Halepová – Wozniacká 1:2 (kon.)
konec
Simona Halepová
Simona Halepová (1)
1
62 6 4  
Caroline Wozniacká
Caroline Wozniacká (2)
2
7 3 6  
Sobota 27.01.2018, 09:34 • Rod Laver Arena - Melbourne Park, Melbourne (AUS) • Australian Open - ženy - Australian Open (tvrdý povrch) • Finále
Předzápasové kurzy

     
    4:6
    Caroline Wozniacká se opět na příjmu dobře bránila a Simona Halepová to neustála, když forhendu trefila síť. Caroline Wozniacká se stává šampionkou Australian Open a vítězkou souboje o tenisový trůn! První grandslamový titul.
    1:1; 4:5; 30-40 - Caroline Wozniacká

     
    30-40
    Výměna letošního Australian Open s vítězným koncem pro Caroline Wozniackou, která se fantasticky ubránila, z levé strany zahrála pod ostrým úhlem diagonální bekhend k pravé postranní čáře a poté vítězný volej do protipohybu Simony Halepové! Je tu mečbol!
     
    30-30
    Simona Halepová předvedla první dvojchybu, která může být drahá!
     
    4:5
    Caroline Wozniacká musela po dalším podání bojovat, Simona Halepová ale trefila z forhendu síť a dánská hráčka potvrdila brejk!
    1:1; 4:4 - Caroline Wozniacká

     
    4:4
    Caroline Wozniacká po další dlouhé výměně získala brejk – 4:4!
    1:1; 4:3; 40-A - Caroline Wozniacká
     
    40-A
    Caroline Wozniacká předvedla několik diagonálních bekhendů, které ji zdobí po celé finále, a poté ukončila výměnu pěknou smečí!
     
    30-40
    Caroline Wozniacká se tak dlouho bránila v pravém rohu, až Simona Halepová znervózněla a poslala forhend podél pravé čáry do autu! Světová dvojka zásluhou skvělé obrany získala brejkbol!
     
    0-30
    Caroline Wozniacká opět dobře returnovala a tlačila svou soupeřku z bekhendu, po kterém přišel razantní forhend do levého rohu, Simona Halepová sice dokázala vymést z ostrého úhlu forhendem pravý roh, jenže Caroline Wozniacká zahrála vítězný míč doprava!
     
    4:3
    Caroline Wozniacká opět musela jít přes druhé podání, čehož světová jednička využila! Tak dlouho tlačila z forhendu míč do vzdálenějšího levého rohu, až se Caroline Wozniacká vyhodila!
     
    A-40
    Caroline Wozniacká musela jít přes druhé podání a ihned po returnu soupeřky vyhodila forhend podél pravé čáry. Brejkbol!
    1:1; 3:3; 30-0 - Simona Halepová

     
    30-0
    Simona Halepová si počíhala na druhé podání Caroline Wozniacké ven z kurtu a zahrála vítězný bekhendový return podél levé čáry!
     
    3:3
    Simona Halepová měla obrovské štěstí, protože její forhend z pravého rohu dopadl po returnu její soupeřky těsně na základní čáru. Poté už dominovala a zahrála razantní forhend přesně do levého rohu, odkud obranný lob Caroline Wozniacké zamířil za základní čáru! Simona Halepová potvrdila brejk a vyrovnala na 3:3!
    1:1; 2:3; 15-15 - Simona Halepová
     
    15-15
    Krásná kombinace! Simona Halepová na konci dlouhé výměny zahrála razantní diagonální úder do pravého rohu kurtu, kterým si otevřela cestu pro vítězný bekhend podél levé postranní čáry!
     
    2:3
    Caroline Wozniacká forhend podél pravé čáry vyhodila za základní čáru, což znamená, že Simona Halepová si podruhé vzala ztracené podání rychle zpět! Rebrejk! Fantastické finále.
     
    40-15
    Simona Halepová se zásluhou diagonálních forhendů dokázala ubránit, zatímco Caroline Wozniacká vyhodila míč do autu. Dva brejkboly pro světovou jedničku Simonu Halepovou!
     
