New Jersey – Detroit 0:3 (kon.) | Toronto – Colorado 2:4 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:1 (kon.)
Chicago – Tampa 0:2 (kon.) | Arizona – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 1:2 (po pr.)
po prodl.
Arizona Coyotes
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
New York Islanders
Úterý 23.01.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:21 Nick COUSINS - 3:2
     
    62:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto a druhý bod přece jenom zůstává v Glendale! Christian Fischer rychle otočil hru a najetím do mezikruží k sobě přilákal všechny protihráče. Mezi nimi stihl v ideální moment přihrát na nehlídaného NICKA COUSINSE, jenž byl několik metrů za obranou, takže měl čas na rutinérské bekhendové zakončení! Asistence: Christian Fischer.
     
    62:08
    Kompletní trojka Arizony se stáhla na jednu stranu, toho využil Beauvillier a vynikajícím pasem přenesl hru doleva k úplně volnému Leddymu. Raanta ho dvakrát výtečně vychytal a za zneškodnění další Tavaresovy dorážky si vysloužil ovace ve stoje!
     
    56:30
    Islanders si v závěru třetího dějství zahrají přesilovou hru! Leddy byl při ofenzivním výletu lehce seknut Domim, jenž dostává hodně přísný menší trest v nevhodnou dobu.
     
    47:35
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Jordan Martinook – 2 min., podražení).
    42:53 Anthony BEAUVILLIER - 2:2
     
    42:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tým z New Yorku podruhé v zápase srovnává krok a začínáme tak opět od začátku! Hickey dostal od Barzala přihrávku z levého mantinelu a tvrdou střelou trefil Raantu, který kotouč vyrazil přímo k ANTHONYMU BEAUVILLIEROVI, na kterého zbyla poměrně snadná dorážka do prázdné branky. Asistence: Thomas Hickey, Matthew Barzal.
    29:52 Brendan PERLINI - 2:1
     
    29:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se v polovině základní hrací doby vrací do vedení! Cousins vrátil puk na modrou čáru Schennovi, jehož střelu zápěstím zády brance šikovně tečoval BRENDAN PERLINI a puk proletěl nad levým betonem Haláka až do brány. Asistence: Luke Schenn, Nick Cousins.
     
    26:55
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 2 min., vysoká hůl). Trest odpyká Mathew Barzal.
    20:34 Anthony BEAUVILLIER - 1:1
     
    20:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté z nenápadného protiútoku jediného hokejisty vyrovnávají na 1:1! ANTHONY BEAUVILLIER se jako osamělý pěšák v poli vydal dopředu, jeho první střelu Raanta jen lehce zpomalil a útočník Islanders si ji sám dorazil do sítě. Bez asistence.
     
    17:34
    Arizona si zahraje první přesilovou hru! Jordan Eberle se zaklesl do Rinalda a dostává menší trest za podražení.
    12:20 Nick COUSINS - 1:0
     
    12:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se zaslouženě dostávají do vedení! Oliver Ekman-Larsson získal puk a díky tomu, že se u něj srazili dva soupeři, velmi rychle projel do útočného pásma. Střela se mu sice nepovedla a letěla do zadního mantinelu, nicméně od něj se kotouč odrazil přesně na NICKA COUSINSE, jehož dorážka proletěla miniaturní skulinou mezi lapačkou a tělěm přesunujícího se Haláka. Asistence: Oliver Ekman-Larsson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 13. Cousins (Ekman-Larsson), 30. Perlini (L. Schenn, Cousins), 63. Cousins (Fischer) – 21. Beauvillier, 43. Beauvillier (Hickey, Barzal)


    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Demers, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, L. Schenn, Goligoski – Pánik, Stepan (A), Perlini – Rieder, Dvorak, Keller – Fischer, Domi, Rinaldo – Martinook, Richardson, Cousins.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Mayfield, Leddy (A), Aho, Pelech, Pulock, Hickey – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Beauvillier – Quine, B. Nelson, Johnston – Clutterbuck (A), Fritz, Chimera.

    Rozhodčí: Joanette, Luxmore – Shewchyk, Wheler

    Diváci: 11 707
    bahis siteleri