Sparta – Liberec 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 4:2 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 7:3 (kon.)
Zlín – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:3 (4:1, 3:1, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Pátek 02.02.2018, 17:30 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté ještě zmírňují dnešní porážku. Gól vstřelil MARTIN BERÁNEK. Asistence: Jan Bárta, Vojtěch Doktor.
     
    39:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z ostrého úhlu zamířil mezi betony KŘEŠIMÍR SCHILDHABEL a Březinovy kotouč propadl až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Cibák, Pavel Řepka.
     
    36:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Matys zavezl puk do útočného pásma a na levé straně našel JAKUBA KÁNÍKA a ten se do pravého horního rohu nemýlil. Asistence: Lukáš Matys, Milan Dančišin.
     
    32:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PETR PATYK už ve druhé třetině završuje hattrick a Kladno díky němu vede již o pět branek. Asistence: Jakub Kučera, Tomáš Vildumetz.
     
    20:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je začátek třetiny. Kladno opět navyšuje svůj náskok. Opět kombinace Patyk a TOMÁŠ VILDUMETZ byla pro hosty smrtelná. Gól vsítil druhý jmenovaný. Asistence: Petr Patyk, Daniel Klusáček.
     
    16:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tentokrát z mezikruží přesně zamířil k levé tyčce JAKUB KUČERA a domácí vedou již o tři branky. Asistence: Jiří Kryll, Petr Patyk.
     
    15:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    KŘEŠIMÍR SCHILDHABEL přesnou střelou z levé strany do levého horního rohu prostřelil Březinu a během minuty vede Kladno o dva góly. Asistence: Vincent Keszi, Pavel Řepka.
     
    14:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno otáčí skóre ve svůj prospěch. PETR PATYK dnes již podruhé propálil brankáře hostů, když dorazil vlastní střelu. Asistence: Tomáš Vildumetz.
     
    10:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krásná práce v oslabení. M. Kučera vyletěl ze středního pásma a na pravé straně mu dobře najížděl PETR PATYK, který dostal přesnou přihrávku a do odkryté brány se nemýlil. Asistence: Michal Kučera, Tomáš Vildumetz.
     
    03:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ MATYS obehrál dva obránce, nabruslil si do výhodné pozice a prostřelil brankáře Stahla na vyrážečku. Asistence: Lukáš Prášek, Daniel Kouba.

    Marek Landa

    Branky a nahrávky: 11. Patyk (Kučera, Vildumetz), 15. Patyk (Vildumetz), 16. Schildhabel (Keszi, Řepka), 17. Kučera (Kryll, Patyk), 21. Vildumetz (Patyk, Klusáček), 33. Patyk (J. Kučera, Vildumetz), 40. Schildhabel (Cibák, Řepka) – 3. Matys (Prášek, Kouba), 37. Káník (Matys, Dančišin), 60. Beránek (Bárta, Doktor)


    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Kryll, Cibák, Klusáček, Šíma, J, Kučera, Müller – Gnusin, Patyk, Řepka, Schildhabel, Vildumetz, Husarik, Keszi, M. Kučera, Svoboda
    HC Motor České Budějovice: Březina (Němec) – Grauer, Rákosník, Doktor, Dosek, Kubíček, Brabec – Rolínek, Matys, Bláha, Prášek, Káník, Tejko, Kronus, Dančišin, Toman, Bárta, Beránek, Kouba

    Rozhodčí: Micka – Hynek, Svobodová
    bahis siteleri