh.

    Michal Břuchanský

    Branky: 66. Hardeveld – 45+1. Bergwijn, 90+3. L. de Jong

    Karty:   58. Lozano (PSV), 65. Arias (PSV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:14. Střely mimo: 6:12. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:11.
    Heracles Almelo: B. Castro – Breukers, R. Pröpper, D. Wuytens, Hardeveld – Niemeijer (58. van Ooijen), Jakubiak, Monteiro – Peterson, Vermeij (86. Gladon), Darri.
    Náhradníci: Zeinstra, Brouwer – van Ooijen, van de Berg, Navrátil, Huisman, Gladon, Baas.

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet – Mauro Júnior (74. Pereiro), Hendrix, Ramselaar – Lozano, L. de Jong, Bergwijn (83. A. Gudmundsson).
    Náhradníci: Room, van Osch – A. Gudmundsson, S. Lammers, Luckassen, Obispo, Paal, Pereiro, Rosario.

    Rozhodčí: Ed Janssen
    bahis siteleri