Skalica – Osmos Bratislava 5:2 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Topoľčany – Nové Zámky B 12:2 (kon.)
Dubnica – Spišská N. Ves 7:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 4:2 (kon.)
konec
HC Prešov
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 26.01.2018, 18:00 • ICE Arena Prešov • 1. liga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Aj v tretej tretine videli diváci v Prešove presné zásahy, v rovnakom pomere ako tomu bolo v druhej tretine. V 45. minúte hostia využili presilovky zásluhou Bánovského a zdalo sa, že zápas pôjde do predĺženie. V 52. minúte však obrana hostí spravila veľkú chybu, ktorú úspešne potrestal Tomčák a naklonil misky váh na domácu stranu. V samom závere zápasu hostia hrali presilovku a odvolali aj brankára, ale Baláž spečatil domáce víťazstvo 4:2 gólom do prázdnej bránky!

    To je už z tohto prenosu všetko, želám vám ešte príjemný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:17:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Mašlonka – 2 min., hákovanie + 10 min. osobný trest, napádanie rozhodcov).
    59:29 BALÁŽ - 4:2
     
    59:29
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!

    Je definitívne rozhodnuté! MARCEL BALÁŽ zachytil puk v strednom pásme, následne sa dostal pred bránku hostí a už mal pred sebou len odkrytý priestor kam úspešne poslal puk a stav zápasu je 4:2!
    Bez asistencie.
     
    59:05
    Bránke hostí je prázdna! Hostia tak hrajú so 6 hráčmi proti 4!
     
    58:59
    Oddychový čas hostí. Miroslav Chudý dáva pokyny svojim zverencom, ktorý hrajú v početnej výhode, vhadzovať sa však bude v strednom pásme a tak Trenčan ešte v bránke ostane.
     
    58:46
    Hostia hrajú v závere tretej tretiny presilovku, majú tak veľkú šancu na vyrovnanie.
     
    58:43
    Vylúčenie v tíme HC Prešov Penguins (Novický – 2 min., podrazenie).
     
    58:30
    Tretia tretina sa už chýli k svojmu koncu, Trenčan zatiaľ ostáva v bránke hostí, pretože pri puku sú domáci hokejisti.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny!
     
    56:59
    Prešov sa znova presúva do útočného pásma, hostia sa tak opäť musia brániť. Čas sa už začína rýchlo krátiť, stav zápasu je aj naďalej 3:2!
     
    55:47
    Domáci sú aj naďalej pri puku a hostia sa tak musia brániť. Uvidíme, či sa ešte Michalovciam podarí vyprodukovať nejaký ten tlak, alebo si už domáci svoje tesné víťazstvo postrážia.
     
    54:38
    Až teraz sa podarilo domácim usadiť sa v útočnom pásme a to pri plnom počte hráčov súpera. Michalovce sa snažia získať puk a vyraziť tak do útočného pásma.
     
    54:10
    Hostia v plnom počte.
     
    54:02
    Presilovka domácich je už na konci, Michalovce opäť vyhadzujú puk do bezpečia.
     
    53:10
    Polovička domácej presilovky už uplynula, Prešov sa veľmi ťažko dostáva do útočného pásma. Hostia sa tak bránia úspešne a ešte živia nádej na vyrovnanie.
     
    52:15
    Domáci hrajú presilovku o jedného hráča a majú tak šancu rozhodnúť toto stretnutie. Momentálne sa však nemôžu dostať do útočného pásma.
     
    52:10
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Cútt – 2 min., napadnutie oblasti hlavy a krku + 10 min. osobný trest, napadnutie oblasti hlavy a krku).
    51:43 TOMČÁK - 3:2
     
    51:43
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!

    Veľká chyba hostí! Michalovce stratili puk v strednom pásme a navyše veľmi zle striedali, JOZEF TOMČÁK sa dostal do úniku na bránku hostí, jeho prvú strelu ešte Trenčan dokázal vyraziť, ale odrazený puk už domáci hokejista poslal za jeho chrbát – 3:2!
    Bez asistencie.
     