    1:3
    Caroline Wozniacká zahrála skvělý forhend podél pravé čáry, zatímco Simona Halepová diagonální bekhend do sítě! Další rebrejk!
     
    0-40
    Caroline Wozniacká předvedla fantastický return a poté ještě lepší vítězný bekhend do levého rohu, po kterém má tři brejkboly!
     
    1:2
    Caroline Wozniacká předvedla dvojchybu a máme zde rebrejk!
     
    A-40
    Simona Halepová opět tlačila na returnu z forhendu a po jejím úderu podél pravé postranní čáry chtěla Caroline Wozniacká zahrát bekhendový volej pod ostrým úhlem, jenže skončil v síti! Brejkbol!
     
    A-40
    Caroline Wozniacká fantasticky podala na téčko a Simona Halepová pouze škrtla míč rámem rakety! Jenže rumunská teniska si vzala Jestřábí oko, po kterém zjistila, že podání její soupeřky šlo vedle a předvedla krásný vítězný diagonální forhend do levého rohu!
     
    A-40
    Caroline Wozniacká musela jít přes druhé podání, čehož Simona Halepová využila a zahrála skvělý forhend podél pravé postranní čáry. Dánka ještě míč zasáhla, v těžké pozici ale trefila síť. Brejkbol!
     
    40-40
    Simona Halepová si počíhala na druhé podání své soupeřky a zahrála vítězný forhendový return podél levé čáry!
    1:1; 0:2; 40-A - Caroline Wozniacká
     
    40-A
    Neskutečné! Obě tenistky předvedly další fenomenální výměnu, která měla 23 úderů. Simona Halepová po sérii diagonálních úderů předvedla bekhendový dropshot, který Caroline Wozniacká doběhla. Rumunská tenistka se jí poté snažila prohodit z forhendu, jenže trefila pouze její raketu, ze které přišel vítězný forhendový volej!
     
    40-15
    Simona Halepová předvedla skvělý return, po kterém Caroline Wozniacká minula levou postranní čáru. Dva brejkboly!
     
    30-15
    Simona Halepová po druhém podání soupeřky předvedla skvělý diagonální return z pravé strany ke vzdálenější levé čáře a poté zahrála vítězný diagonální bekhend do pravého rohu kurtu.
    1:1; 0:2 - Caroline Wozniacká

     
    0:2
    Caroline Wozniacká předvedla po druhém podání Rumunky fantastický bekhendový return podél levé čáry a vede 2:0!
     
    40-A
    Obě tenistky předvedly hodně dlouhou výměnu, na jejímž konci Simona Halepová z levého rohu vyhodila diagonální úder vedle vzdálenější pravé čáry! Jestřábí oko nepomohlo. Brejkbol!
     
    15-0
    Simona Halepová skvěle podala a zahrála forhend podél pravé postranní čáry, po kterém na síti následovaly dvě smeče, první šla do pohybu Dánky, druhá do levého rohu už ale byla vítězná!
    1:1; 6:3 - Simona Halepová

     
    6:3
    Simona Halepová předvedla skvělý dropshot a poté forhend do volného středu kurtu. Caroline Wozniacká sice míč dokázala doběhnout, zády ke kurtu ho ale bekhendem poslala do sítě! Finále dánské dvouhry bude muset rozhodnout rozhodující třetí set!
     
    A-40
    Simona Halepová na první pokus dobře podala a Caroline Wozniacká poslala míč do sítě. Rumunská tenistka má třetí setbol!
     
    A-40
    Simona Halepová si zopakovala první podání a return Caroline Wozniacké obloukem zamířil za základní čáru. Další setbol!
     
    A-40
    Caroline Wozniacká chtěla po druhém podání soupeřky zahrát vítězný forhendový return, který skončil za základní čárou. Setbol!
     
    40-40
    Simona Halepová si po dalším parádním podání připravila pozici a zahrála vítězný nabíhaný forhend podél pravé postranní čáry!
     
    15-40
    Simona Halepová vyhodila forhend podél pravé postranní čáry za základní čáru a Caroline Wozniacká má dva brejkboly!
     
