Pardubice – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 7:2 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 5:1 (kon.)
Jihlava – HC Litvínov 8:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 01.02.2018, 18:00 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi si nejspíše pojišťují dnešní vítězství. Po krásné kombinaci s Dominikem Matoušem se prosadil JAROSLAV DVOŘÁK střelou do odkryté klece. Asistence Dominik Matouš.
     
    43:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využili následného tlaku z přesilovky a snižují na 4:1. Nejprve Netolický minul prázdnou branky, to co se ale nepovedlo jemu se povedlo ihned ALEŠI FURCHOVI, který zametl kotouč do sítě. Asistence: Lukáš Netolický, Jan Šergl.
     
    31:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak domácí odskakují už na rozdíl čtyř branek. Patrik Hidveghy totiž nabil ŠTĚPÁNOVI HAVRÁNKOVI na modrou a ten vymetl horní růžek Šorfovi klece. Asistence: Patrik Hidveghy, Dominik Matouš.
     
    21:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí měli veliký tlak a několik šancí až se nakonec dočkali třetí branky. Nejprve nevyužil svoji šanci Dvořák, když minul přihrávku do odkryté branky. Po něm se ale dostal ke střele ŠTĚPÁN HAVRÁNEK, který prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Štěpán Matějček, Jaroslav Dvořák
     
    07:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok po důrazu na brankovišti. Nejprve František Hnik zavezl puk do nebezpečného prostoru před Šorfem a poté si kotouč našel DOMINIK ŘEPÍK a procedil ho do brány. Asistence: František Hnik.
     
    00:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield jde do vedení. Tomáš Kynčl našel svým dlouhým pasem JAROSLAVA DVOŘÁKA, který v samostatném úniku zavěsil kličkou za bezmocného Šorfa. Asistence: Tomáš Kynčl, David Chalupa

    Patrik Soukup

    Branky a nahrávky: 1. Dvořák (Kynčl, Chalupa), 8. Řepík (Hnik), 22. Havránek (Matějček, Dvořák), 32. Havránek (Hidveghy, Matouš D.), 53. Dvořák (Matouš D.) – 44. Furch (Netolický, Šergl)


    Mountfield HK: Bartozel (Kouba) – Hroudný "C", Muška, Pohl, Havránek, Moník, Kynčl – Jirásek, Matouš D., Matouš M., Matějček, Pažourek, Dvořák J., Hnik, Hašek, Mašín, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Slavia Praha: Šorf (Kodad) – Duda, Vobořil, Stark, Štibingr, Valík "C", Steinocher – Furch, Kohút, Matějka, Netolický, Šteiner, Šilhan, Šergl, Marek, Jaša, Nedorost, Martínek. Trenér: Miloš Pecka.

    Rozhodčí: Kopeček – Zídek, Polák
    bahis siteleri