    50:00
    Dnešné stretnutie sleduje 1640 divákov.
     
    49:33
    Zakázané uvoľnenie hostí, hra sa tak presťahuje pred brankára Trenčana.
     
    49:19
    Opäť však sledujeme útočné výpady na oboch stranách, ale ani jednému z celkom sa nedarí presne zakončiť. Uvidíme, čo nám ponúkne záverečná časť tretej tretiny.
     
    48:02
    Hostia sa však rýchlo presunuli späť do útočného pásma, zakončiť na domácu bránku sa podarilo Fajčákovi, ale jeho pokus úspešne kryje brankár Riečický.
     
    47:45
    Dlhšie teraz boli v útočnom pásme hosťujúci hokejisti, ale nepodarilo sa im nič nebezpečného vymyslieť. Šancu založiť útok teraz majú hokejisti Prešova.
     
    46:18
    Momentálne je hra veľmi vyrovnaná, dlhšiu dobu sme však nevideli zakončenie na jednu či druhú bránku. Zatiaľ tak platí vyrovnaný stav 2:2!
     
    45:17
    Opäť sa tak v tomto stretnutí začína odznova, času do konca tretej tretiny je však ešte dostať a stať sa môže čokoľvek. Uvidíme, čo všetko nás ešte pri sledovaní tohto zápasu čaká.
    44:17 BANOVSKÝ - 2:2
     
    44:17
    Dukla Michalovce dala gól!

    Hostia opäť využívajú presilovku a vracajú sa tak späť do zápasu! Michalovce sa dobre rozmiestnili pred domácou bránkou, úspešnú prihrávku si prebral na svoju hokejku TOMÁŠ BANOVSKÝ a tvrdou strelou prepálil brankára Riečického – 2:2!
    Asistencia: Tomáš Valečko, Ľuboš Fajčák.
     
    43:47
    Michalovce teraz môžu navýšiť svoju aktivitu, v početnej výhode sa už usadili v útočnom pásme.
     
    43:37
    Vylúčenie v tíme HC Prešov Penguins (Baláž – 2 min., držanie).
     
    42:56
    Domácim sa však darí držať svojho súpera ďalej od svojej brány a tak sa Riečický do ohrozenia nedostáva. Michalovce majú však ešte dostatok času do konca tejto tretiny.
     
    42:19
    Prešov sa momentálne bráni vo svojom pásme, častejšie s pri puku hostia. Michalovce potrebujú vyrovnať a tak sú smerom dopredu veľmi aktívne.
     
    41:52
    Michalovce sa presunuli do útočného pásma, z otočky to skúšal na domácu bránku Linet, ale Riečický vyrazil puk úspešne do bezpečia. Hostia sa ešte držia v útočnom pásme.
     
    41:06
    Hostia v plnom počte.
     
    40:55
    Prešov sa usadil v útočnom pásme, ale k strele sa domáci hokejisti nemôžu dostať. Michalovce sa však musia brániť vo svojej pásme.
     
    40:41
    Domáci v plnom počte. Prešov hrá skrátenú presilovku o jedného hráča.
     
    40:05
    Tretia tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhrali hostia. Uvidíme ešte hru 4 na 4 a po nej bude nasledovať skrátená presilovka domácich hokejistov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    V druhej tretine sme už videli oveľa zaujímavejší hokej. Domáci išli hneď v úvode druhej tretiny do vedenia po góle Prokopa, ale hostia využili presilovku o dvoch hráčov a gólom Kolby vyrovnali na 1:1! Presilovku 5 na 3 však následne hrali aj domáci a Mačkovič vrátil domácim tesné vedenie. Následne domáci hrali ešte aj päťminútovú presilovku, ale tú už zúžitkovať nedokázali. V závere tretiny sa postupne vylučovalo na oboch stranách, takže na oboch stranách je vidieť nervozitu. Po dvoch tretinách teda vyhráva Prešov 2:1!