    0-30
    Simona Halepová musela běhat ze strany na stranu a Caroline Wozniacká předvedla parádní kombinaci úderů, kterou zakončila vítězným bekhendovým volejem do pravého rohu kurtu!
    0:1; 5:3 - Simona Halepová
     
    5:3
    Caroline Wozniacká se snažila hrát z forhendu hodně trpělivě, jenže Simona Halepová pro to neměla pochopení a zahrála fantastický vítězný forhend, který dopadl přesně do pravého rohu! Brejk!
     
    40-15
    Caroline Wozniacká předvedla nevynucenou chybu, když po další krátké vyměně trefila síť, a Simona Halepová má dva brejkboly!
     
    2:1
    Caroline Wozniacká sice dokázala doběhnout dropshot své soupeřky, jenže forhend přes síť poslala vedle levé čáry. Důležitý gem, během něhož Simona Halepová odvrátila čtyři brejkboly!
     
    40-A
    Caroline Wozniacká se dokázala neskutečně bránit a navíc vykouzlit bekhend přesně na základní čáru, po kterém Simona Halepová poslala bekhend pouze do sítě. Další brejkbol pro Dánku!
     
    40-40
    Obě tenistky se nyní ocitly na síti, kde Caroline Wozniacká předvedla těžký forhendový volej a Simona Halepová se ji snažila prohodit bekhendem podél levé čáry, jenže byl příliš dlouhý!
     
    40-A
    Simona Halepová po returnu své soupeřky chtěla zahrát diagonální forhend do levého rohu, jenže byl příliš dlouhý! Brejkbol č. 2!
     
    30-40
    Simona Halepová chybovala a Caroline Wozniacká má po její první dvojchybě ve finále brejkbol! Dokáže ho Dánka využít?
     
    0-15
    Caroline Wozniacká na returnu tak dlouho skvěle kombinovala údery, až zahrála z levého rohu fantastický vítězný bekhend, který pod ostrým úhlem dopadl k pravé postranní čáře a byl vítězný!
     
    40-0
    Simona Halepová skvěle podala ven z kurtu a připsala čtvrté eso.
    0:1; 6:7 - Caroline Wozniacká

     
    6:7
    Caroline Wozniacká po podání zahrála skvělý forhend do levého rohu, zatímco Simona Halepová poslala nízký forhend z těžké pozice do sítě. Světová dvojka získala první set finále 7:6!
     
    2-6
    Caroline Wozniacká skvěle podala a má čtyři setboly!
     
    2-4
    Caroline Wozniacká se dokázala po druhém podání soupeřky dostat do výměny, jenže Simona Halepová posílala forhendy tak dlouho ze strany na stranu, až nakonec světovou dvojku udolala, když zahrála u sítě vítězný forhendový volej do pravého rohu kurtu!
    0:0; 6:6; 0-1 - Caroline Wozniacká
     
    0-1
    Caroline Wozniacká začala zkrácenou hru na podání a musela jít přes druhý servis. Simona Halepová běhala ze strany na stranu a vzápětí se srovnala, jenže dánská tenistka zahrála forhend podél pravé čáry, čímž si otevřela cestu pro vítězný volej do levého rohu!
     
    0-15
    Caroline Wozniacká mohla výměnu rychle ukončit, jenže se z ofenzivy dostala do defenzivy a běhala jako laň ze strany na stranu, ubránit se ovšem dokázala. Následoval forhend podél pravé čáry a úder podél té levé, po kterém už Simona Halepová míč vyhodila.
    0:0; 5:5 - Simona Halepová

     
    5:5
    Simona Halepová a její další skvělé podání, po kterém Caroline Wozniacká vyhodila return mimo kurt a je rychle vyrovnáno!
     
    4:5
    Simona Halepová na příjmu tak dlouho tlačila z forhendu, až nakonec dánskou tenistku udolala. Druhý brejk finále a stav 4:5!
     
