Zabrze – Teplice 0:3 (kon.) | Rapid – Slovácko 1:1 (kon.) | Kazaň – Bohemians 1905 1:0 (kon.)
Śląsk – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
1:1 (0:1)
1.FC Slovácko
Neděle 28.01.2018, 14:00 • Ernst-Happel-Stadion, Vídeň • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    82
    Po levé straně se hosté dostali do vápna. Přihrávka po zemi našla volného Havlíka, který ale nezakončil ve skvělé pozici. Následně se Slovácko provinilo ofsajdem.
    68. SCHWAB - 1:1
     
    68
    Rapid právě vstřelil branku!
    STEFAN SCHWAB se dostal k zakončení z hranice vápna a nádernou trefou vymetl šibenici Hečovy brány.
     
    66
    Sestava Slovácka po střídání: Heča – Juroška, Tkáč, Šimko, Divíšek – Rezek, Janošek, Machalík, Havlík, Kohút – Zajíc
     
    66
    Slovácko střídá zbývající hráče. Podrobnější informace o změnách přineseme za moment.
     
    63
    Do velké šance se na pravé straně dostal Schaub, ale zevnitř vápna se ustřelil. Mířil hodně nad.
     
    57
    Rakouská radost z vyrovnávací branky trvala jen malou chviličku. Joelintonova hlavička za Hečova záda přišla z ofsajdové pozice.
    55.
     
    55
    Ke střele z vápna se dostal Szanto, ale jeden ze stoperů zblokoval jeho pokus do strany.
    49.
     
    49
    Navrátil zachytil odkop soupeře a po křídle si to namířil na Strbingera, jenže neuspěl. Brankář vyběhl a střelu srazil na roh.
    35.
     
    35
    A kýžené vyrovnání mohlo přijít právě nyní. Petsos si výborně navedl balon z úhlu až na střed a nikým nehlídaný měl čas na to připravit si střelu. Ta mu poměrně sedla, ale bohužel pro něj mířila přesně doprostřed brány kde byl připravený Heča, jenž balon vyrazil.
    31.
     
    31
    A mohlo to být již 2:0. Střelu z úhlu Strebinger nevyrazil, nýbrž pouze lehce tečoval směrem k úplně volnému Šumulikoskimu, který střelu tečoval mezi tři tyče. Bohužel pro hosty Galvao výborně zaskočil za Strebingera a vykopl balon z brankové čáry.
    29. SADÍLEK - 0:1
     
    29
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A nyní je Slovácka za svou aktivitu v posledních vteřinách skutečně odměněno. Střelu jednoho z hráčů Slovácka zblokovalo hned několik hráčů domácího Rapidu. Po všech odrazech se balon dostal k zcela volnému Sadílkovi, který již neměl těžkou práci a střelou z bezprostřední blízkosti propálil Strebingera.
    28.
     
    28
    A po hodně dlouhé době se do šance dostali i hosté Reinberk si navedl balon směrem na střed, odkud zhruba ze vzdálenosti 20 metrů vystřelil. Jeho pumelice však mířila těšně nad bránu.
     
    21
    Šance tedˇ střídá šanci. Poskakující balon ve vápně nedokázala obrana hostujících odkopnout, a tak se ke střele dostal jeden z hráčů Rapidu, ten střelou po zemi jen lehce minul Hečovu branku.
     
    19
    Neuvěřitelná šance domácích. Ze hranicí šestnáctky napřáhl ke střele Schobesberger a orazítkoval vzdálenější tyč Hečovy branky. To ovšem nebylo vše, jelikož po odrazu od tyčky skončil balon na kopačce Schwaba, jenž svou střelou z hranice malého vápna pro změnu orazítkoval břevno branky Slovácka. Následovala však dorážka třetí se kterou si již Heča poradil a vyrazil za brankovou čáru.
     
    16
    Nebezpečnou standartní situaci nyní rozehrávali domácí. K rozehrávce zhruba tři metry za velkým vápnem se postavil jeden z domácích a šikovným lobem našel volného Schwaba. Ten z první zkoušel prostřelit Heču, ale všudypřítomný Daníček hokejově zblokoval střelu. Následovat bude rohový kop.

    Marek Janoš

    Vojtěch Řádek

    Branky: 68. Schwab – 29. Sadílek


    SK Rapid Vídeň: Strebinger – Bolingoli-Mbombo, Galvao, Hofmann, Joelinton – Murg, Pavelic, Petsos, Schaub – Schobesberger, Shwab
    Náhradníci: Auer, Berisha, Haas, Hofmann, Knoflach, Kuen, Kvilitaia, Ljubicic, Mujakic, Muldur, Sonnleitner, Szanto

    1.FC Slovácko: Heča – Juroška, Břečka, Hofmann, Reinberk – Šumulikoski, Daníček (46. Machalík) – Navrátil (46. Havlík), Sadílek – Kubala (46. Zajíc), Petr
    Náhradníci: Daněk, Divíšek, Havlík, Janosek, Kohut, Machalík, Rezek, Šimko, Tkáč, Vasiljev, Zajíc
    bahis siteleri