    Uvidíme, čo nám ponúkne posledná tretia tretina, ktorá sa začne približne o 19:37!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:12
    Hostia si však sami vzali presilovku a sledujeme tak hru 4 na 4, v ktorej oba tímy hrajú veľmi opatrne.
     
    39:06
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Bánovský – 2 min., napadnutie).
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    38:51
    Navyše hrajú teraz domáci v oslabení a Michalovce tak môžu vystupňovať svoju aktivitu ešte viac. Je tu však už záver druhej tretiny.
     
    38:41
    Vylúčenie v tíme HC Prešov Penguins (Mačkovič – 2 min., držanie).
     
    37:18
    A práve Michalovce sú teraz pri puku a snažia sa do prestávky ešte niečo vymyslieť. Prešov sa tak teraz musí brániť a to sa jeho fanúšikom na tribúne nepáči.
     
    36:49
    Hostia v plnom počte. Michalovce zvládli päťminútové oslabenie na výbornú a domácim tak nedovolili odskočiť na rozdiel dvoch gólov.
     
    36:39
    Dokonca opäť v oslabení hostia zaútočili, Mašlonka vybojoval puk pred bránkou domácich, ale nepodarilo sa mu už úspešne zakončiť. Prešovu sa už presilovka rýchlo kráti.
     
    35:49
    Posledná minútka ostáva domácim hokejistom v početnej výhode, päťminútová presilovka im teda vôbec nevychádza podľa predstáv. Michalovce napokon predvádzajú výborné bránenie.
     
    34:35
    Hostia teraz dokonca zaútočili aj v oslabení, ale brankár Riečický bol pozorný a puk ukryl do svojej lapačky. Michalovce tak získavajú cenné sekundy v pásme svojho súpera.
     
    34:05
    Prešov kombinuje v útočnom pásme, ale nemôže nájsť recept na prekonanie súperovej defenzívy. Michalovce opäť posúvajú puk do bezpečia.
     
    33:49
    Dve minúty z trestu hostí už uplynuli, brankár Trenčan zatiaľ nijak výnimočne zasahovať nemusel. Prešov však má k dispozícii ešte tri presilovkové minúty.
     
    32:48
    Zatiaľ sa však domácim nepodarilo nič nebezpečného vymyslieť, hostia sa pozorne bránia a vyhadzujú puky do bezpečia. Domáci však ešte majú dostatok času v početnej výhode.
     
    32:00
    Prešov má veľkú šancu na strelenie ďalšieho gólu! Solomonchak dostal 5 + do konca zápasu. Uvidíme, či sa domácim hokejistom podarí navýšiť svoje vedenie.
     
    31:49
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Solomonchak – 5 min., napadnutie oblasti hlavy a krku + osobný trest do konca zápasu, napadnutie oblasti hlavy a krku).
     
    31:49
    Na ľade sa teraz strhla menšia šarvátka, rozhodcovia všetko upokojili a radia sa o rozdaní trestov. Hra sa tak bude musieť teraz na malú chvíľu prerušiť.
     
    31:07
    Aj naďalej pokračuje tlak Michaloviec, ale hostia sa do zakončenia nedostávajú a domácim sa darí držať ich ďalej od svojej brány. Diváci v hľadisku výrazne povzbudzujú svoj celok.
     
    30:02
    Hostia sa snažia opäť o rýchlu odpoveď, ale domáci hokejisti teraz chyb nerobia a hrajú veľmi pozorne. Prešov sa však musí brániť vo svojom pásme.
     
    29:57
    Michalovce hrajú v plnom počte.
    29:23 MAČKOVIČ - 2:1
     
    29:23
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!

    Napokon aj domáci hokejisti využívajú presilovku a vracajú sa späť do vedenia o jeden gól! Prešov sa usadil v útočnom pásme, úspešne zakombinoval, puk na modrú čiaru dostal ADRIÁN MAČKOVIČ a presnou strelou prekonal Trenčana – 2:1!
    Asistencia: Jozef Tomčák.
     
    28:05
    Aj domáci hokejisti získavajú presilovku 5 na 3 a majú tak veľkú šancu vrátiť sa späť do vedenia o jeden gól.
     
