Poprad – Detva 0:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 7:4 (kon.)
Žilina – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Trenčín – Košice 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HK Detva
sk Pátek 02.02.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Murček – , podrazenie).
     
    58:40
    Poprad hrá bez brankára, ale so šiestimi korčuliarmi. Domáci teraz budú chcieť čo najrýchlejšie skórovať a záver riadnej hracej doby zdramatizovať.
     
    57:58
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Šimon – , nedovolené bránenie).
     
    57:44
    Vo veľkej šanci sa teraz ocitol Murček, ktorý neprekonal Corbeila. Následne sa o dorážku pokúšal Macejko, avšak jeho rana skončila len nad popradskou bránkou.
     
    53:37
    Ščurko sa dostal do samostatného úniku, ktorý chcel zakončiť tretím gólom Detvy. Mathieu Corbeil si ale na svoje konto pripísal dobrý zákrok a betónmi včas zakročil.
     
    52:59
    Dnešné stretnutie sleduje 793 divákov.
    51:32 David VIDELKA - 0:2
     
    51:32
    Detva dala gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Štrauch v útočnom pásme neuspel, a tak bol z toho protiútok Detvy, ktorý sa končí gólom. Postaral sa o to DAVID VIDELKA, ktorý v úniku prekonal Corbeila. Asistencie: Ladislav Ščurko, Michal Murček.
     
    47:45
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., hákovanie).
     
    47:05
    Šanca pre Poprad, ani tentokrát ale puk v sieti Hacketta neskončí. Zakončovali Hvila i Heizer, ani jeden však domácich divákov nepotešil. Matthew Hackett si drží čistý štít aj naďalej.
     
    42:08
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – , podrazenie).
     
    41:13
    Už v úvode mala Detva veľkú šancu utiecť svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov, keď sa do zakončenie natlačil Milý. Jeho pokus ale smeroval len priamo do pripraveného Corbeila.
     
    38:41
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Hvila – 2 min., podrazenie).
     
    38:27
    Obrovská šanca Popradu. Od modrej vystrelil McDowell, jeho puk Hackettovi vypadol. Kanadský gólman sa následne hádzal zo strany do strany, nevidel ale zakončujúceho Štraucha. Ten minul odkrytú bránku.
     
    34:10
    Popradčania dobre kombinovali v pásme svojho súpera. Dobre zakončovali Petran i Heizer, ani jeden z pukov ale za chrbát Hacketta neprepadol. Domáci tak spálili ďalšie veľké šance.
     
    32:17
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Žilka – , podrazenie).
    31:44 Martin CHOVAN - 0:1
     
    31:44
    Detva dala gól!
    Už ale bezgólový stav neplatí. Detva dobre zakombinovala v pásme súpera, z čoho ťažil MARTIN CHOVAN. Ten prebal na ľavej strane prihrávku, po ktorej prepálil Corbeila. Asistencia: Martin Belluš.
     
    31:40
    Až teraz z toho bola lepšia strela v podaní Belluša. Ten to skúšal od modrej, puk ešte Corbeilovi vypadol. Napokon sa ale k nemu popradský gólman dočkal ešte raz, a tak hru dokázal prerušiť.
     
    29:57
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Hvila – , držanie hokejky).
     
    27:21
    Obrovská šanca Popradu. Svitana prebral Brejčákov puk a poslal ho medzi kriuhy. Domáci hokejisti následne pohrozili Detve a Hackett mal veru čo robiť, aby nekapituloval.
     
    26:26
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Sitnikov – , hákovanie).
     
    26:13
    Brejčák prebral puk na ľavej strane, po ktorej sa vydal na útočný výpad. Napokon z toho celého bola prihrávka na nikým nepovšimnutého Hvilu, ktorý sa ocitol sám pred Hackettom, avšak kanadského gólmana neprekonal.
     
    21:55
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Jakub Žilka – 2 min., sekanie).
     
    19:06
    V záverečnej minúte ešte šanca Popradu, ktorý pokračoval vo svojej presilovej hre. Matthew Hackett puk vyrážal len pred seba, kde stál Buc. Našťastie pre Detvu sa ale k zakončeniu neprepracoval.
     
    18:21
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Mlynarovič – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    17:50
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Sládok – 2 min., podrazenie).
     
    17:46
    Obrovská chyba Chovana, ktorý puk len odovzdal dvojici Bondra – Abdul. Tí to napokon poriadne prekombinovali, a tak zakončoval český útočník už len do pripraveného Hacketta, ktorý sa včas presunul.
     
    13:57
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Petran – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    10:01
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Heizer – 2 min., hákovanie).
     
    09:35
    Až teraz prišla prvá väčšia šanca zápasu. Ocitol sa v nej Mlynarovič, ktorý strieľal spomedzi kruhov, avšak Matthew Hackett natiahol svoju ľavú ruku včas a puk ukryl v lapačke.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 32. Chovan (Belluš), 52. Videlka (Ščurko, Murček)


    HK Poprad: Corbeil – McDowell, D. Brejčák, Petran, Davydov, Dinda, Fabian, Ježek, König – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Buc, Heizer, Hvila – Abdul, Vartovník, Bondra – Vašaš, Kundrik, Paločko
    HK Detva: Hackett – Chovan, Kuklev, Fekiač, Sládok, Šimon, Macejko, Vyskoč, Gachulinec – Belluš, Sitnikov – Milý, Gašpar, Žilka – Videlka, Murček, Ščurko – Andrisík, Surový, Piačka – Surovka

    Rozhodčí: Štefik, Lauff – Jobbágy, M. Korba

    Diváci: 793
    bahis siteleri