Košice – Poprad 6:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Žilina – Nitra 2:3 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 1:0 (kon.) | Zvolen – Detva 6:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
2:3 (2:2, 0:1, 0:0)
HK Nitra
sk Neděle 21.01.2018, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Peter Mikuš vystrelil od modrej čiary, ale našiel len pozorného Nathana Lawsona. Po jeho zákroku si český tréner Petr Rosol zobral oddychový čas a následne sťahuje z hry aj brankára Tomáša Tomeka.
     
    56:12
    Pekná akcia domáceho tímu. Po rýchlej výmene puku zakončoval z pravej strany Peter Húževka, ale Nathan Lawson sa výborne presunul a vytesnil jeho zakončenie pred seba.
     
    54:49
    Domáci hokejisti budú mať veľkú šancu streliť vyrovnávajúci gól. Na trestnú lavicu smeruje Henrich Ručkay, ktorý dostáva menší trest za hákovanie.
     
    49:49
    Obrovskú šancu na vyrovnanie zahodil Filip Ondruš. Jeho spoluhráči vybojovali puk v útočnom pásme, ale strelec doposiaľ posledného žilinského gólu z medzikružia mieril len do ramena Nathana Lawsona.
     
    39:42
    V závere druhej tretiny dostane Žilina šancu na vyrovnanie. Justin Kovacs nešťastne zasiahol hokejkou tvár Juraja Juríka a dostáva menší trest.
     
    39:14
    Nitra dala gól!
    Napokon sme sa dočkali gólu aj v druhej tretine. Radoslav Macík získal puk na pravej strane, prihrávkou do priestoru medzi kruhov našiel HENRICHA RUČKAYA a ten strelou švihom skóroval. Asistencia: Radoslav Macík.
     
    32:45
    Hostia budú hrať presilovú hru. Justin Kovacs sa snažil reagovať na prihrávku Mateja Pauloviča, no pri zakončení ho podrazil domáci brankár Tomáš Tomek. Namiesto neho si trest odsedí Filip Ondruš.
     
    23:00
    Tomáš Tomek predviedol fantastický zákrok. Michal Krištof nezištnou prihrávkou našiel Justina Kovacsa. Na toho zívala prázdna brána, ale napokon jeho zakončenie smerovalo len do lapačky domáceho brankára.
     
    21:22
    Presilová hra domácich hokejistov sa končí. Žilinčania neuspeli v šanci, niečo sa evidentne nepáčilo Jurajovi Juríkovi a za nevyberavé reči smerom k rozhodcovi dostáva menší trest.
     
    19:48
    Domáci hokejisti budú hrať v samotnom závere prvého dejstva presilovú hru. Václav Stupka sa snažil doraziť svoju strelu po zákroku Nathana Lawsona, no v poslednej chvíli mu to sekaním prekazil Mitch Versteeg.
     
    19:17
    Žilina dala gól!
    Domácim hokejistom sa v záverečnej minúte prvej tretiny podarilo vyrovnať. Rastislav Konečný posunul do brejku FILIPA ONDRUŠA. Ten v situácii dvoch proti jednému zobral zodpovednosť na seba strelou švihom prekonal Nathana Lawsona. Asistencie: Rastislav Konečný a Janis Andersons.
     
    05:18
    Nitra dala gól!
    Gólové hody pod Dubňom pokračujú ďalej. MICHAL KRIŠTOF sa pustil do súboja so štyrmi hráčmi súpera. Napriek značnej presile ho Žilinčania nezastavili a najproduktívnejší hráč súťaže strelou švihom posúva hostí späť do vedenia. Bez asistencie.
     
    03:43
    Žilina dala gól!
    Domáci hokejisti pomerne rýchlo odpovedajú na vedúci gól súpera. V presilovej hre dostal veľa priestoru za bránou MAREK TVRDOŇ, natlačil sa pred gólmana Nathana Lawsona a prekonal ho strelou po ľade. Asistencia: Juraj Jurík.
     
    03:09
    Výhodu prvej presilovej hry dostávajú hokejisti Žiliny. Na dve minúty odchádza na trestnú lavicu Matúš Rais. Obranca hostí sa voči pravidlám previnil podrazením.
     
    00:24
    Nitra dala gól!
    Hostia vstupujú do zápasu tým najlepším možným spôsobom. Matúš Rais zachytil puk v útočnom pásme. Následne ho dostal na hokejku Matej Paulovič, pred bránou našiel osamoteného JUSTINA KOVACSA, ktorý skóruje z tesnej blízkosti. Asistencia: Matej Paulovič.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 4. Tvrdoň (Jurík), 20. Ondruš (Konečný, Andersons) – 1. Kovacs (Paulovič), 6. Krištof, 40. Ručkay (Macík)


    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Mikuš, Kozák, Andersons, Juraško, Mazanec, Hatala, Mich. Roman – Pospíšil, Holovič, Stupka – J. Jurík, Hruška, M. Tvrdoň – Klimenta, Húževka, Švihálek – Rogoň, Ondruš, Konečný.
    HK Nitra: Lawson (Laco) – Rais, Rýgl, Ordzovenský, Milam, Pupák, Versteeg, Korím – Paulovič, Krištof, Kovacs – Blackwater, Slovák, Lantoši – H. Ručkay, J. Ručkay, Macík – Csányi, Šiška, Rzavský.

    Rozhodčí: Peter Lokšík, Vladimír Fridrich – Michal Orolin, Miroslav Kollár
    bahis siteleri