    27:57
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Jokeľ – 2 min., nedovolené bránenie).
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Kolba – 2 min., nešportové správanie).
     
    26:35
    Útočné výpady sa opäť postupne striedajú na oboch stranách, domáci fanúšikovia si pýtajú ďalší gól v bránke Michaloviec. Obe defenzívy však teraz hrajú veľmi pozorne.
     
    25:35
    V zápase sa tak začína odznova, diváci v Prešove konečne vidia aj presné zásahy. Uvidíme, ako sa toto stretnutie bude vyvíjať ďalej, obe mužstvá sa snažia hrať aktívne.
    25:17 KOLBA - 1:1
     
    25:17
    Dukla Michalovce dala gól!

    Tlak hostí počas presilovku 5 na 3 prináša vyrovnávajúci gól! Michalovce boli usadené v útočnom pásme, puk na svoju hokejku dostal MAREK KOLBA a príklepom prekonal brankára Riečického – 1:1!
     
    24:25
    Veľká nepríjemnosť pre domácich hokejistov. Prešov bude hrať oslabenie 5 na 3 a tak majú hostia veľkú šancu na vyrovnanie predbežného skóre.
     
    24:20
    Vylúčenie v tíme HC Prešov Penguins (Mikolášek – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    24:05
    Vylúčenie v tíme HC Prešov Penguins (Šimčak – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    23:28
    Prešov sa dostal do útočného pásma a z pravej strel prišla tvrdá strela od Blinu, ale puk skončil len za bránkou hosťujúceho mužstva. Domáci však ešte ostávajú v útočnej tretine.
     
    22:08
    Do útočného pásma sa teraz dostali aj hostia a Riečický si podobne pripisuje úspešný zákrok. Domáci ostávajú vo vedení o jeden gól.
     
    21:25
    Prešov sa na dlhšie usadil v útočnom pásme, napokon si však Trenčan pripisuje ďalší úspešný zákrok. Domáci však ešte ostávajú v útočnom pásme.
    20:40 PROKOP - 1:0
     
    20:40
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!

    Výborný vstup domácich hokejistov do druhej tretiny! Prešov získal puk vo svojom obrannom pásme a vyrazil do rýchleho protiútoku, na pravej strane sa spoza modrej čiary dostal do zakončenia na bránku JURAJ PROKOP a tvrdou strelou prepálil brankára Trenčana – 1:0!
    Asistencia: Martin Mikolášek.
     
    20:05
    Druhá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali domáci hokejisti.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončila sa prvá tretina tohto zápasu, gól sme v nej napokon nevideli. Celkovo sme sledovali vyrovnané stretnutie, k videniu bolo aj veľmi málo zaujímavých situácii a čistú gólovú šancu nemalo ani jedno mužstvo. Uvidíme, čo nám teda ponúkne druhá tretina, ktorá sa začne približne o 18:47!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:28
    Domáci v plnom počte.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:56
    Až teraz musel Riečický zasahovať, ale bez problémov ukryl puk do svojej lapačky.
     
    18:28
    Polovička z trestu už uplynula, hostia sa zatiaľ nedostali do nebezpečného zakončenia. Prešov sa tak aj naďalej bráni veľmi úspešne.
     
    17:50
    Svoju prvú presilovku v tomto zápase hrajú už aj hostia, Prešovu sa však podarilo rýchlo dostať puk do bezpečia a tak Michalovce zakladajú útok spoza svojej bránky.
     
    17:28
    Vylúčenie v tíme HC Prešov Penguins (Utkin – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    17:05
    Na malú chvíľu sa teraz do útočného pásma dostali aj domáci hokejisti, ale nepodarilo sa im vyslať strelu na bránku svojho súpera. Prešov sa však za krátku dobu opäť dostáva k puku.
     
    16:48
    Hosťujúcemu mužstvu sa darí držať sa v útočnom pásme, domáci teraz majú menšie problémy. Bránia sa však úspešne a nedovoľujú svojmu dnešnému súperovi nič nebezpečného vymyslieť.
     
