Atalanta BC – Neapol 0:1 (kon.) | Bologna – Benevento 3:0 (kon.) | Lazio – Chievo 5:1 (kon.)
Hellas Verona – Crotone 0:3 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 3:1 (kon.) | Udinese – Spal 1:1 (kon.)
Sassuolo – Turín 1:1 (kon.) | Cagliari – AC Milán 1:2 (kon.) | Inter – AS Řím 1:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:1 (0:1)
Turín FC
Neděle 21.01.2018, 15:00 • Stadio Citta Del Tricolore • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Hosté budou mít k dispozici volný kop, a to po nedovoleném zákroku Goldanigy (SAS). Domácí stoper navíc dostává karetní trest. Z tohoto volného kopu se již dá zakončit.
     
    86
    Poslední možnost střídání využívají také domácí fotbalisté. Místo aktivního Duncana zasáhne do zbytku utkání Mazzitelli.
     
    83
    To vše ale až po střídání, Nianga nahradí v poli Boyé. Pozvedne tato změna turínský celek?
     
    81
    Sassuolo bude rozehrávat volný kop, neboť se Baselli (TUI) provinil podražením. Za tento přečin proti pravidlům dostává žlutou kartu.
     
    73
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Diego Falcinelli, přichází Matteo Politano.
     
    73
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Joel Obi, přichází Cristian Ansaldi.
    73. Ze slibné pozice zamířil Matri těsně vedle.
     
    73
    Obrovská možnost Matriho, který si zaběhl za defenzivu Turína. Poté si seběhl až do pokutového území a vypálil. Přízemní rána poté těsně minula levou tyč turínské svatyně!
    71. Peluso orazítkoval hlavičkou pouze tyč.
     
    71
    Rohový kop v podání domácího celku hosté sice odvrátili, ovšem poté došlo k nebezpečí! Balon se vrátil až do velkého vápna, kde číhal připravený Peluso. Ten ale hlavou nasměroval balon pouze do pravé tyče. Po následné teči bude následovat další rohová kop.
     
    70
    Matri (SAS) se domníval, že odražený balon mají mít k dispozici domácí, ovšem sudí byl jiného názoru. Domácí útočník zřejmě použil nevybíravé výrazy, za což dostává žlutou kartu.
     
    65
    Acerbi (SAS) nyní zastavil Falquého pouze za cenu nedovoleného zákroku, za což dostává žlutou kartu. Turín bude rozehrávat.
     
    62
    Niang byl ve svém protiútoku faulován, a tak budou rozehrávat hosté. Současně se chystá střídání. Místí Berenguera naskočí do hry Moretti.
    60. Střídavší Matri mohl poslat domácí do vedení.
     
    60
    Tak to byla obrovská škoda pro domácí! Přízemní centr doputoval až Matrimu, před kterým zela zcela odkrytá brána. Míč však měl velkou razanci, a tak forvard Sassuola nedokázal zakončit podle svých představ. Nepřesný balon se poté snesl do rukavic hostujícího brankáře.
    54. Domenico BERARDI - 1:1
     
    54
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté se dočkali zaslouženého vyrovnání. Dlouhý Duncanův centr za obranu si zpracoval DOMENICO BERARDI, který posléze neotálel a přesně mířenou ranou do pravého horního rohu hostující branky rozjásal fanoušky Sassuola.
     
    53
    Je tomu skutečně tak. Trávník opouští Ragusa, kterého nahradí Matri. Jak se to projeví na hře domácího celku?
     
    47
    Sassuolo má míč na svých kopačkách, přičemž kombinuje na polovině soupeře. Akci zmařil až nedovolený zákrok Rincónu, za který dostává hostující středopolař žlutou kartu.
    41. Ragusa zamířil pouze do připraveného Sirigua.
     
    41
    Tak to byla obrovská příležitost! Po rychle rozehraném volnému kopu se díky kombinaci dostal míč k Ragusovi, který se ocitl v dobré pozici ve velkém vápně. Z levé strany však nedokázal optimálně zamířit a nechal vyniknout Sirigua.
     
    39
    Duncan (SAS) zastavil ofenzivní akci Turína nechtěně rukou, což sudímu neuniklo. Domácí záložník tak ihned obdržel žlutou kartu.
    26. Joel OBI - 0:1
     
    26
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jenom dočkali! Volný kop doputoval do velkého vápna, kde jej domácí stoper poměrně nešťastně odvrátil pouze na kopačku připraveného JOELA OBIHO. Turínský záložník poté neměl se zakončením z bezprostřední blízkosti sebemenší problém.
    18. Falcinelli hlavičkoval těsně vedle.
     
    18
    Po rychlé akci vybojovalo Sassuolo alespoň rohový kop, který nebyl vůbec špatný. Balon doplachtil přes velké vápno až k Falcinellimu, který z bezprostřední blízkosti zakončil hlavou těsně vedle pravé tyče!

    Libor Kucza

    Branky: 54. D. Berardi (Duncan) – 26. Obi

    Karty:   39. Duncan (SAS), 65. Acerbi (SAS), 70. Matri (SAS), 90+2. Goldaniga (SAS) – 47. Rincón (TUI), 81. Baselli (TUI)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:15.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Peluso, Acerbi, Goldaniga, Lirola – Duncan (86. L. Mazzitelli), Magnanelli, Missiroli – Ragusa (53. Matri), Falcinelli (73. Politano), D. Berardi.
    Náhradníci: Pegolo – Adjapong, Cassata, Biondini, Dell'Orco, Matri, L. Mazzitelli, Rogério, Pierini, Politano, Scamacca, Sensi.

    Turín FC: Sirigu – De Silvestri, N'Koulou, Burdisso, Molinaro – Baselli, Rincón, Obi (73. Ansaldi) – Falqué, Niang (83. Boyé), Berenguer (62. Moretti).
    Náhradníci: Ichazo, V. Milinković-Savić – Acquah, Ansaldi, A. Barreca, Bonifazi, Boyé, Samuel Gustafsson, Ljajić, Sadiq, Valdifiori, Moretti.

    Rozhodčí: Fabri – Di Lorio, Longo
    bahis siteleri