Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:3 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 3:4 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Košice 5:2 (kon.)
Detva – Nitra 2:3 (kon.) | Žilina – Trenčín 2:1 (kon.)
konec
HK Detva
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
HK Nitra
sk Pátek 26.01.2018, 18:00 • Zimný štadión, Detva • Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:58
    Detva dala gól!
    Detvania sú späť v boji o víťazstvo. Obrovskú chybu spravil Peter Ordzovenský, ktorý na obrannej modrej čiare prihrával Marekovi Slovákovi len na päty, k puku sa dostal Michal Murček, ktorý nabil LADISLAVOVI ŠČURKOVI, a ten poriadnou delovkou prepálil Mareka Laca. Asistencia: Murček.
     
    36:13
    Nitra dala gól!
    Nedáš, dostaneš. Michal Krištof predviedol skvelý prehľad v hre a cit pre prihrávku, keď za bránkou Matthewa Hacketta doslova vycvičil dvojicu súperov a ponúkol puk HENRICHOVI RUČKAYOVI, ktorý navyšuje vedenie hostí. Asistencia: Krištof.
     
    25:10
    Nitra dala gól!
    Tak toto bola jednoducho nádhera v podaní Nitranov. Hostia využili nekoncentrovanosť detvianskych hokejistov vo vlastnom obrannom pásme a predviedli ďalšiu okulahodiacu kombináciu. Skvelú robotu odviedol Radoslav Macík, ktorý vyhral súboj za bránou súpera a peknou "zadovkou" našiel pred bránkoviskom Henricha Ručkaya, ten ešte ponúkol puk ako na zlatom podnose svojmu bratovi JAKUBOVI RUČKAYOVI, a ten už nemal problém zakončiť presne. Asistencie: Henrich Ručkay, Macík.
     
    19:32
    Nitra dala gól!
    Detvanci spravili pred vlastným brankárom zbytočnú chybu v rozohrávke, puk získal Róbert Lantoši, poslal ho na Judda Blackwatera, ktorý nádhernou prihrávkou naslepo našiel MAREKA SLOVÁKA, a ten poslal puk za bezmocného Matthewa Hacketta. Asistencie: Blackwater, Lantoši.
     
    07:17
    Detva dala gól!
    Tak Detva sa do svojho súpera pustila absolútne bez rešpektu a dostáva sa do prekvapujúceho vedenia. Martin Šimon odovzdal puk Rastislavovi Gašparovi, ktorý ho poslal do bránkoviska ideálne na teč pre JURAJA MILÉHO, a ten ho nasmeroval za chrbát Mareka Laca. Asistencie: Gašpar, Šimon.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 8. Milý (Gašpar, Šimon), 46. Ščurko (Murček) – 20. Slovák (Blackwater, Lantoši), 26. Ručkay (Ručkay, Macík), 37. Ručkay (Krištof)


    HK Detva: Hackett (Nagy) – Kuklev, Mar. Chovan, Sitnikov, Surovka, Belluš – Gachulinec, Fekiač, Žilka, Gašpar, Milý – Macejko, Šimon, Ščurko, Murček, Videlka – Vyskoč, Jendroľ, Piačka, Jakubík, Surový
    HK Nitra: Laco (Lawson) – Rais, Rýgl, Paulovič, Krištof, Kovacs – Ordzovenský, Milam, Blackwater, Slovák, Lantoši – Mir. Pupák, Mezei, H. Ručkay, J. Ručkay, Macík – Korím, Versteeg, Csányi, Šiška, Rzavský

    Rozhodčí: Peter Jonák, Vladimír Goga – Šimon Synek, Peter Rojík
    bahis siteleri