    15:23
    Michalovce v útočnom pásme ešte ostanú, Riečický radšej prikryl puk lapačkou. Pomaly je tu už záver prvej tretiny, na prvý presný zásah stále čakáme.
     
    15:15
    Prešov sa snažil o rýchly prechod do útočného pásma, ale domáci sa previnili zakázaním uvoľnením. Hra sa tak presťahuje pred brankára Riečického.
     
    15:00
    Do konca prvej tretiny ostáva približne 5 minút, pri puku sú momentálne domáci hokejisti a snažia sa zaútočiť spoza svojej bránky. Hostia tak okamžite vysoko napádajú.
     
    14:27
    Aj naďalej sledujeme vyrovnané stretnutie, oba tímy sa snažia útočiť, ale defenzívy sú zatiaľ veľmi úspešné a svojho súpera do ničoho nepúšťajú. Pár svetlejších okamžikov sme už videli, ale ani tie nič prevratného neponúkli.
     
    13:05
    Dlhšie sa teraz neprerušovalo, ale po ofsajde sa hra presunie do stredného pásma.
     
    11:08
    Postupne sledujeme útočné výpady na oboch stranách, ale obe defenzívy zatiaľ pracujú úspešne a aj obaja brankári si pripisujú presné zásahy. Uvidíme, čo nám ešte ponúkne zvyšok prvej tretiny.
     
    10:30
    Prečislenie sa zrodilo aj na druhej strane, ale obrana hostí včas zasiahla a nedovolila domácim dostať sa do zakončenia. Tempo hry sa tak zrejme konečne začína stupňovať.
    09:15 Cútt nedokázal lepšie zakončiť
     
    09:15
    Veľká škoda pre Michalovce. Hostia teraz pekne zakombinovali v útočnom pásme, Solomonchak poslal puk na úplne voľného Cútta, ten sa už dostal pred brankára Riečického, ale hosťujúcemu hokejistovi puk nešťastne ušiel a nestihol tak už lepšie zakončiť.
     
    08:09
    Dlhšiu dobu boli teraz v útočnom páse usadení hostí, ale nepodarilo sa im nič nebezpečného vymslieť. Stále čakáme aj na prvú vážnšjeiu situáciu v toto zápase.
     
    07:08
    Hra sa už postupne vyrovnáva, hostia podnikli rýchly útočný výpad do obranného pásma domácich, ale ľahké nahodenie na bránku končí v lapačke Riečického.
     
    06:35
    Domáci sú aj po skončení presilovky usadení v útočnom pásme, k nebezpečnej strele sa dostal Gábor, ale jeho zakončenie netrafili bránku Michaloviec.
     
    05:57
    Hostia v plnom počte.
     
    05:20
    Opäť sme videli nebezpečnú strelu od modrej, ale brankár Trenčan aj tento pokus vyrazil do bezpečia a následne puk upratali preč zo svojho pásma jeho spoluhráči.
     
    05:05
    Brankár hostí Trenčan musel v krátkom slede dvakrát zasahovať, ale jednalo sa o ľahké zákroky. Prešov je však aj naďalej usadený v útočnom pásme.
     
    04:50
    Hostia sa oslobodzujú a vyhadzujú puk za domácu bránku. Prešov tak zakladá ďalšiu útočnú akciu od svojej brankára Riečického.
     
    04:10
    Prešov hrá prvú presilovku v zápase. Domáci sa už usadili v útočnom pásme a prišla aj nebezpečná strela od modrej, tá však skončila len na zadnom mantinely.
     
    03:57
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Rusina – 2 min., podrazenie).
     
    03:07
    Prešov to opäť skúšal do útočného pásma cez rýchly protiútok, ale domáci zatiaľ kazia svoje prihrávky. Dopredu sa tak opäť dostáva hosťújce mužstvo.
     
    02:18
    V úvode prvej tretine sú aktívnejší hostia, ale zatiaľ sme nič zaujímavého nevideli. Domáci sa však musia mať vo vlastnom pásme na veľkom pozore, pretože Michalovce majú častejšie puk na svojich hokejkách.
     
