Slovensko – Francie 10:3 (kon.)
konec
Slovensko
10:3 (2:1, 5:0, 3:2)
Francie
sk Čtvrtek 01.02.2018, 19:00Kvalifikace mistrovství světa - muži
     
    54:48
    Ďalšia presilová hra pre Slovensko, tentokrát aj s bonusom v podobe trestného strieľania. Francúzi sa síce teraz akoby nevedeli dohodnúť, kto si má ísť sadnúť na trestnú lavicu za nedovolený zákrok na jedného z našich útočníkov, napokon to je Brice Muller.
     
    52:59
    Slovensko si zahrá ďalšiu presilovú hru potom, čo rozbehnutého Ronalda Gašparíka pri ľavom mantineli musel len za cenu seknutia zastaviť v súboji dvoch hráčov s číslom šesť na drese Hugo Botton.
     
    47:03
    Francúzi si po dobrom prechode do ofenzívy dokázali vytvoriť tlak pred Rudolfom Turiakom, čo napokon vyústilo až do nedovoleného zákroku Lukáša Mráza. Slováci sa tak budú nasledujúce dve minúty musieť brániť.
     
    40:01
    Vyzerá to tak, že v závere druhej tretiny tam ešte prišlo k nejakému previneniu voči pravidlám zo strany Ladislava Gála, ktorý tak začína poslednú dvadsaťminútovku na trestnej lavici.
     
    27:46
    Len čo som to dopísal, unikol Brice Muller slovenskej defenzíve a Lukáš Laštík ho musel zahákovať. Nielenže si pôjde slovenský obranca na dve minúty sadnúť na tresntú lavicu, ale navyše budú mať Francúzi výhodu trestného strieľania.
     
    19:20
    Ideálna príležitosť pre slovenský tím na gól do šatne. Na trestnú lavicu totiž odchádza francúzsky obranca Martin Bondue a navyše budú Slováci zahrávať štandardnú situáciu z hranice bránkoviska.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 6. Gašparík, 10. Machara (Gál), 26. Joščák, 27. Grlický, 34. Grlický (Čonka-Skyba), 37. Grlický (Ujhelyi), 40. Grlický, 46. Gál (Moravčík), 54. Ujhelyi (Dudovič), 55. Gašparík – 12. Andermatt (Weber), 58. Muller (Weber), 59. Weber (Jaquenod)


    Slovensko: Turiak (Mazák) – Šefčík, Koščo, Grlický, Ujhelyi, Čonka-Skyba – Bachan, Machara, Moravčík, Kubovič, Gál – Gašparík, Laštík, Joščák, Dudovič, Mráz – Miške, Reguly, Nehila
    Francie: Jaquenod (Legoff) – Andermatt, Bondue, Henry, Weber, B. Muller – Hincke, Y. Muller, Tastet, Courtet, Botton – Detroyat, Rivoire, Russo-Mendoza, Postel, Vallar – Debraux, Colin

    Rozhodčí: Volodar Ilyk, Artem Zolotar (obaja Ukrajina)
    bahis siteleri