Olomoucký kraj – Moravskoslezský kraj 2:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Kraj Vysočina 1:1 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 6:2 (kon.)
Praha – Plzeňský kraj 1:3 (kon.) | Pardubický kraj – Liberecký kraj 2:2 (kon.) | Středočeský kraj – Ústecký kraj 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:2 (kon.) | Zlínský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
Karlovarský kraj – Praha 1:1 (kon.) | Jihomoravský kraj – Pardubický kraj 3:1 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 2:1 (kon.)
Liberecký kraj – Královéhradecký kraj 2:9 (kon.) | Ústecký kraj – Zlínský kraj 1:1 (kon.)
konec
Pardubický kraj
2:2 (1:0, 0:2, 1:0)
Liberecký kraj
Pondělí 29.01.2018, 11:30Olympiáda dětí a mládeže • Skupina A
Partner:
     
    42:10
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Tak přece jen je vyrovnáno! STANISLAV RUDA se prosadil na brankovišti a dlouhá přesilová hra je využita, k radosti publika. Asistence: Matěj Pulpán a Vojtěch Tvrdník.
     
    41:46
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Jakub Šedivý – 1 min., podražení).
     
    40:53
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Měchura – 1 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    36:58
    Tak to byl konečně tlak v podání hostitelského kraje! Trögner si nejprve připsal nádherný průnik, ale jeho zakončení Franc chytil. Posléze se dostal k dorážce z bekhendu Burda. Ani on nedokázal překonat hostujícího brankáře.
     
    31:19
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Jakub Hladík – 1 min., podražení).
     
    30:45
    Opět Gajda, jenž je asi nejlepším hráčem utkání. Ten vystřelil zápěstím, ale jeho střela jen orazítkovala tyč!
     
    27:07
    Vyloučení v týmu Pardubický kraj (Stanislav Ruda – 1 min., podražení).
     
    25:58
    Gólovka hostů! Střelu od modré Borovička vyrazil jen před sebe. Puk se odrazil příhodně pro Plose. Ten mohl pálit do prázdně, ovšem kotouč mu na poslední chvíli sjel!
     
    23:57
    Měchura se ocitl v samostatném úniku poté, co dostal skvělý pas od Gajdy. Měchura chtěl poslat bekhendem puk mezi betony Borovičky, jenže to se mu nepovedlo!
     
    20:24
    A z ničeho nic mohlo být srovnáno! Formánek se dostal ke střele z ideální pozice. Jeho ránu Franc vyrazil a puk zůstal ležet někde pod ním.
     
    18:35
    Vzápětí ještě větší šance! Dobrou střelu od modré tečoval jeden z hostí a domácí brankář měl štěstí, že ho puk trefil do ramene!
     
    16:59
    Tentokrát Franc vyrazil střelu domácího kraje jen před sebe, avšak nikdo z Pardubických hráčů nedokázal kotouč dorazit!
     
    15:40
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Páni! Viděl jste někdy něco takového? Aby Liberecký kraj vstřelil dvě branky během dvaceti osmi vteřin, navíc ve vlastním oslabení. MIKULÁŠ JENČOVSKÝ vypálil z kruhu a domácí gólman jeho střelu jen vyrazil před sebe. Stejný hráč si pro puk ještě sjel a doklepl ho do sítě.
     
    15:12
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Uteklo jen dvanáct vteřin, navíc Liberečtí hrají v oslabení, přesto srovnávají stav. Obrovská chyba v podání domácích, po které se k puku dostal PETR GAJDA, jenž svůj únik zakončil střelou k tyči.
    Bez asistence.
     
    15:01
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Tomáš Trunda – 1 min., hákování).
     
    13:35
    Škoda pro hosty! Böhm poslal z první pas na Gajdu, jenž nepálil z první. To byla chyba, jelikož Borovička se stihl přesunout a jeho střelu do horních pater branky zastavil!
     
    12:18
    Nádherná střela v podání Lukáše Plose. Borovička si na ní ani nesáhl, přesto skončila jen na horní tyči! Pardubičtí tedy stále o branku vedou.
     
    09:12
    Obrovská šance hostů, kteří mohli srovnat! Jenčovský poslal zpoza branky puk na Plose, jenž měl ideální střeleckou pozici. Puk ale ve vyložené šanci minul!
     
    07:40
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Domácí tým má sice problém stíhat Liberci, ale skóruje jako první! Ruda skvěle udržel puk v útočném pásmu a předložil ho pro ADAMA PALEČKA, který z první trefil naprosto přesně.
    Asistence: Stanislav Ruda
     
    05:48
    A Pardubice si připsaly první šanci, která klidně mohla skončit brankou! Trögner stál na brankovišti, kde se z ničeho nic zjevil puk. Domácí útočník ale nepřekonal France v bráně!
     
    04:05
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Tomáš Rydval – 1 min., podražení).
     
    01:31
    Opět velká šance na hostující straně! Liberec se dostal do přečíslení dva jednoho, avšak Borovička si připsal pohotový zákrok.
     
    00:58
    Nechybělo moc a mohli jsme zde mít první gólovou šanci! Šedivý poslal puk směrem na útočnou modrou, kde byl Trunda. Těsně před ním odpálil puk do bezpečí Borovička!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. Paleček (Ruda), 43. Ruda (Pulpán, Tvrdník) – 16. Gajda, 16. Jenčovský


    Pardubický kraj: Borovička (Kadlc) – Trögner, Joudal, Tvrdník (A), Špinka, Vašíček, Červenka, Koudelka, Vojtěch, Chabada, Hočevar, Landsmann, Ruda, Novotný (A), Pulpán, Burda, Nekvinda, Boguaj, Formánek, Paleček (C)
    Liberecký kraj: Franc (Krátký) – Hladík (A), Damašek, Tůma, Šedivý (C), Duschka, Strnádek, Böhm, Lejsek, Gajda, Jenčovský, T. Rydval, T. Rydval, Šimek, Čihák, Měchura (A), Polák, Plos, Havel, Kotyk, Trunda
    bahis siteleri