    01:14
    Michalovce sa opäť nasťahovali do útočného pásma, ale domácemu Prešovu sa darí držať hru ďalej od svojej bránky.
     
    00:42
    Obe mužstvá už majú za sebou po jednom útočnom výpade, ale žiadne zaujímavé zakončenie sme nevideli. Hra sa momentálne presťahovala do stredného pásma.
     
    00:05
    Prvá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla. Buly vyhrali hostia a už sa nasťahovali do útočného pásma.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá s už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvá tretina sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný piatočný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami HC Prešov Penguins a HK Dukla Ingema Michalovce v rámci 42. kola našej druhej najvyššej hokejovej súťaže už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev tak ako ich poskladali tréneri Anton Tomko a Miroslav Chudý. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Gabriel Hattala – Maroš Pribula, Matúš Novotný. ICE Arena v Prešove je tak už na derby zápas pripravená, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní tohto prenosu prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Prešov Penguins: Riečický – Novický, Mačkovič, Pavúk, Palko, Kotzman, Gábor, Komloš – Chalupa, Tomčák, Krajňák – Prokop, Šimčák, Baláž – Mikolášek, Bylina, Utkin – Ferenc, Pulščák

    HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Meliško, Kolba, Korenko, Rusina, Dolgoš, Oravec, Balko – Solomonchak, Cútt, Bánovský – Mašlonka, Piatak, Jokeľ – Brezniak, Linet, Fajčák – Halás, Toma, Hamráček

    Rozhodca: Gabriel Hattala – Maroš Pribula, Matúš Novotný
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HC Prešov Penguins a HK Dukla Ingema Michalovce. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00!

    Dnes je na programe 42. kolo druhej najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku – St. Nicolaus 1. liga. V tomto prenose zavítame do Prešova, kde proti sebe nastúpia momentálne popredné celky tejto súťaže.

    HC Prešov Penguins:
    Domáci hokejisti majú aktuálne na svojom konte 87 bodov a tak sa nachádzajú na 3. mieste. Prešov bol dlho lídrom súťaže a o túto priečku bojoval aj práve s dnešným súperom, ale prišiel herný úpadok a tak na prvú priečku Prešov stráca už 8 bodov. V poslednom zápase sa Prešov celkom vytrápil s Novými Zámkami B, zdolal ich však 7:4.

    HK Dukla Ingema Michalovce:
    Hostia takisto okupujú vrchnú časť tabuľky, momentálne im s 94 bodmi patrí druhá priečka, pričom na prvú Skalicu strácajú len jeden bod. Posledná forma Michaloviec je veľmi priaznivá, avšak nedávno hostia prehrali práve so Skalicou a tak stratili prvú priečku. V poslednom zápase sa však zrodila vysoká výhra hostí 12:1 nad Trnavou.

    Favorit:
    Čaká nás derby stretnutie a to nikdy nemá jasného favorita. Navyše sa stretávajú proti sebe popredné mužstvá. Uvidíme, ako napokon tento zápas dopadne.

    Z pozície komentátora vám tento prenos sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 21. Prokop (Mikolášek), 30. Mačkovič (Tomčák), 52. Tomčák, 60. Baláž – 26. Kolba, 45. Banovský (Valečko, Fajčák)


    HC Prešov: Riečický – Novický, Mačkovič, Pavúk, Palko, Kotzman, Gábor, Komloš – Chalupa, Tomčák, Krajňák – Prokop, Šimčák, Baláž – Mikolášek, Bylina, Utkin – Ferenc, Pulščák
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Meliško, Kolba, Korenko, Rusina, Dolgoš, Oravec, Balko – Solomonchak, Cútt, Bánovský – Mašlonka, Piatak, Jokeľ – Brezniak, Linet, Fajčák – Halás, Toma, Hamráček

    Rozhodčí: Gabriel Hattala – Maroš Pribula, Matúš Novotný
    bahis siteleri