    40-0
    A další fantastický return. Rumunka má hned tři brejkboly!
    0:0; 2:4; 15-40 - Caroline Wozniacká

     
    15-40
    Neskutečná a světová výměna! Caroline Wozniacká i Simona Halepová předvedly neskutečnou výměnu, když oběhaly několik diagonálních úderů hraných pod ostrými úhly, jenže rumunská tenistka se poté rozhodla pro dropshot, který dánská tenistka doběhla a zahrála parádní úder do pravého rohu. Vzápětí následoval volej do levého rohu, který ji sice nevyšel úplně podle představ, jenže Simona Halepová v těžké pozici zahrála do sítě!
     
    0:3
    Caroline Wozniacká skvěle podala a poté zahrála úder přesně k pravé postranní čáře, čímž si otevřela prostor pro vítězný forhend zahraný přesně do vzdálenějšího levého rohu kurtu! Dánská tenistka potvrdila předchozí brejk a vede ve finále už 3:0.
     
    30-15
    Simona Halepová dokázala vrátit tři nebo čtyři těžké míče a poté zahrála fantastický vítězný diagonální forhend do levého rohu!
     
    0:2
    Caroline Wozniacká po returnu zahrála skvělý forhend podél pravé postranní čáry, po kterém světová jednička vyhodila bekhend daleko za základní čáru. Dánka získala brejk a vede 2:0!
     
    15-40
    Tentokrát ovšem Caroline Wozniacká hrála na podání hodně agresivně a došla si k síti pro vítězný forhend do pravého rohu. Dva brejkboly pro druhou hráčku světa z Dánska!
     
    0-30
    Simona Halepová opět nedokázala kvalitně podat, čehož Caroline Wozniacká využila a po forhendu podél pravé postranní čáry zahrála vítězný bekhend podél levé postranní lajny! Parádní úder.
     
    15-40
    Caroline Wozniacká nepodala dobře ven z kurtu a šla přes druhý servis, po kterém následovala první delší výměna, v jejímž závěru Simona Halepová zahrála agresivní forhend přesně na pravou postranní čáru a poté na síti dva voleje, z nichž druhý byl vítězný.

    Tomáš Reiner

    Čas utkání: 2:50

    3. set: 1:00

    Halepová Wozniacká
    3. set Utkání 3. set
    Získané body celkem
    36 107 110 42
    Nejdelší série získaných bodů
    4 5 5 4
    Setboly
    0 3 2 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    Vítězné údery *
    40 25
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:21 0:57 0:48 0:22
    Esa **
    1 6 2 0
    Dvojchyby **
    1 1 6 2
    Udržená podání
    1 / 4
    25 %
    11 / 15
    73 %
    10 / 14
    71 %
    2 / 4
    50 %
    Odvrácené brejkboly
    1 / 5
    20 %
    9 / 14
    64 %
    8 / 12
    67 %
    6 / 8
    75 %
    Body při vlastním podání
    13 / 32
    41 %
    67 / 114
    59 %
    63 / 103
    61 %
    23 / 46
    50 %
    Body po 1. podání *
    46 / 71
    65 %
    39 / 59
    66 %
    Body po 2. podání *
    21 / 45
    47 %
    22 / 43
    51 %
    Úspěšnost 1. podání *
    59 %
    55 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    175 km/h 178 km/h
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    2 / 8
    25 %
    4 / 12
    33 %
    4 / 14
    29 %
    3 / 5
    60 %
    Body při soupeřově podání
    23 / 46
    50 %
    40 / 103
    39 %
    47 / 114
    41 %
    19 / 32
    59 %
    Body po příjmu 1. podání *
    20 / 59
    34 %
    25 / 71
    35 %
    Body po příjmu 2. podání *
    15 / 43
    35 %
    23 / 45
    51 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 3. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Simona Halepová
    Stát: Rumunsko
    Datum narození: 27.09.1991
    Věk: 32 let
    Držení: pravák
    Výška: 168 cm
    Váha: 60 kg
    Nasazení: 1

    Caroline Wozniacká
    Stát: Dánsko
    Datum narození: 11.07.1990
    Věk: 33 let
    Držení: pravák
    Výška: 177 cm
    Váha: 58 kg
    Nasazení: 2
    Marijana Veljovicová (SRB)
    bahis siteleri