Mountfield HK – Jihlava 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 22.01.2018, 17:30 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši nechtějí připustit drama, zvyšují na 5:2! na pravý kruh dostal kotouč PATRIK MAŠÍN, který zamířil přesně do horní části brány. Asistence: Jakub Moník.
     
    50:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Početní výhoda je rychle využita, Jihlavští stahují na dvougólový rozdíl! Ihned po vyhraném buly putoval kotouč k ALEŠI HEINRICHOVI, jen procpal kolem gólmanovy lapající ruky kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Aleš Heinrich.
     
    46:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dočkala snížení, náskok Hradce se ztenčil na 4:1! Aleš Heinrich našel od zadního mantinelu naprosto přesně hůl DAVIDA ČERMÁKA, který z první napálil kotouč za brankářova záda. Asistence: Aleš Heinrich, Tomáš Vala.
     
    36:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle bylo parádní sólo v podání ŠTĚPÁNA HAVRÁNKA, jenž skvělou akcí přes prakticky celé hřiště zvyšuje už na 4:0! Hradecký bek ukázal, že umí hrát i do útoku, když krásnými kličkami vykoupal několik protihráčů a z levého kruhu pohledně zavěsil na delší tyč. Asistence: František Hnik.
     
    22:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí vzali vstup do druhé třetiny opravdu hopem, už je to totiž 3:0! Hradečtí ujeli Jihlavě do přečíslení dva na jednoho, v němž předložil Kryštof Pažourek přesnou přihrávku JAKUBU HAŠKOVI. Ten se dlouho nerozmýšlel a zavěsil pod horní tyč. Asistence: Kryštof Pažourek, Patrik Mašín.
     
    22:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Východočechům se aktivní hra vyplatila, právě nyní totiž odskakují už na dvoubrankový rozdíl! RADOVAN PAVLÍK uplatnil své zkušenosti z Tipsport extraligy a nahrávku Štěpána Matějčka proměnil ve vedení 2:0. Asistence: Štěpán Matějček, Dominik Sklenář.
     
    12:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dlouho se na ledě nic extrémně výrazného nedělo, teď ale tuto pasáž uťali Hradečtí první brankou utkání! Gólovou střelu má na svědomí domácí kapitán KRYŠTOF HROUDNÝ, jenž donutil soupeře k padnutí na led a trefil přesně jihlavskou bránu. Asistence: František Hnik, Miroslav Havelec.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 13. Hroudný (Hnik, Havelec), 23. Pavlík (Matějček, Sklenář), 23. Hašek (Pažourek, Mašín), 37. Havránek (Hnik), 58. Mašín (J. Moník) – 47. Čermák (Heinrich, Vala), 51. Heinrich (Čermák)


    Mountfield HK: Bartozel (D. Dvořák) – Hroudný (C), Muška, Havránek (A), J. Moník, T. Kynčl (A), Jonáš – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hnik, Hašek, Mašín, Sklenář, Havelec, Chalupa, Pavlík. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (37. Juda) – Rašín, Trávník, Krtek – Kadleček (A), Jindra, Adam, Vala, Heinrich (A), Mejzlík (C), Hrbatý, Strnad, Waller, Slabý, Peschout, Čermák, Norris. Trenér: Karel Nekvasil.

    Rozhodčí: Úlehla – Pechánek, Roischel
    bahis siteleri